Motor 1.6 MPI
1 031 témat v tomto fóru
-
zdravím pánové nevíte někdo kolik oleje příjde do motoru? -mám nachystané 3l oleje tak ať vím jestli mám přikoupit nebo jestli to stačí
-
- 10 odpovědí
- 16,5tis zobrazení
-
-
Čauwes, skromný popis neduhu O1, AVU 1.6, r. 2002 benzín. Při jízdě (příklad 70 km/h) z kopce a následovném přidání plynu škodovka sebou cca 3x citelně cukne- jako by se zahoupal motor, za situace brzdění motorem (sundání nohy z plynu cukne 1x) plyn je elektronický. Při přeřazování - práce spojka plyn to nedělá vůbec. Zajímavé je, že při zapnuté klimatizaci na plno se problém zmírní o cca 80 % téměř vymizí. Jako by byla řídící jednotka v jiném režimu s klimatizací a je jiné dávkování vstřiku paliva. Co vy na to? Dík za názory a rady
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
-
mám Octavii 1,6; 74kW. Poslední měsíc mi občas při plném rejdu zhasne motor a ztuhne volatn. Poté ihned po otočení klíčků nastartuje e jede bez problémů. Nevíte někdo co by to mohlo být za závadu? máte někdo podobnou zkušenost? Díky moc za rady
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Dobrý den Dneska jsem byl poprvé v životě na vagu u známého a poznatky jsou následující: 1) Cosi na tom vagu bylo o kvalitně spalování paliva, 3 válce ukazovaly 0 chyb ale jeden tam snad co kmit to chyba takže za těch pár vteřim to ukazalo 30x špatné spálení paliva....co stím ? 2) otáčky motoru bez klimatroniku za volnoběhu byly pouze kolem 600, není to málo? kolik by tak mělo být optimálně ? 3) toto nesouvisí s vagem ale nyní jsem po najetí zhruba 5000 km dolejval 1L oleje.....tento jev je nrmální? 4) Teplota asi vody byla podle vagu 106°C kdežto ručička na palubovce ukázovala přesně dopstřed ciferníku....že by špatné nějaké čidlo či termostat? Za případná řešení m…
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Prosim o radu, vymena sondy, filtru, svicek, palivoveho filtru, diagnostika ok, po zahrati tahne dobre ale problem nastava pri ujeti cca 50km nad 4000 otacek se zmeni zvuk motoru a je citit ubytek vykonu, a nebo zastaveni na krizovatce nebo semaforu, rozjezd ok a hned jde vykon dolu a po par metrech zase je vse ok tahne dobre, ubytek vykonu tak o 50 procent ale ne pokazde je to docela neprijemne na rozjezdu.
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny.Jedná se o octavii první řady 2001 1.6 75kw.Mám problém ve formě nepříjemného zaklepání při akceleraci zahřátého auta.Dělá to jen kolem 1500-2200 ot/min a trvá to tak sekundu dvě .Má na to vliv topení a benzín.když spustím topení at topi na maximum a třeba na první stupeň vetracku tak se to velmi zmirní,až skoro ztratí.To samý když přesednu na 100 oktanový benzín.Zmírní se to až skoro přestane.ale jakmile se vrátím zpět na natural 95 nebo vypnu topeni z tepla na chlad tak to začne zase.nechapu co to je..mám pocit jakoby se to mělo při každém rozjezdu rozzsypat.Zní to jako klika,ale na to by přece neměl vliv benzín.Poradíte prosím někdo..?Aspon co so myslit…
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych požádat o radu. Mám Octavii r.v.97 1,6/55kW. Najeto 120 000 km. Nedávno jsem měnil lambda sondu ještě v záruce (skoro 2 roky stará). Auto chcípalo na volnoběh a v sondě cosi chrastilo. Po výměně asi za dva dny závada škrtící klapky. Auto nedrží volnoběh a hned zhasne motor. Klapku jsem vymontoval vyčistil. Motor otáčky drží. Závady z paměti byli vymazány a provedeno základní nastavení. Bohužel jsem zjistil asi po týdnu, že auto má neskutečnou spotřebu. po dálnici lehky plyn a okamžitá spotřeba 15l, při 90km na okresce se zahřátým motorem cca 10l. VAG neukazuje při kontrole žádné chybové hlášení. Věděl by někdo poradit? Děkuji Edit: auto netáhne jako dřív
-
- 26 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
zdarec pánové -mám takovéj problém vše bylo ok z ničeho níc se mi přehřál motor,po vychladnutí sem otevřel nádobku s vodou startnul a voda se mi vytlačila s nádopky ven......oddělal sem viko od oleje a tam tvě kapky vody. -myslím si že poruchou bude těsnění pod hlavou. -prosí o váš názor jestli to je těsnění nebo jinej problém , a jestli nevíte na kolik výjde oprava
-
- 1 odpověď
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravim škodováci,poslední dobou sleduji na své octavii 1,6l 55 kw r.v. 1997 divný kovový drnčivý zvuk z výfuku. Dělá to když jde motor do otáček a navíc asi tak při 2800 otáčkách to začne rezonovat a po 3100 otáčkách přestane. Když jsem lehl pod auto,tak to šlo jako by od katalyzátoru,nebo tam někde odtud. Přidávám zvukovou nahrávku,poradtě čím by to mohlo být,já si myslim,že je na vině katík. http://www.edisk.cz/stahni/64078/Zvuk._klip_11.mp4_257.87KB.html http://www.uloz.to/6604896/zvuk-klip-11-mp4 Díky za reakce.
