Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Jiňa328,

Ahoj prosim jak vyradit takyvy ten stary klasicky immobylizer.do te zasuvky vedou 4draty,kdysi jsem to u jedne feldy dělal byli tam 2 draty a když jsem je spojil byl klid tady to ale nejde.dekuji za rady.

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem MI5MP,

Dnes problikávání kontrolky nabíjení, tak jsem vyndal z alternátoru uhlíky a výsledek vidíte na fotce. To samé se mi stalo v létě a mechanik si za výměnu řekl 800, což mi přijde moc. K známému do servisu ale nedojedu už na baterku. Poradíte prosím, kde mohu tento díl koupit? Další otázka, co mě napadá, čím to je, že to takto rychle odešlo? Jinak Felicia 1.3, 40kw, rok 97. Děkuji

• 7 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem jarifelda,

Ahojte, prosim Vas, mam feliciu 1.9 D ´96 rv a na palubovke mi ihned po otoceni klucika zacne svietit prva kontrolka od vrchu- zelena - kontrolka vystraznych svetiel. V jednom kuse svieti. Ked zapnem smerovky alebo vystrazne, blikaju len sipky - kontrolky po stranach ta hlavna kontrolka s trojuholnikom stale svieti. Zateka mi aj do poistkovej skrinky (v pondelok to idem robit - vymenit okno spolu s gumou a dat to do poriadku), vcera som to ale aj tak pekne s fenom - horucim vzduchom vysusil - popozeral precistil poistky relatka ale stale mi to svieti. Vieti mi niekto poradit kde by mohla byt zavada? A este jedna vec. Taktiez mi este blbne nejak elektrika a to vzdy ked…

4. Zahájeno uživatelem OctaviaMartin TDI,

Ahoj potřeboval by jsem schéma k budíkům na feldu 1.6 mpi r.v. 1996. Především se mi jedná o ovládací elektroniku k palivoměru. Nekreslil jste si to někdo, nebo nemáte někdo výkres tý desky, nebo aspoň této části. Byl bych za to moc vděčen dík moc.

• 1 odpověď
    • 3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Zdeno92,

Dobrý den, potřeboval bych pomoci. Tak 14dní zpátky jsem přišel ke své feldě a když jsem chtěl nastartovat tak se mě nerozvitily kontrolky: Mazaní, dobijeni...Jak se má stát normálně a po nastartování zhasnou. Auto šlo normálně nastartovat a jelo ale podsvícení palubky a svetla me svitli s malou intenzitou a neukazovala nadrz a teplota motoru, po 10minutach jizdy neco cvaklo v pojistkove skrini (mozna nahoda) a vse se hodilo do normalu. Po dalsich 10minutach me zacalo svitit ze nedobiji a to po nejake dobe zhaslo a vse fungovalo. Takhle se me to delo opakovane asi 10dni s tím ze se prodluzovala doba od nerozvicenych kontrolek a malou intenziout svetel nez se to hodilo do …

• 8 odpovědí
    • 8,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Tomáš B.,

Zdravim vsechny mam takovej problem mam feldu pri zapnuti klicku do polohy kdy se rosviti budiky tak zacnou sterace sami od sebe ciklovat. Jeste pro upresneni sem menil celou nelektryku a tu sem vzal z noveho modela ale vse ostatni je ze stareho modelu. Vsem deluji za uzitecne rady

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem centurion87,

Zdravím, mám špatný spínač parkovacích světel. 100% je to spínačem, zapne se třeba na desátý pokus. Už mám koupený nový. Poradil by jste mi někdo jak to vyměnít.

• 4 odpovědi
    • 12,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem radek1z,

Zdravim vsechny je me jasny ze to tu uz resilo plno lidi, vecinou na octavia .. , ale mam problem na felicii 1,6 96 : VAG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Číslo dílu řídícího modulu: 3A0 907 379 Komponent a/nebo - verze: ABS ITTAE 20 GI V00 Kódodvání softwaru: 07307 Kód opravny: WSC 01122 1 Nalezeny chyby: 01276 - Hydraulicke cerpadlo ABS (V64) 16-00 - signal mimo toleranci dlouho jsem hledal na netu zavadu u 99% to je studenak u pojistky na baterce, ale tato felda to tam nema , pojistky jsem nasel na druhe strane , vse jsem procistil ale i tak zavada nesmazana. Proto bych byl rad za kazdou radu /namet kam by se dalo kouknout nebo co by t…

• 0 odpovědí
    • 4,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem pcwifi,

po zakupeni prenasedla skoda felicia 1.3Mpi resim problem jak sprarovat dalkac s autem. od byvaleho majitele jsem dostal jen utrzky pokynu, neco ve smyslu : zapnout klic, stisknout a drzet jedno tlacitko na dalkaci, blinkry 5x zablikaji. to se skutecne take deje ale na sprarovani to nestaci...nemuzu zaboha najit v aute kde je umistena ona jednotka pro ovladani centralu, resp. dalkace, takze tezko dolovat nejaky konkretni typ one krabicky...

