Elektrika
Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....
113 témat v tomto fóru
-
Zdarec. Po par dnech co bolo auto odstavene úplne prestalo fungovat ovladanie tempomatu, resp. tempomat. Ovladani pod volantem je uplne mrtve. Kde moze byt problem, je to elektrika, software alebo...? Kodiaq 2.0 TDI SCR Style DSG 4x4
-
- 3 odpovědi
- 984 zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, nemáte někdo prosím hlubší zkušenost s Led světly v Kodiaku? V autě mám 556 941 015(016)H z roku 2019 (výměna na záruku). V krabici mám 556 941 015(016)C. Tyhle světla nejsou z mého auta. Podle ETKY jsou do vozů do 5/2017. Já mám 10/2017. Na první pohled je rozdíl v tom, že verze C má z boku jeden řídící modul navíc. Jde mi o to zda půjdou použít, případně jak velký zásah je tahle světla zprovoznit, protože ta nová už jsou zase zamlžená olejovým filmem. Díky Petr
-
- 0 odpovědí
- 370 zobrazení
-
-
Zdravím , chcel by som vas poziadat o pomoc ci niekto nevie cislo konektora do indikatora Led mrtveho uhla ale nie do zrkadla ale do krytu na skodu kodiaq. Mal by to byt konektor 3-pinovy Cislo Led indikatora:565 949 146 Ďakujem https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/565949145-varovny-indikator-skoda-46109.html
-
- 2 odpovědi
- 475 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj vespolek. Nikde se mi nepodařilo najít umístění relé vyhřívání zadního okna. Mohl by mi někdo poradit? Je to Kodiaq 2018 nafta 110kW.
-
- 2 odpovědi
- 982 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nevím proč, ale od neurčité doby mi nefunguje funkce uložení nastavení sedadla. Nastavení polohy sedadla funguje bezchybně, ale jakmile chci nastavenou polohu sedadla uložit do paměti, neozve se mi potvrzovací tón. V infotainmentu jsem sice tuto položku objevil, ale není zvýrazněná, tudíž se s ní nedá nic provádět.
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám dotaz ohledně dodatečného dodělání asistenta hlídání jízdy v pruhu. Koupil jsem nově Kodiqa výbava L&K a trochu mne překvapilo, že tohoto asistenta nemá stejně jako upozornění na značky. Vím, že tu už podobné téma bylo a řeší se to kamerou za sklem, zajímá mne jak je to, ale u této verze. Auto má light assist a má i ACC takže ta kamera by to měla snad podporovat nebo se mýlím? Nebo se dělá X druhů kamer a každá podporuje něco jiného? Díky
-
-
- 15 odpovědí
- 8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mám dotaz na zvukový signál při otevírání 5 dveří. Několikrát jsem při otevření 5 dveří v nízkém prostoru podržel tyto dveře v určité poloze aby se nezastavily o strop. Od té doby při plném otevření vydávají akustický zvuk při plném otevření. Dříve se to nedělo. Nevíte kde by mohl být problém. Diky
-
- 0 odpovědí
- 814 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zobrazuji se mi dopravní značky(omezeni rychlosti a zakaz predjizdeni) pouze v navigaci na radiu ale ne na display uprostred pristroju. Mam radio Amundsem. Nevite jak zapnout zobrazeni i na display mezi pristroji?
-
- 26 odpovědí
- 20,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, pár dnů zpět mi u Kodiaka 2.0 TDI DSG začal "houpat" tempomat. Stále přidává a ubírá, až je z toho člověku blbě. Jinak auto jede v pohodě, řadí normálně atd. Jakmile jedu podle auta přede mnou, tak taky ok. Co by to mohlo být?
-
- 0 odpovědí
- 561 zobrazení
-
-
Neřešil někdo problém, že se po upgradu softwaru začalo auto samo zamykat? Hlavně, když se zavřou dveře. Je to takové "polozamknutí", tzn. dveře se zamknou, ale boční zrcátka se nesklopí.
-
- 1 odpověď
- 806 zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Ahoj všem, Řeším na kodiaqu 1.4tsi automat r.v2018 svítí závada ruční brzdy a front assist nebi dostupný. zavada ruční brzdy odkazuje na tlačítko se závadou C100C01 cely panel s ovládáním ruční brzdy je vyměněn, baterie nová. ale fyzicky ruční brzda přes autohold funguje neřešil prosím vás někdo tento problém.? predem dekuji.😌
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, vždycky jednou za čas se mi začne ukazovat hlášky - převzít nastavení vozidla převzít - zrušit Když dám převzít, vše se vynuluje a jak trotl musím vše nastavovat znovu. Absolutně nechápu proč se to děje. Účet mám synchronizovaný, spárovaný atd. Neví někdo s tím? Dále občas se mi stane, když chci dát okno dolů a pak trošku nahorů stáhne se dolů celé a pak to zase musím dávat nahoru. Opět neví někdo co s tím? reklamačka?
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, mám problém s klimatizaci, lépe řečeno s ventilátory chladiče, nespínaji správně, někdy jedou, ale né úplně na plno a většinou, když je hodně teplo, tak vůbec. V autorizovaném servise vyměnili celou klimatizaci a pak řekli že už si s tím neví rady, klima jede když jedu ale ve městě se pak vypíná ( Kodiaq 2017 2.0tdi 140kw 4x4 ) Díky za radu.
