No taky si říkám, že jsem udělal chybu. Doteď jsem si vždycky kupoval záměrně benzín, poprvé jsem to porušil, a hned se mi to vymstilo. Ve Francii už teď nejde získat emisní plaketu s třídou 1. A v nedaleké budoucnosti by se to mělo zhoršit/rozšířit.
Ohledně hodnoty nebo prodejnosti nebudu spekulovat, ale toto je (pro mě reálný) problém, který pociťuju už teď.
Zdar hoši, přidám svou trochu zkušeností do debaty o příčnících zn. Thule u Rapida. Je to stejný systém kotvení do střešního rámu dveří na čep. Po čase přes veškerou snahu a pečlivost, se začal v těch místech na rámu vymačkávat lak v létě a následně při ochlazení loupat. Nejdebilnější systém, který opakovat na Scale nehodlám. Nejlepší systém dle mého byl čelisťový na O1 v liště střechy.
Ahoj, zvažuji 2.0 TDI, ale konkurence mě od dieslů odrazuje. Že motor dobrý, ale města zakazují vjezd (tohle je ale Euro 6) a že za pár let bude problém prodat. Jak to vidíte vy?
A za druhé, jaký mám čekat pokles hodnoty auta? Od oka mi to podle bazarů přijde na 100+ tisíc ročně.
Díky