Zdravím, chcel som sa spýtať ako je zo spoľahlivosťou pohonu 4x4 na Škode Superb 3 140kw DSG. Plánujem ju kúpiť, no jeden mechanik vravel že sa kazí na nej zadný náhon. Aké máte skúsenosti? Za odpovede vopred ďakujem 😉
Cau, nejaky dobracisko si o svatkach zkouselo asi novou baseballku na mym zrcatku. Rozbitej vnejsi kryt, zarovka a sklo/zrcatko. Nakoupil jsem novy, zarovka i kryt byly bez problemu, ale na potize jsem narazil tam, kde jsem je necekal, sklo samotny. Kdyz novy nasadim na ruzici nosice, je vyrazne pootoceny proti spravny pozici, dokonce dost na to, aby se nedalo nastavit do uplne krajnich pozic, protoze pak narazi do housingu, viz obrazek. Oba dily maji klicovany pozice, mely by jit nasadit jen v jedny poloze. Nesetkal se s tim nekdo? Je mozny, ze je nejak pootocenej samotnej ten nosic?
Já mám také Exclusive Selection s nezávislým topením (ale i s vyhřívaným čelním sklem), zatím jsem na nejstarší verzi SW 2442, ABT mám 4043. Ale koukám, že máš neaktuální Navigační databázi 2212, všichni ostatní máme 24.10..
Zkoušel jsi online aktualizaci přímo z infotaimentu? Možná to souvisí i s verzí ABT..
A já s aktualizací hlavního SW ještě počkám, jestli to opravdu většině vyřeší to náhodné vypínání asist.systémů. u mě s e to reálně od září objevilo 2x.. ale moc nejezdím. Příští týden jedu Rakousko, tak uvidím, jestli na delší trase nebude více asistenčních zážitků 😉