Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, potřeboval bych sehnat šroub, co drží zámek dvěří na zadních dvěřích u spolujezdce. Co jsem koukal, tak jsou ve všech dvěřích stejný. Bohužel se mi na netu nepovedlo najít ten konkrétní šroub, resp. sem našel kód toho dílu, ale na netu podle toho už pak ani jeden neodpovídá tomu, co mám v autě. Mělo by se jednat o šroub pod kódem WHT002541, ale na netu pak ty šrouby vypadaj odlišně. Poradil byste někdo, kde koupit ten samý, co je na fotce? Jinak přikládám ještě schéma dílu, tam se jedná o č. 19.
    • To je elektrická závada? Ani bych neřekl. Tudíž je sekce "Elektrika" v tomto případě irelevantní. Název tématu neodpovídá jeho obsahu... LOCK. 
    • Prosím vas, nie nejaký nastrek na budikoch, podarilo sa mi čističom narobiť šmuhy..Akoby nejaký protiodrazový filtr.Dá sa to sklo vymeniť??
    • Mam to same,tesne pod 1k ot.Ve sk.servisu to vyhodilo nejake pasivni/sporadicke chyby,napr.cerpadlo 2 zablokovane,spinac regulace rychlosti neplatny signal,eektronika brzd Esc -false, a dalsi false vcetne cetral.el.jednotky a hlidani programu.Vymenili pomocne cerpadlo cca7t.Kc a nic.Pujcili mi novou baterii a take nic. Tak nevim co dal.
  • Vytvořit nový...