KaJe Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Prosím o pomoc. Mám Oktu 2.0 r.v. 1999. Dnes jsem vyjel z parkoviště a při přeřazování mi to chcíplo. Tak jsem se jí pokusil nastartovat a ono nic. Motor točil, všechny kontrolky svítily a zhasínaly jako vždy, ale motor nenaskočil. Taky se mi zdálo, že vyšel z motoru obláček kouře. Podíval jsem se na pojistky a zjistil jsem, že pojistka číslo 29 - řidicí jednotka, zapalování, je přepálená. Tak jsem tam dal novou ale pořád to nejde nastartovat. Pojistka již neshořela. Napojil jsem to na VAG a ten se nedokáže napojit na řidicí jednotku, ani jednu. Mám podezření na spálenou řidicí jednotku, poraďte mi. V pátek jedu na dovču do Chorvatska, takže svým autem asi nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 počítám,že na 99% bez podrobného prozkoumání ti nikdo nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Já jsem hlavně myslel, že se třeba někdo s podobným případem setkal. Já vím, že je to hrozně divné, ale zatím to fakt vypadána tu ŘJ, ale nevím, jestli odešla sama, nebo jí něco pomohlo, a pokud ano, proč to nedokázala zastavit třeba ta pojistka. Už jsem sehnal aspoň auto na dovču - Ford Mondeo Combi, 2.0 TDCi, r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Odpoj RJ a mrkni na kabelaz a konektor - ja mel treba vlhkost v konektorech, ale jinak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Všechno jsem to překontroloval, vyndal jsem i řidicí jednotku a nic. Dnes jsem to odtáhl do autorizovaného servisu, protože s tím nikdo jinej nechtěl mít nic společného. Tam zjistili, že to bude asi zapalovací cívka. Dnes jí objednali a tak uvidíme. Jestli to bude ona, tak stojí 5.300,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Tak mám opraveno. Byla to ta zapalovací cívka, modul. Celková cena i s prací 6.500,- Kč. Jsem velice rád, že mám své autíčko na dovolenou. Stará cívka je zalitá v plastu, který v jednom místě prasknul a nejspíš do něj natekla voda. Dělali mi to v autorizovaném servisu v Prachaticích a fakt se snažily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.