10. Zahájeno uživatelem johny72,

Prosim poraďte,stojím na místě,nastartováno,světla svítí - vše o.k. Sešlapnu spojku,zařadím a rozjedu se,okamžitě se spálí pojistka na blinkry (vyzkoušeno 5x). Varovné blinkry jedou,na autě se nic nedělalo a nepřidávalo.Dík

• 22 odpovědí
    • 37,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem toretto88,

Som si cez vikend urobil taku mali imidzovku, tak to davam ako inspiraciu, keby niekto sa chcel inspirovat. Tie LEDky co su pri budikoch signalizuju, ktore dvere su otvorene... Ale su aj na osobitny vypinac, cize je ich mozne zapnut aj osobitne A k tomu som spravil este jedno stropne svetlo, ktore reaguje na zadne dvere Nech su celkom vyuzite spinace zadnych dveri Ved nemoze mat aj felicia indikator otvarania dvier???

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Novel,

Zdravím, z ničeho nic mi přestalo fungovat pravé potkávací světlo. Žárovka je v pořádku, pojistky také. Mimo to občas vypne i obrysovka na pravé straně a pak se zas při další jízdě zapne, jakoby nic. Dálkové ale fungují obě dvě na 100%. Tak jsem z toho tak trochu jelen.. Nevěděl by někdo, kde je problém? Děkuji

13. Zahájeno uživatelem semirr96,

zdar ako funguje dobijanie vo filcke pytam sa preto lebo manzelke na 1.3 MPI 50 kw pocas jazdy preblikavalo dobijnia dnos bola v meste ze jej to tam obtiazne startovalo dosla domou auto je zhaslo. Tak som sa siel pozriet a ked zapnem zapalovanie tak vobec nesvieti dobijanie svieti len mazanie a motor nejde vobec natocit. Nerozumiem predtym jej preblikovalo pocas jazdy a teraz nesvieti vobec co by to mohlo byt

• 6 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem GolfinoIV,

Nema niekto schumu zapojenia elektrickych zrcatek s vyhrevem? rele mimoriasdnej vybavy najdem kde?

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ttominoo,

ahoj vsem, dnes jsem prijel do prace a kdyz jsem chtel odjet, jaterie byla vybita. Museli jsme pouzit startovaci kabely. Po prijeti domu(kratka cesta) bylo ma baterce 12,7V po hodine bylo na baterce 12,4 a na palubni desce svitili samy od sebe kontrolky. Tak kaem otevrel pojistkovou skrin a byla jakoby plna vody, ale bylo to takovy lepkavi. Poodpojoval jsem vsechny relatka, procistil a promeril vsechny pojistky, odpojil alternator a stale se mi kontrolky sami rozsvecuji a za ctvrt hodiny bylo na baterce z 12,4 uz 12,35. Nevim si rady. Prosim pomoc

• 9 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Michal Mäsiar,

Dobrý večer. Mám škodu felíciu, už staršiu a mám jeden problém. Elektrika, čo sa týka svetiel(okrem stretávacích, smerových a výstražných), stieračov, kúrenia niekedy funguje, niekedy nie. Napríklad počas dlhšej jazdy 5 minút funguje, potom znova nefunguje atd. dokola. Poistkami to asi nebude, kedže to striedavo zapína a vypína, bez nejakého ovplyvnenia. Tym pádom ani prerušeným káblom asi nie, kedže sa to vypne aj keď je auto v pokoji(len zapaľovanie). Skúšal som vymeniť relé v poistkovej skrinke z označením 18, kedže sa zdalo, že tam bude problém, ale nepomohlo. Niekto, kto sa vyzná, Pomohli by ste mi s tým prosím?

• 2 odpovědi
    • 6,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem daveik,

Diagnostika mi vyhodila chybu tohodle cidla - elektromagnetický ventil nádrže (čidlo u skřínky s aktivním uhlím). Je řízen ECU. Tzn. že by mohlo ovlinvnit to že mi nejde nastartovat na benzin? Třebas po hodince to zas nastartuju. Někdy to jde, někdy ne. Na LPG v pohodě.

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem pissi,

Zdravím, při demontáži přístrojovky jsem si všiml,že jsou tam dva různé volné konektory viz. obr.. Nevíte někdo k čemu slouží nebo popř. kde se zapojují??? Doufám,že se to tu už někde neřešilo. Hledal jsem,ale nenašel..