-
- 6 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Mám oktávku s motorem 1.6 74kw chtěl bych vědět kolik vám točí otáček při rychlosti 130km/h. Já mám 4000ot./min. Je to hodně? Jet pri této rychlosti třeba Slovensko, tak nic moc. Auto je hodně hlučné!! máteli někdo stejný problém, tak dejte vědět.
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, nevíte co to může být? Přes zimu mi semtam blikala kontrolka vody, vše bylo ale OK, octávám to občas prý dělá...Jenomže teď mi to začalo dělat u těchto teplot 20C a když se podívám, tak je to vždycky na minimu nebo pod minimem...Kde se voda může ztrácet? Nevypadá to, že by někde něco teklo, bude to v motoru............ Díky všem za rady
-
- 8 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, jednou rano jsem objevil pod autem male fleky asi tak 2x2 cm. Zacal jsem patrat a ejhle - chladic - viz. obr. Respektive abych zjistil, jestli to je opravdu chladic, musel bych jej vytahnout ven. Kdyz se podivate na prilozene obr., na co to tipujete ? Muze chladic vubec proreznout ? Spodni cast chladice ma vuli - lita asi +-0.5cm. Je to normalni (pochybuji...) nebo je potreba vymenit silentbloky? Pokud budu chtit chladic vytahnout(a vymenit),je potreba rozdelat celou masku? Nicmene - dal jsem tam trochu pripravku WYNN`s - http://www.1wynns.cz/index.php?iMenu=1&iSu...e=detail&iId=67 - a je po 'kapani'. Mate nejakou zkusenost s timto pripravkem? Nejak…
-
- 46 odpovědí
- 13,7tis zobrazení
-
-
Kolik tento motor myslíte ještě vydrží?
-
- 13 odpovědí
- 34,1tis zobrazení
-
-
1.6 SR (1998)...Včera som mal problém so štartovaním. Došiel som na pumpu povysávať auto a pri odchode, som ho nemohol naštartovať. Štartér točil, ale motor nechcel naskočiť. 3x som štartoval a nič, pri štvrtom štartovaní som začal stláčať plynový pedál, ale stále nič a pri piatom pokuse som opäť štartoval so stláčaním plynového pedálu a nakoniec auto naštartovalo, ale z výfuku vyšlo dosť vela dymu. Počkal som kým prestane dymiť (bolo to zopár sekúnd), zaradil som 1 a šiel, ale keď som zaradil 2, tak motor začal neskutočne skákať (napr. ako keby ste do prudkého kopca zaradili 4). Po zopár metroch to prestalo a už bolo všetko OK. Neskôr som na aute ešte jazdil a štartovalo…
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravím pánové, jsem tady nový, tak mi promintě, jestli se to tady už řešilo, ale hledal jsem a nenašel.... Chci se zeptat, kde najdu u motoru 1.6 55kw čidlo tlaku oleje?
-
- 2 odpovědi
- 9,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Lze na VAGu diagnostikovat spatnou funkci tohoto snimace ? popripade jak "v domacich podminkach" poznam jeho spatnou funkci ? A jaky snimac ma 1.6/74 AKL - 06A-905-377 nebo ...377B ? diky
-
- 13 odpovědí
- 9tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevím zda toto téma už tu je ale hledal jsem dost dlouho a nenašel jsem ho. Chtěl jsem se vás zeptat když auto nastartuji a motor se zahřeje tak otáčky my klesnou na nějakých 800Ot a po ujetí nějakých 10Km se mi ještě sníží a když otočím volantem uplně na doraz na jakoukoliv stranu tak otáčky také klesnou a motor začne dělat větší rámus nevím čím to je jestli to náhodou není škrtící klapkou? A se spojkou mám problémy že mi jde těžko zařadit zpátečka nevíte čím by to mohlo být? Mám O1 1.6 55Kw Děkuji vám moc za rady.
