Dobrý deň, rovnaká motorizacia, rovnaký problém, auto keď sa nahereje a ide do kopca hlavne s tempomatom tak vibruje volant od 120 do 140 km, bol som na vyvazovacke s pritlacnym valcom, nepomohlo, zajtra druhá reklamácia v AS
Dajte potom prosím vediet ci to pomohlo. Mate aj vibrácie pocas státia? Ja som to zistil este tym ked uvoľním packu na nastavenie volantu tak volant normalne brni.
Já mám podobný problém, ale mám 2.0 TDI 110 kW. Úplně ten samý problém, kolem 110 km/h a výše- stejné vibrace, jak popisuješ. V týdnu jedu na vyvážení pneu. Vyvážení musí být prý provedeno na hunteru (vyvážení s přítlakem). Tak uvidím... A také budu rád za případné podněty na řešení
Zdravím mam v o2 ten original držák na nokii rozberal sem to a sla tam dvojlinka na ketre je po otoceni klicku 12v nicmene po chvili ( pár sekund) 12v zmizi ví nekdo jak udelat aby po otoceni klicku tam tech 12 v zustalo ? Dodelal sem tam prevodnik na usb na nabijeni telefonu a nabiji to jen prvnich par vterin pak logicky nema z ceho. Predpokladam ze se tam budou muset spojit nejake 2 dratky ( jedny z mnoha ) co šli do zbytku tech mnoha pinu ? Pokud to je jinak a vi nekdo nak to udelat opravte me diky