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem vyli,

Ahoj. Na úvod bych chtěl sdělit, že auta jsou pro mě španělská vesnice. Moje felda je rok výroby 1995. Můj problém tkví v nedobíjení paterie při nastartovaném motoru. Baterie je rok stará (AKUMA komfort). Po zapnutí motoru jsem měřil napětí na baterii a ta byla 12.22V na alternátoru (plus jsem přiložil na přišroubovaný kabel a mínus na kostru) myslím okolo 14.4V. Při zapnutí světel a přidání plynu se napětí na baterii nemění, ale lehce klesne. Anglán v servisu říkal, že je to alternátor. Na tom jsem měnil uhlíky rok zpět za nové(takové ty co tam přijdou zandat v tom kovovém pouzdře na dva šrouby). Taky jsem zkusil odpojit baterii při nastartovaném motoru. Samozřejmě zdec…

• 6 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  20. Zdravím všechny, mám problém a hodně zajímavý. Jedná se o kontrolky na přístrjové desce u škody felicie 1,3 LXi s hodinama a otáčkoměrem. Kontrolky při zapnutí motoru a světel svítí vedne tak slabě že nejdou vůbec vidět podle měřiče je na ních poloviční napětí než by mělo být. PROSIM o pomoc!!! Kostra by měla být v pořádku kontrola byla provedena ani žárovky po odzkoušení nebyly vadné. Byla dokonce zkoušena i jiná přístrojová deska a problém byl stejný. Ani spínač se mi nezdál vadný možná nějaký problém na konektoru něbo někde na zapojení drátů mezi pojistkama a přístrojovkou, ale opravdu nevím. Děkuji za radu. Zoufalý řidič ;-)

• 13 odpovědí
    • 15,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Luva,

Zdravím, potřeboval bych vaší radu.Už se mi nekolikkrát stalo, že když dva nebo tři dny prší za sebou pořádně, tak se moje felcka stane nepojízdnou , vytopené pojistky vodou , molitan nebo pěna nad pojistkami úplně promočená.Chtěl bych vědět , jestli se voda dostane přes prostor u motor okolo baterie.Vždy když se to stane baterie je úplně mrtvá nesvítí ani hodiny. Nejsem nějaký expert přes auta, ale myslím si tím že jsou vytopené pojistky vznikne vodivý spoj a tím se baterka vybije.Nevím si rady,hledal jsem to tady na forku a nic jsem nenašel,tak pokud se opakuju a už tu něco takového bylo omlouvám se.Díky za rady

• 3 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem sraca,

Zdravím a pozdravuji místní experti jsem majitelem felicie s elektrickými okýnky. Bohužel jsem při první servisní prohlídce zjistil, že přední okýnko spolujezdce má nefunkční motorek stahování. A proto že to řeším už přes rok jsem chtěl tento problém definitivně vyřešit. Napadlo mně si koupit na vrakáči celej mechanismus+čalounění ručního stahování. cc600. Ale dá se to prohodit??? Možnost je i koupit novej motorek okýnka, ale ten vyjde bez montáže přes 2500. Pak by se to třeba dalo nahradit jiným elektrickým stahováním, ale o tom už vůbec nic nevym Díky za každou radu

• 2 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem AntraX0601,

Zdravím chlapi, potřebuju poradit, když šlapu na brzdový pedál, tak se mi brzdová světla někdy rozsvítí, někdy zase ne, když mi nejdou vubec, tak třeba po deseti zašlápnutí za sebou se mi rozsvítí. Spínač pod pedálem jsem měnil za nový, ale pořád je někde problém. Napadá mě kostra, ale nevím kde je kostra těchto světel umístěná, spíše brzdových, jelikož normální obrysovky mi svítí, jen blbnou brzdové světla. Díky za pomoc

• 30 odpovědí
    • 22,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem leo_pipes,

caute, blbne mi dobíjení... docetl jsem se tu ze budou bud provalená nejaka dioda, nebo regulátor ... uhliky jsou v poho .. no kdyz nabiju baterku dam ji tam, tak zhruba tri dnz jezdim a ani neproblikne. zniceho nic pak obcas problikne, pri rozjeti zhasne a pak uz jen napolo sviti a pohasnou mi kontrolky i svetla a baterka vybita... asi klasika, co sem tak vypátral. ALE, mám k dispozici druhejt altik, ale je jinej. ja mam 1.3MPi (ctyrbod) a ten altik je z 1.3MPi, ale rok nekde 2000/2001 nevim presne.. da se to zamenit ? nebo co by se muselo predelat, pokud to teda vubec jde a pokud ne, da se z toho druheho altiku neco pouzit ? treba ty diody, regulator, uhliky, nebo nec…

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem travel242fx,

Mam problem stratil som kluce od firemnej feldy dal som vyrobyt nahradny kluc ale chyba mi v nom ten CHIP na odblokovanie motora (pri starte do vzdy skape).Mame uz iba jedny kluce a potrebujem stym nieco urobyt keby sa nahodou stratili aj tie.Da sa pomocou VAg-comu ta blokacia motora nejako vypnut alebo mi poradite nieco ine?

• 4 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.