Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem Epi,

Třeba je to jen zájem škodovky vypustit nějakou "kaknu", nebo možná neví co s nápisy 4x4. Dnes mě na hradecké D11 předjela bílá Octavia III liftback na F značkách (myslím F 43-28), která měla na pátých dveřích nápis 4x4. Jak statistiky napovídají, pohon 4x4 je stále žádanější, tak třeba se bude snažit škodárna vytěžit co nejvíce. Třeba ale jen ve škodovce testují, kolik všímavých lidí po cestách českých jezdí a zda si i takové netradiční kravinky všimnou - já jo. Asi nezbyde než se nechat překvapit, nebo možná někteří k MB blízcí potvrdí.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Hravec,

• Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 4,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem boban1108,

Ne, teď nemyslím ztráta/neztráta záruky. Ale narazil jsem na jednom zahraničním diskusním foru na zajímavou debatu. Názor 1: Je to moje auto a mohu si tam zprovoznit, tedy dokodovat co chci. Názor 2: To je stejné jako se softwarem. Když si koupíš omezenou licenci programu, tak nemůžeš potom cracknutými hesly zprovozňovat jeho další funkce. Jinými slovy, když si u automobilky nepřiplatíte např. asistenta únavy, ale dodatečně ho dokodujete, tak je to vlastně krádež. Nemám na to názor, ale třeba je tu nějaký právník, který do toho vnese jasno.

• 3 odpovědi
    • 4,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mia,

začátkem léta chci koupit nové auto,rozhoduji se mezi Octavii III nebo Superb II-na jaře bude facelift-,takže vzhled bude asi podobný,motor pravděpodobně CR 103kw/malinko ve mně hlodá i TSI 1.8/.měl jsem OI tdi,OII 2.0tdi,SII 2.0tdi.do čeho by jste šli? SII v ambiente se dá koupit do 600tis, OCTA ve stejné výbavě pravděpodobně do 500tis.dík

• Pozitivní
    • 42 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  5. Host PetrHravec
    Zahájeno uživatelem Host PetrHravec,

Jak tomu rozumět? - viz příloha - už ho tam nemontují a byl tam jen kvůli získání pěti hvězdiček? Já ho tam mám - máte ho tam také? popravdě už jsem viděl jednu O III co ho tam neměla...

• Pozitivní
    • 27 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Luman,

Tak jsem to nové pojištění od Škody prolezl, ale nikde jsem nenašel ceník GAP pojištění a vlastně ani ceník základního pojištění. To asi nepůjde si uzavřít pojistku sám a GAP u Škody co myslíte?

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem jirkaK,

V poslední době narážím na různých motoristických fórech na názor, jak je Octavia předražená a nejčastější srovnání je s jednou asijskou značkou. Protože jsem za svůj život Škodovek kupoval už 10 a z toho 8 nových, mám k té značce pochopitelně nějaký hlubší vztah i dnes, kdy jezdím něčím jiným. Pro rypáky, kterým to stejně nebude recht, ani kdyby to auto dostali zadarmo, alespoň menší srovnání : V roce 1997 jsem na jaře koupil, v mém okolí jako jeden z prvních, Octavia TDI 66kW. Byla to samozřejmě limuzína a vyjmenovat prvky výbavy je celkem jednoduchý. Metalíza, 15" hliníkový kola, man.klima, el. šíbr, el. okna a dveře, 2 bagy, ABS. To je asi tak všechno. Cena 519 000,…

• Pozitivní
    • 134 odpovědí
    • 20tis zobrazení
  8. Host PetrHravec
    Zahájeno uživatelem Host PetrHravec,

Trochu obdivuji ty z Vás, kdo kupujete nová auta a máte tu trpělivost čekat tak dlouho na dodání... a platit nehorázné peníze za to že voní novotou.... ... osobně mám již třetí Octávku přímo z Mladé Boleslavi a stejně tak dost lidí kolem mě i na firmě máme Yetiho.... vesměs jde o plně vybavená vozidla s málo km a plnou zárukou a hlavně hned... a vždy se dá vybrat pokud nemáte přímý kontakt do MB je seznam prodejců zde: http://www.skodaplus.cz/Dealer/dealerList - je tam také možnost vyhledávání, ale není to aktuální, každý tuším čtvrtek mají prodejci Škoda Plus aktuální seznam vozidel a do týdne máte auto doma... moje poslední - O III mělo najeto 640 km a bylo 5 m…

• Pozitivní
    • 35 odpovědí
    • 12,9tis zobrazení
  9. OIII 1.6 TDI vs Rapid 1.6 TDI.pdf

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem j0ska,

Asi to je těm hajzlům na nic a ještě při tom zničili nové auto. Jednotku od spolujezdce tam nechali. zdroj: http://www.jenproauta.cz/novinky/4674-prvni-vykradena-nova-octavia-zase-ta-navigace-zrovna-jsme-ji-meli-v-testu

11. Zahájeno uživatelem gr1ff1n,

zdravím, chtěl bych se s vámi podělit o super video: http://www.youtube.com/user/drajfmagazin1 co na to říkáte?

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem biggycz,

Zdravím pánové, je to můj první příspěvek zde a tak bych rád přispěl něčím, co trochu souvisí s mojí prací a přihodil něco do kotle komunity ... možná někteří z Vás váhají zda si novou Oct III pořídit, ať už klasiku nebo RS. A proto bych rád upozornil na celkem zajímavou zahraniční službičku, která zdarma nabízí možnost si v 3D a to přímo v browseru svojí oktávku poladit, najdete na http://www.3dtuning.com/en/Tuning/Tuning/288?Mode=1 ... škoda jen, že těch doplňků pro novou oct je tam docela málo Můžete se pak pochlubit, jaké kousky Vám z konfigurátoru vypadly! Já přikládám svůj níže:

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem juanv,

Ahoj, Novou RS považuju za velmi atraktivní a rád bych se na ní podíval "v reálu". Na škodováckém webu se zatím člověk k informacím o RS skladovkách nedostane - napište, prosím, kdo už viděl a jaký eReSo u dealera. V ČR. :-) Hezký den všem.

• 4 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem sreto23,

oplati sa priplacat za automaticku klimu? doteraz som jazdil bez klimy a az na par brutalne horucich dni som ju nepotreboval a ani teraz ju nemam v umysle pustat casto, len vyslovene kvoli mega horucavam. Som alergik a klima nie je moc vhodna pre alergikov, takze aj z toho dovodu je nejako velmi pouzivat nechcem. Niekde som pocul ze automaticke maju lepsie fitre ako manualne a tym su vhodnejsie( zdravsie), viete o tom nieco? Dik.

• Pozitivní
    • 13 odpovědí
    • 7,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.