Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Ahojte, som tu novy a neviem presne ci mam tento dotaz polozit sem do 'podvozku' alebo do 'elektroniky' - ale aj tak sa spytam. Nevie niekto z vas ci je mozne dodatocne nakodovat/dorobit manualne zamknutie diferencialu pre 4x4 verzie? Ine VW auta s Haldexom 4/5 tuto moznost maju, u Skodovky som to ale ani za priplatok nevidel.. Vdaka, -- Martin

2. Zahájeno uživatelem Rajky,

Zdary mam takovou prosbu. Chytil sem se trochu o obrubník a odřel vystupky na alu kolech Gemini R18. Nemáte někdo zkušenosti s opravou? Nevypadá to nejlíp

• 4 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem JiricekHacicek,

Chtel bych se zeptat,jestli je normální když brzdim do uplnyho zastaveni,tak je slyset do vnitrku auta par metru pred zastavenim soupani desticek o kotouc (kotouce).Auto nikam netahne pri brzdeni,brzdi taky v pohode,jen to soupani je neprijemny zvukove.Auto ma najeto 32tis. Diky za vic info.

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  4. Zdravim, viete mi povedat, ci je po prechode hoci aj malych prekazok na ceste (klasicky maly kratky asi 5cm vysoky retarder), resp. male nerovnosti na ceste (zaplatana cesta) normalne pocut az rusivy buchot od prednej napravy, akoby doraz tlmicov (pricom auto prechadza retarderom uplne pomaly) Zvuk je podobny ."doing doing", sorry za ten opis, ale nezda sa mi, ze je to v poriadku v ziadnej o1,o2 som nieco take nepocul ani v inych autach pri prejazde podobnych prekazok. rad prilozim video, ale tazko povedat do akej miery to bude rozoznatelne cez nahravku z mobilu. (auto ma necelych 400km, potrebuje si tam vpredu este nieco sadnut?) este predtym ako pojdem do se…

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem jahoda77,

Ahojte. V konfiguratore na toto auto su ALU disky s rozmermi 7.0Jx17" ET38. Ake kolesa sa tam daju dat? Pojdu tam 7Jx17" (5x112) ET48? Otazka je ci sa tam montuju vazne tie ET38 pripadne ci tam tie ET48 vojdu (so zimnymi gumami). Dik za odpovede.

• 0 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem lubomir-14,

Zdravím, mám pocit , že mi při jízdě pociťuji rázy do volantu , někdy při rozjezdu , někdy v zatáčkách , někdy při přejezdu nerovnosti , nevíte někdo , čím to může být ?? V autorizovaném servisu nic nepociťovali , jenom abych jim , při reklamaci mohl poradit .Podobné problémy měla O II , jak jsem se dočetl , mohlo by to být podobné ? Děkuji L.Š.

• Pozitivní
    • 3 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem RED_BULL,

Zdravim Vas, mel bych jednu otazku. Jaka je roztec kol u nove Octavie ? Jde mi o to ze muj sef uvazuje o koupi Octavky III a momentalne ma II tak jestli mu budou pasovat kola co mu z ni zustanou. Ma na ni momentalne alu kola s rozmerem 15 195/65R15. Dekuji za odpoved

• Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 23tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem LaudaRS,

Zdravím pánové, nenašel jsem tu téma na sjíždění pneumatik a mě to trápí Po 15.000 normálního ježdění mám na svém OIII RS Tdi combi sjeté přední gumy na 2 mm..zadky jsou 5mm. V servisu mi řekli, že je to tím, že jezdím rychle a je to prý sportovní auto. Má někdo nějakou zkušenost?? Děkuji Lauda

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 3,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem mia.100,

Zdravím, zelená combi je už na ceste ale až teraz som zistila že nebude mať homologizované 17 kolá. Iba max 16. Budem môcť dať dopisat tie kolá ? Pri kupe alebo az dodatočne?

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Luman,

Na jaké hodnoty hustíte pneu? Dodržujete doporučení ve víčku nádrže, nebo máte jiné zkušenosti a hustíte dle vlastního pocitu z jízdy?

11. Zahájeno uživatelem Achilles,

Ahojte...mám OIII 2.0 tdi 110 Kw DSG...môže mi tu niekto poradiť alebo vložiť vaše postrehy s krytmi podvozku?...jedná sa o doplnkovú výbavu v OIII...sú to kryty ktoré chránia podvozok proti kamienkom...mne sa pri nízkych otáčkach dostáva do interiéru drnčení ktoré pochádzajú práve z týchto krytov...pri 1200 otáčkach sa tieto kryty dotýkajú hliníkovej časti krytov podvozku a následne vzájomným dotykom prenášajú do kabíny drnčavý zvuk...ak máte iné postrehy dajte vedieť poprípade ako to odstrániť

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem skater,

Docela by mne zajímalo, jak je na tom OIII s tlumením hluku od kol. U OII je to snad největší slabina.

• 10 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.