-
- 13 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím zkušené.Potřeboval bych vyměnit ložisko na kladce od napínáku kl.řemene.Jde o Octavia r.v.1997 1,6, 55kW.Ale ještě než se do toho pustím,rád bych vlastně věděl,jak to vlastně napíná.Jaký je správný postup pro demontáž a zpětnou montáž. Děkuji za rady. Boban
-
- 1 odpověď
- 6,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem.. Mám asi trochu hloupou otázku ale na foru jsem to nenašel a docela me to zajima.. Stane se neco s motorem kdyz se jezdi po meste na 5. Rychlost? Kdy motor toci docela malo otáček.. Díky za rady, nerad bych si nějak zničil motor
-
- 23 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny.Jedná se o octavii první řady 2001 1.6 75kw.Mám problém ve formě nepříjemného zaklepání při akceleraci zahřátého auta.Dělá to jen kolem 1500-2200 ot/min a trvá to tak sekundu dvě .Má na to vliv topení a benzín.když spustím topení at topi na maximum a třeba na první stupeň vetracku tak se to velmi zmirní,až skoro ztratí.To samý když přesednu na 100 oktanový benzín.Zmírní se to až skoro přestane.ale jakmile se vrátím zpět na natural 95 nebo vypnu topeni z tepla na chlad tak to začne zase.nechapu co to je..mám pocit jakoby se to mělo při každém rozjezdu rozzsypat.Zní to jako klika,ale na to by přece neměl vliv benzín.Poradíte prosím někdo..?Aspon co so myslit…
-
- 0 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
Hledám zkušeného motoráře ve Středních čechách se servisy nemam dobrou zkušenost octavia 1,6 74 kw rv 99...žere .....servis diagnostika ok- motor je ale dost hlučný při 120 jak v mé staré 120 Ls spotřeba při 140 11-12 litrů viteli někdo poraďte také mi není jasná funkce přepínání klapky z krátkého na dlouhé potrubí při volnoběhu klapka otevřena tj krátké potrubí pak při zátěži do 4000 klapka stále otevřena což dle knihy Skoda octavia být nemá při těchto otáčkách má být krátké potrubí zavřeno a dlouhé otevřeno(ovšem z textu to není až tak jasné)myslím že je to dost podstatná věc již jsem se zde na to ptal a nikdo nevěděl zkuste mrknout jak vám to maká při ručním přidá…
-
- 12 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den Na mé octě 1 2005 1.6 MPI se dneska během jízdy rozsvítila kontrolka EPC + na maxidotu to napsalo nějaký německý nápis.Po vypnutí motoru a opětovném nastartování kontrolka zmizla, ale po ujetí pár km se opět rozsvítila.Je asi jisté, že bez diagnostiky zřejmě nepůjde odhalit, co tomu chybí.Zajímalo by mě akorát, jestli se už tady s tím někdo setkal popřípadě zda někdo neví, co by mohlo tuto věc způsobovat.Asi před 3 týdny se zobrazila svévolně kontrolka ASR + kontrolka motoru, ale po dalším nastartování dosud se tento exces neopakoval.Auto celou dobu jede normálně. Další otázka je na VAG.Čtu tady o něm docela hodně, ale nikde se nemůžu dopídit, který kabel + s…
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Tak naše domácí Octávka pomalu dodělává, olej žere jako benzín a má tendence chcípat na volnoběh. Je jasné, že to chce GO motoru, proto se ptám, můžete někoho doporučit, případně doporučit sebe na tuto práci? GO jsem nikdy nedělal, takže ani nemám představu kolik to může stát 20, 30, víc? Ideálně někdo z Prahy nebo okolí.
-
- 5 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Po dlhšej ceste motor stratí výkon. Pokial jazdím v meste, tak nieje problém, auto krásne ťahá, všetko OK. Ale keď výjdem niekde mimo mesto na dlhšiu cestu, tak po tej dlhšej ceste motor stratí výkon a nieje to len trochu, ale je to dosť citelné. V čom môže byť problém? Za rady vopred Ďakujem.
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
zdravi potřebovalbych poradit. koupil jsem si octaviu 1,6-74kw r.v97 za studena startuje uplne krasne a jede taky pekne ale jakmyle se zahřeje na provozni teplotu začne blbnout napřiklad za jizdy začnou kolisat otačky a cukat a nekdy zdyz zeslapnu spojku a vyřadim tak zdechne motor potom jde nastartuvat tezko ale vždy chytne a kdyz se znovu rozjedu tak vubec nechce tahnout:( v autech se nejak moc nevyznam ale mozna byto mohlo met neco společnyho stym ze předchozi majtel si tam sam delal rozvody nemohlby byt tam problem??? za odpoved předem dekuji
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-