Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stačí nechat auto v servisu vevnitř naleštit, myslím plasty a zase bude nějakej čas vonět jako nový....dělám to 2x do roka v a autorizovaným servisu...nevím ale co používají za leštěnku...

Vloženo

ja pouzivam na plasty original skoda prislusenstvo cistic na plasty a tiez to celkom pekne vona :)))

p.s.: od kamarata mam slubenu igelitku vone noveho passata, tak kto chce mozem mu predat za cajove vrecusko :D

Vloženo
ja pouzivam na plasty original skoda prislusenstvo cistic na plasty a tiez to celkom pekne vona :)))

p.s.: od kamarata mam slubenu igelitku vone noveho passata, tak kto chce mozem mu predat za cajove vrecusko :D

ja si prosííííím -_-

aký máš rád? čierny? lesnú zmes? alebo na vnútornú krásu? -_-

Vloženo

no já tudle sněd něco špatnýho a měl jsem z toho úplně nabouranou bioflóru.... a vonělo to jako..........jakóó..........no pomožte mi...... 20 let starej hadr na nádobí ........pečlivě uloženej v kozím chlívku na místě kam chodí starej cap srát...

eh.......to sem asi nepatří co...... :unsure:

Vloženo (editace)
no já tudle sněd něco špatnýho a měl jsem z toho úplně nabouranou bioflóru.... a vonělo to jako..........jakóó..........no pomožte mi...... 20 let starej hadr na nádobí ........pečlivě uloženej v kozím chlívku na místě kam chodí starej cap srát...

Asi požádám nějakýho admina ať Ti dá varování za ty vulgarity :smich:

Editováno: , autor: mischicka
Vloženo
Existuje nějaká vůně novýho auta? Chtěl bych aby auto vonělo pořád jako nový.

Existuje :) Vyvinuta byla v Německu, kde po ní zákazníci hodně prahli, pod jakou značkou a kde se prodává ale netuším... :unsure:

Jinak není bez zajímavosti, že bylo vědecky dokázáno, že ta vůně nového auta, která se nám tak líbí, je vlastně způsobena uvolňováním výparů z nových plastů, což prý není pro naše zdraví zrovna to nejlepší. :unsure: Jen nevím, jestli i ty voňavky "new car" jsou dělány na stejné bázi, tedy pro zdraví ne příliš prospěšné nebo nějak jinak...

Vloženo

Cítím, že cena Bóbika klesá.... :D

Bobík: po tom, co jsi prolátl tenhle detail myslím, že bys měl přehodnotit svoje finanční požadavky v sekci bazar... :p

Vloženo
. Ja zostávam verný vanilke  :rolleyes:

Vanilku bych zakázal zákonem - to je strašnej smrad :blekol100

Koľko ľudí, toľko chutí - ale stále lepšie je to než zviezť v aute Boobika :p

Vloženo
. Ja zostávam verný vanilke  :rolleyes:

Vanilku bych zakázal zákonem - to je strašnej smrad :blekol100

Koľko ľudí, toľko chutí - ale stále lepšie je to než zviezť v aute Boobika :p

Souhlas: Bobika a vanilku nee lol

Vloženo

Souhlas: Bobíka, vanilku a ten reklamní stromečekcoí mi včera přišel do práce NE! :ble To byl smrad, že bych pad (a to jsem ho jen vyndal z obálky (zabalenej) a musel jsem ho vyníst až ven do kontejneru. :ble To si dát do auta, tak je to dokonylý zabezpečení proti zlodějům. Jinak jte mě moc nepotěšill. :palec2:

Vloženo

Já používám stromeček, teď nevím jestli vanilka nebo kokos, voní to jak otevřené oplatky. Nemám rád když je stromeček vidět, dávám to do poličky pod volant.

Vloženo
ja tam mam vonu sportove auto :))))))

Čím rychleji jedeš, tím víc voní... :p

tomu kur kamo :D to ked prebudim tych 16 ventilov tak sa ani vonavka neudrzi na tej mriezke :p

Vloženo (editace)

Ja sem osobne v aute vzdycky mel stromecek, a nebo nejake ten sajrat na vydechu ventilace, jednu dobu v zimnim obdobi jak se hodne topilo v aute, tak mi byvalo obcas dost neprijemne v aute, motala se mi hlava, nekdy i bolesti hlavy, a vzdycky tak po hodine a vice jizdy, rikal sem si ze sem asi nejaky rozhozeny, ale kdyz to tak trvalo 3 tydny tak sem skaknul za doktorkou co mi sakra je protoze uz mi bylo blbe i potom co jsem vylezl z auta, a pak sem o vikendu moc nejezdil....no doktor se ptal na cokoliv, rozbor krve atd...no a nakonec jsme prisli na to ze jsem vice citlivy jedinec , a vune s ruznych vonavek jsou vice ci mene agresivni pro organismus, a reakce na tý vůně může byt nevolnost , pripadne v extremnim pripade i kolaps.....tzn. kdyz to dychate pravidelne a treba delsi dobu tak si zasirate telo '' zhruba '' podobne jako by jste cuchali k plechovce s barvou olejovou....takze od te doby zadne vune v mem aute...!!!

tyka se to nejen stromecku a ruznich sracek, staci i agresivni cistic na sedacky se silnou vuni nebo osetrovac plastu...tzn. dneska v aute pouzivam na myti pouze teplou vodu pripadn pri vetsich necistotach smichanou s mensim mnozstvim jaru na nadobi, a vuni resim castym vetranim.

Editováno: , autor: Hoblik
Vloženo

tak ja pouzivam origo kosmetiku ze skodovky..mam odmastovac i sprej na plasty a po nastrikani to fakt voni jak nove auto -_- vzdycky kdyz to striknu tak si zvpomenu na ten krasny pocit pri koupi ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...