Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Mám možná hloupý dotaz. Novější motor je BME? Petr
    • díky za odpověď. Limit je dany 1,15-1,18 MCZK. Připlatit prostě víc nejde. Takže varianta je 2.0 TDI 110kw Selection, Loft, LED,18kola, DCC+, 13"info, Family paket, Business paket, Canton. Takže kromě jízdy 2.0 a Head upu to má vše jako L&K (cena je 1,18 za Selection 2,0 vs 1,15 za L&K 1,5)  a rozdíl je jen v interieru Loft vs suite a pak právě v motoru. Roční nájezd 20k sedí. Favorizuji take 1,5 v L&K. díky
    • Ahoj, můžu se zeptat na spotřebu u 2.0 150kW 4x4. Jde mi spíše o couračky a kratší trasy. Na delších se dá jezdit myslím rozumně. Děkuji 
    • Rozdíl mezi Selection a L&K je docela rapidní. Přeci jen L&K je defecto full výbava se všemi možnými asistenty, lepší sedačky, větší kola, lépe odhlučněný atd. Nějak mi ale nekalkuluje, proč máte zrovna tyto dvě možnosti? Co já vím, tak rozdíl verze L&K je mezi 1.5 TSi a 2.0 TDi (110kw) je 60000,-, kdežto rozdíl mezi Selection TDi a L&K TSi je 140000,- Tím chci říct, že pokud máte na L&K, tak buď přihoďte 60k a jděte do TDi, nebo zvolte levnější TSi, pokud Vaše nájezdy jsou do 20000 km ročně.
  • Vytvořit nový...