Přejít na obsah

1,8 turbo LPG


plynař

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Z klubu ji má FOX, já co jsem předělával jak 1.8T v Octě, WV nebo v Superbu tak jsou spotřeby dobré, dokonce mi tu jezdí dva Superby za 8.5 litru, jsou to starší pánové co jezdí do 100, jinak FOX říkal tak do 10 litrů, ale co ho znám, tak není žádný svatoušek, prostě jezdí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

ja jsem do 01 1,8T presel z 1,9TDi 66kW +chip. Protoze jezdim dalky a docela hodne (posledni mesic 10000km) tak plyn byl nezbytnost.

No palubni pocitac mi ukazuje 7,7l realita 9,5l. Nutno rict ze v tom jsou z 80% dalnice 17% okresky 3% mesto.

No kdybych takhle jezdil s 1,9TDi tak bych byl na 5,5l.

Po meste nejezdim ale ty kousky nez se clovek dostane z mesta na dalnici tak mi to ukatuje 13l takze real muze byt klido i 15l/100 LPG.

Jinak jak pise Karel s lehkou nohou do 100km/h to klido muze byt 8l, no uvidime jestli budu mit nervy to vyzkouset...

Editováno: , autor: silarm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdím 2 roky.. pár problému bylo..z kterými si benzín poradil, ale plyn zdechal( někdy ) při zapnuté klimatiaci, jak jsem dojížděl na neutrál.Táhlo vždy ochotně až do červeného pole. Do dnes nevím čím, co a jak 3x jsem to byl překontrolovat u mehaniku a nechal doladit. Myslím si, že když funguji všehny čidla jak mají a je to dobře nastavené tak není problém i svíčka má vliv. Já jsem pro jistotu během těch 2 let všechny čidla postupně vyměnil a pozoroval jak se to chová i za pomoci VAGu. Nikdy se žádne čidlo neukázalo jako KO ale hodnoty byly zavadějící(čídlo nasavaného vzduchu, i lamda po výměně se chovala jinak), největší problém byl s přisavajícím vzduhem za klapkou - netěsnost hadice.. pak se auto jako by trápilo, na 3 válce. Spotřeba ověřená od 7,5l dálka dálnice do 150km/h plus okresky do100km plynulá jízda. Až po 11 když mám chuť řádit brzda plyn. Průměrně tankuji pořád 10l při jízdach do práce a z5 městský provoz( dařilo se mi i za 8,5 :D ale to už je dávno:D) RÁD SI JÍZDU UŽÍVÁM V RÁMCI MOŽNOSTÍ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...