Ja by som začal tým, že by som všetko resetol do továrenských nastavení. Ak to má O4 podobne ako S3, tak by si mal mať potom možnosť nastaviť všetko ako pri novom aute. Samozrejme musíš mať k autu dva kľúče, aby si sa vedel nastaviť ako hlavný užívateľ.
Je to o tom, kto sa k tomu ako chová (čistenie, údržba), ako to auto prevádzkuje (parkovanie vždy vonku, alebo v garáži, prípadne jedným kolesom na chodníku) a asi aj o šťastí. Často praskajú čierne plasty okolo skla, ak sa to opravilo v záruke, tak super, mimo záruky pálka. Zatekanie je primárne vec čistých kanálov na odvod dažďovej vody, k vŕzaniu ti neviem nič povedať. Ja osobne sa vyššie spomenutým možným problémom vyhol najelegantnejším možným spôsobom: panoramu som jednoducho neobjednal.
Zdravím, mám problém s nepravidelným klepáním od motoru 1.9 tdi bxe oc2, chci se zeptat jestli to někdo měl popřípadě co by to mohlo být? Nájezd 370tk rozvody cca340tk
Link na video:
Zdravím, kúpil som jazdenú Škoda octavia 4. Chcel by som sa prihlásiť ako hlavný užívateľ ale stále to zlyhá. Keď sa skúsim zaregistrovať nenačíta mi to vôbec nič.
neviete mi niekto poradiť ako vymazať predchádzajúceho majiteľa a pripojiť auto ku škodaconnect?
Mam najtensi mozny kryt Pitaka (https://www.ipitaka.com/products/starpeak-phone-cases?variant=42131463012422), nema ani 20g. Doteraz ten telefon nebol nikdy horuci. Vcera bol na ten nabijacke asi 20 min a bol uplne horuci telefon aj ta nabijacka. Na inej nabijacke sa to doteraz nestalo. Preto som z toho ostal taky prekvapeny, ked to chladenie cielne promovali ako novinku navyse.