Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

62 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  1. Subwoofer

• 0 odpovědí
    • 532 zobrazení
  2. Hlasitost rádia

• 0 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 897 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  3. Aktualizace map

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 298 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 856 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  4. nastavení navigace

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Když jsem hledal informace pro 5° je 2,1-2,2L 😉
    • zdrdavím rád bych se dozvěděl jak to tedy dopadlo s 1.3bmm když bzučelo rele r5 mám stejný problém a prolezl jsem všecko ale i když napřímo napojim čerpadlo tak nechytne takže asi vstřikovaci jednotka a nějaký problém ecu? Ale když proměřím vystupy pro cívku relatka tak tam 12v jde na 2 s tak jak to má být a když vyndám pojistku čerpadla a měřím přímo na pojistce tak tam taky 12v na 2s jde. 😵‍💫
    • Tento postup cez otvor čapu som už počul, no nieje tam žiadne riziko že po vytiahnutí vidlička uskočí a čap už nepojde zasunúť ? Má byt prevodovka v neutrále alebo má byť zaradená určitá rýchlosť? Lebo ak by sa pri tomto postupe niečo pokazilo, znamenalo by to veľký problém - pravdepodobne odťah auta na drahú opravu v servise. Preto som osobne vymeniňal len cez plniaci/vypúštací otvor, podarilo sa mi tak vymeniť cca 1,8l, pri napúštaní som musel mať auto podvihnuté zdvihákom na strane plniaceho otvoru.   
    • kluci mám stejnej problém. Namontoval jsem multifunkci, origo kablik a nakódoval. 2 auta současně jsem dělal. Ani jedno netroubí. Kde je chyba? Multifunkce funguje normálně.
    • Druhy klic reaguje stejne?
  • Vytvořit nový...