Motor 1.8 T - Stránka 15 - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Motor 1.8 T

600 témat v tomto fóru

1. Zavrčení motoru

• 8 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  2. Bily kouř z vyfuku

• 8 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  3. prosím o pomooc octavia1 RS

• 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  4. Hadice mezi IC a turbem

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  5. Octavia I RS AUQ vs AGN

• 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5k zobrazení
  6. kvicanie od motora

• 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
  7. 1.8T AGU modifikace

• 12 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  8. na kolik načipovat

• 15 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 7.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @bazycek, @Badura díky za odpovědi. Výše ale diskutujeme "pouze" cleaner a sealant. Cleaner čistí a sealant na povrch sedačky nanáší ochrannou vrstvu, aby se kůže nevysušovala a zároveň nešpinila. Nezmínili jsme ale vůbec nějaký produkt, který by kůži vyživoval, aby byla dále vláčná a nepraskala. Nemáte z něčím takovým zkušenost?  Třeba něco ve smyslu tohoto: https://www.mastersons.cz/leather-conditioner/   Jako jestli na sedadlech S4 žádná pravá kůže není, tak samozřejmě výživa nemá cenu. Ekokůže je defakto kus plastu, kde výživa nehraje roli.  
    • Bavil jsem se nedávno se zaměstnanci Digiteq Automotive - firma, která pro ŠA vyvíjí a nasazuje některé z elektronických systémů. Potvrdili mi, že absence parkování na dálku u Superba 2024 v ČR je legislativním problémem, přičemž se zdá, že se jeho uvolnění pro Škodovky ještě delší chvíli nedočkáme. 
    • @miklisek, @tom01 jste prostě jedničky 👍👏, dnes jsem namontoval - super
    • co presne mate vypnuto ?   skusil by som prestavovat teplotu z max na min v nejakych 20 sekundovych intervaloch aj 10x po sebe   inak dat ventilator na nulu, zatvorit rucne vsetky vyduchy a otvorit okno ?
    • Omlouvam se jestli tu uz na to je tema, ale nenasel jsem. A ani na youtube jsem nenasel zadne video pro O2 combi. Potrebuju sundat tapecirung z 5tych combi dveri? Je v tom nejaky skryty  figl nebo to cele drzi na tech bilych uchytkach, takze to staci s citem opatrne cycvaknout? Rukojet je treba vysroubovat nebo drzi na tom tapecu? Diky. 
  • Vytvořit nový...