Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj,   Mám 7608, a regenerácia cca 200km je úplne normálna.. Moje auto má 150tis. Tiež som to riešil, aľe už to neriešim. nemá to zmysel, hlavne ak jazdíš väčšinou mesto
    • No tak servis zatím řekl, že to budou špatné vstřiky. Za dva dny, že prý jsou malé tlaky ve válcích a tak vstřiky ani nikam neposílali. Ale výchozí závadu na kterou si auto stěžuje zatím ignorují. 
    • Rok zpátky jsem měl Superba 2016 140 kW podvozek dcc žádný problém jsem s tím neměl všecko fungovalo v pořádku vím že jsem to koupil s gumama které byly světe nerovnoměrně ale nevybroval to absolutně teď mám Sportline 4x4 to taky 140 kW DSG ne manuál jako předtím
    • Mně se Superb klepe taky a to mám manuál. Podle mechanika je vše OK. Kola několikrát vyvážený. Ale na 18 je to horší než na 16. Ale stopu nemám žádnou. Ani nepoznám, jestli to je zepředu nebo zezadu. Vyměněny všechny tlumiče. I tak je ale auto takový divně měkký. 
    • já to mám dole odřezané, mezery mezi žebry tavnou pistolí nalepené pásky že široké elektrikářské ztahovačky a na tom nalepené samolepící suché zipy 3M dual lock, ty na koberci krasně drží a podnožka je demontovatelná, neboť na zimu manželce dávám gumové koberce a ty mají vysokou hranu, takže je potřeba na zimu podnožku posunout kousek výš. A i ty suché zipy mám ještě kolem dokola zajištěné tavnou pistolí, mám tam tuším šest  nebo osm čtverečků 2,5 × 2,5 cm.
  • Vytvořit nový...