Podvozek
Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...
84 témat v tomto fóru
-
Prosim o radu, pozoruji zvláštní zvuk jakoby dření kola v plnem rejdu, tedy vytoceni kol. Mam F3 Monte Carlo alu 16 najeto cca 8tkm. Pozoruje nekdo něco podobného? Diky za info.
-
-
- 15 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj. Pokud jsem špatně pojmenoval vlákno, tak se adminovi omlouvám. Na F3 81kW na L předním kole pozoruji obcasnou vůli pokud vezmu za kolo v horní části a začnu s nim kývat. Pak s autem po pojedu půl otáčky nebo i více a vůle najednou zmizí. Je to i cítit v řízení, ze má auto tendenci plavat. Na STK nic nenašli. Na geometrii ("neznačkové") take nic. Mám podezření na ložisko. Je moje domněnka správná? Je to na reklamaci? Auto má najeto 22tis. Km Díky za reakce.
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, pichnul jsem kolo, čekám na dodání noveho, auto zatím na rezerve. Po výměně (na heveru) na rezervu mi přijde, ze při rychlejším zabrzdeni (ale nemusí to být nic šíleného) se ze zadu ozve vždycky takový zavrznuti/zapiskani. Na nerovnostech, ani když s autem zacloumam to nedělá. Opravdu jen při takovým tom "zapichnuti", kdy auto úplně zastaví. Muže to být tím, ze je auto na rezerve? Protože to začalo dělat opravdu až po té výměně. Nebo je to normální? Takhle nevrzala ani moje staricka jedničkova Fabia. Díky moc.
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
Zdravim. Mam otazku. Tatinek kupil 4 nové origo disky italie černé. U 2 kol nema vahy , tak je v pořadku. V jednem kole jsou 2 vahy. V poslednim kole mam až 8 vahů co dava 40 gramů. Podle mě teto disk je vadný . Mam šance aby reklamovat tuto disk a prace? Všechno mam udělane v škodovce. Podle mě to debil dava tolik vahů na jedné kolo. Mechanik měl hlasit mi že teto disk je vadný a třeba ho reklamovat , a ne dělat pe er de Děkuju za rady. Tomuś.
-
-
- 10 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, som tu novy. Je velky rozdiel v konforte medzi 15' 180/60 a 16' 215/45 diskami na Fabii?
-
-
- 37 odpovědí
- 16,8tis zobrazení
-
-
Zdravim, prejavilo sa niekomu intenzivne neprijemne vrzganie niekde od podvozku pri nastupovani na miesto spolujazdca alebo na zadne sedacky? Je to taky utrobny zvuk ako vydava stara lod na mori ked sa kolise vo vlnach...sory, lepsie prirovnanie nemam. Deje sa to bez ohladu na hmotnost cestujuceho(20kg dieta aj 100kg dospely) a vonkajsiu teplotu(v lete aj v zime) pocut to vonku, aj vnutri v aute a bez ohladu na to, ci je zatiahnuta rucna brzda alebo stalceny brzd.pedal-skusane v roznych situaciach. Rovnaky zvuk sa ozyva pri pomalom dvihani auta rucnym zdvihakom...Je to hrozne, ked ku mne niekto nastupuje, znie to ako do Trabantu....takto som si nove auto nepredstavoval
-
- 9 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Zdravim.. Potrebuji dat na kola vymezovaci krouzky.. Nevite jaky je vnejsi prumer? Vnitrni 57,1. Nechce se mi to sundavat kvuli mereni. Kola mam 16" beam. Diky
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mate, prosim, tip na zimní řetězy pro 15" kola, které by splňovaly rakouské normy (V5117), vyžadovane rakouskou policii? http://www.schneeketten.org/schneeketten-kaufberatung/oe-norm.html Pozadavky na řetězy jsou: - snadny systém montáže a demontáž - snadný systém napinani řetězu - rozumná cena (max do ceny originálních) Má někdo zkušenost s originál řetězy Škoda? Díky
-
-
- 29 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Pánové, řeším problém ohledně mojí ruční brzdy, všimnul jsem si, že pokud stojím v kopci, musím ruční brzdu zabrzdit až na 8 zubů (ne nespletl jsem se) abych zabrzdil a auto mi neujíždělo. Ve středu s tím jedu do servisu, protože mi přijde úchylné tahat ruční brzdu až ke stropu abych zabrzdil. Nesetkal se s tím taky někdo? Najeto cca 13 tisíc takže vytahané lanko nebude a předpokládám, že auto má samostav (nebo ne?)
-
- 8 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-