Přejít na obsah

Podvozek

Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

84 témat v tomto fóru

• 15 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  1. Vyvážení kol

• 10 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  2. Rozdiel medzi 15' a 16' 1 2

• 37 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
  3. vrzganie podvozku

• 9 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
  4. Vymezovací kroužky

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  5. Sněhové řetězy na FIII 1 2

• 29 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  6. Ruční brzda

• 8 odpovědí
    • 5.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, přidám zkušenost třeba se někomu hodí . Před měsícem jsem byl na STK a vyhodili mě z emisí . Vysoké co jak stará stodvaca.. diagnostika nic všechno v pohodě. Lamdy ,kat ,tlaky válců,tlak paliva ,rozvody ,prostě všechno v pohodě . Auto jsem proháněl i před první STK ,takže nějaké krátké trasy a postavení nebylo . Nevěděl jsem co z tím ,absolutně jsem nevěděl kam sáhnout. Začal jsem pravidelně tankovat 100 oktan. Předtím jsem  mu dal jednou za čas plnou nádrž.  Jel jsem znova na emise v zoufalství ,že když to neprojde ,tak prostě nevím.. prošlo to s velkýma rezervama . Mluvil jsem přímo s technikem ze škodovky a říkal ,že  těch "řetězových " TSI je strašně moc ,že mají neustále nějaké problémy na emisích a vůbec neprochází. Říkal že je to tím benzínem (E10) . Říkal že doporučuje vůbec netankovat . Prý to ten motor neumí pořádně spalovat  a zalepuje to katy,obaluje lamdy ,vstriky všechno. Auto nic nepozná chová se normálně diagnostika a veškeré měřené hodnoty jsou ok a stejně ty TSI neprochází.. Takže prý tankovat jen kvalitní benzín bez tehlech kravín . A občas tomu šlápnout na krk a před každou emisní kontrolou vytahat lambdy a alespoň očistit pokud nebudou vadne..
    • To si takhle jedeš s betonem a staneš se hrdinou dne. Hořící auto na rušné silnici a nečekaná pomoc v nejnovějším videu.  
    • Jo to mě taky sere. Stejný problém. Ještě jsem nehledal, kde přesně je klakson umístěný. Ale taky se na to chystám. Ideál pokud by se dal koupit i protikonektor.
    • Ahoj, nemáte někdo osvědčený tip na kabel ke kameře usb-c/usb-c (napájení od zrcátka), který opravdu funguje (ideálně z CZ shopu)? Vyzkoušel jsem jich cca 3-4 a ano jeden nefungoval. Po zapnutí zapalování nic, kamera se nezapne🙄 Mám O4 FL.
  • Vytvořit nový...