-
- 1 odpověď
- 12,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, při uklízení kufru sem narazil na tyto dva drátky. Zelený byl schovaný vpravo v plastu ale bílý byl dost vytažený. Ví někdo od čeho by to mohlo být a kde by ty plošky měly být přesně umístěny? Děkuju
-
- 3 odpovědi
- 1tis zobrazení
-
-
Ahojte...pls o radu...Kodiaq....vin TMBLE7NS9K8081554 Dvere po odomknuti neidu otvorit...motorcek neodomkne ...zamyka vzdy...kabelaz bez poskodeni,premerana ok...da sa podla vypisu z VCDS urcit ze je vadny zamok?...dakujem
-
- 1 odpověď
- 1,2tis zobrazení
-
-
ahoj, mám ve Sportline (2019) sedačky bez vyhřejvání (el.nastavitelné) je možné že v sedačce je příprava na vyhřívání? Díky
-
-
- 15 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj, právě jsem vyměnil kodiaq style 2018 za L&K 2023 a po namontování zimních pneu jsem zjistil že nový má přímé testování tlaku v pneu přes senzory.... ví někdo co škoda používá za origo, nebo má někdo zkušenosti s neorigo řešením... našel jsem tohle, ale nechci to jen tak zkoušet... http://www.pneumatiky-obchod.cz/tpms-senzor-skoda-kodiaq-ns-03-2017-09-2023-cub-eu-433mhz.html díky Popis
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Hezky den vsem, chtea jsem se zeptat jak mate kalibrovanou parkovaci kameru. Pred nedavnem jsme meli auto v servisu, kde mimo jine provedli kalibraci kamer, a po teto kalibraci vidime pri couvani v kamere horni cast ramecku spz, viz foto. To tam pred akci servisu nebyvalo. Kdyz jsem to napoprve reklamovala, objednali nas na kalibraci znovu, bohuzel ten ramecek tam je stale viditelny... Nejak mi to neprijde uplne koser - mate to tez nekdo tak? Predem dik moc za info.
-
- 5 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, k čemu je prosím toto relé u pojistek? Je poměrně horké. Díky.
-
- 6 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravím mám škoda kodiq a budú menit čelné sklo. Chcel by som tam dať už vyhrievané. Climatronic som vymenil s tlacitkem na vyhrievanie. Ale aby som to oživil potreboval by som ako mám natiahnuť káble a doplniť climatronic. Vedel by niekto poradiť prípadne poskytnúť schému. Dik
-
- 2 odpovědi
- 5,5tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych dodělat na škoda kodiaq vRs 176Kw nezavislé topení.Má někdo stímto zkušenosti?Děkuji předem za radu Martin
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, muže někdo vyzkoušet, jestli vám funguje automatické parkování při vybraném módu SPORT, Individuální a Snow? Mě to píše ASR deaktivované a zruší se to.
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost? Při stahování oken ovladačem ve dveřích řidiče dochází sem tam k tomu, že okna (řidič, spolujezdec, zadní okna) nejdou stáhnout, případně sjedou o centimetr a pak se to sekne. Nějakou dobu to nejde nahoru ani dolu, pak se podaří pouze na první polohu tlacitka (bez automatického dojetí) dát okna dolů a pak už to jde. Stává se to nahodile, jednou za pár dní. Auto je 2 měsíce po záruce, tak nevím, jestli by to nevzali třeba na kulanci. Nebo není problem ve sdruženém snímači, ale třeba v softwaru? Řešil někdo? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nejprve si připravíme kabeláž pro kameru. Já jsem použil kameru Podofo 2021 New Original Podofo A1 Mini Car DVR Camera Dashcam Full HD 1080P Video Registrator Recorder G sensor Night Vision Dash Cam|dash cam|night vision dash camdashcam full hd - AliExpress. Dále je potřeba pojistkový adaptér opět z Aliexpres 12V Car Blade Fuse Holder Add a circuit TAP Adapter Micro Mini Standard ATM APM Blade Automotive fuses with 10A AMP Fuse wire|Fuses| - AliExpress, velikost standard. Protože jsem chtěl, aby napájecí konektor USB mini netrčel do boku kamery, použil jsem kabel s USB úhlovým konektorem 3.5M USB Type A to Mini 5Pin Right Angle Charging Cable for GPS Navigator Jy27 20 Dro…
-
- 1 odpověď
- 8,6tis zobrazení
-
-
Bycista mi pomohl svým návodem zapojit kameru (černou skříňku) na Octavii III. Nyní mám Kodiaqa. Na jakou pojistku mám tu kameru (plusový drát) umístit? V příloze výtah z návodu kde jsou pojistky. Chci tak aby se kamera zapla při zapnutí zapalování čili stejně jako u Octavie. Ta síla pojistky 10 může být? Už má někdo černou skříňku - kameru v Kodiaqu zapojenou? Díky moc.
-
-
- 28 odpovědí
- 50,6tis zobrazení
- 1 sledující
-