Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o pomoc. Mám Oktu 2.0 r.v. 1999. Dnes jsem vyjel z parkoviště a při přeřazování mi to chcíplo. Tak jsem se jí pokusil nastartovat a ono nic. Motor točil, všechny kontrolky svítily a zhasínaly jako vždy, ale motor nenaskočil. Taky se mi zdálo, že vyšel z motoru obláček kouře. Podíval jsem se na pojistky a zjistil jsem, že pojistka číslo 29 - řidicí jednotka, zapalování, je přepálená. Tak jsem tam dal novou ale pořád to nejde nastartovat. Pojistka již neshořela. Napojil jsem to na VAG a ten se nedokáže napojit na řidicí jednotku, ani jednu. Mám podezření na spálenou řidicí jednotku, poraďte mi. V pátek jedu na dovču do Chorvatska, takže svým autem asi nejedu.

počítám,že na 99% bez podrobného prozkoumání ti nikdo nepomůže.

• Autor

Já jsem hlavně myslel, že se třeba někdo s podobným případem setkal. Já vím, že je to hrozně divné, ale zatím to fakt vypadána tu ŘJ, ale nevím, jestli odešla sama, nebo jí něco pomohlo, a pokud ano, proč to nedokázala zastavit třeba ta pojistka.

Už jsem sehnal aspoň auto na dovču - Ford Mondeo Combi, 2.0 TDCi, r.v. 2001

Odpoj RJ a mrkni na kabelaz a konektor - ja mel treba vlhkost v konektorech, ale jinak ok

post-3876-1182962161_thumb.jpg

• Autor

Všechno jsem to překontroloval, vyndal jsem i řidicí jednotku a nic. Dnes jsem to odtáhl do autorizovaného servisu, protože s tím nikdo jinej nechtěl mít nic společného. Tam zjistili, že to bude asi zapalovací cívka. Dnes jí objednali a tak uvidíme. Jestli to bude ona, tak stojí 5.300,- Kč.

• Autor

Tak mám opraveno. Byla to ta zapalovací cívka, modul. Celková cena i s prací 6.500,- Kč. Jsem velice rád, že mám své autíčko na dovolenou. Stará cívka je zalitá v plastu, který v jednom místě prasknul a nejspíš do něj natekla voda. Dělali mi to v autorizovaném servisu v Prachaticích a fakt se snažily.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.