Publikováno Srpen 12, 200619 r Tak se tady rozpršelo tak jsem ze zahrady šel do dílničky a cvičně rozebral,vyčistil,namazal a složil startér z Octávie TDi.Tady pár foto. ten rozhozený je používaný starší VALEO a za ním pro ukázku nový BOSCH
Srpen 12, 200619 r Zdravím,ja budu muset vyměnit startér a dát jinéj,strašně to blbjě startuje,někdo mě říkal že tam je dokonce snad z benzínovýho,motoru.Ale to asi bude pálka že?? octavia kombi 19tdi 81kw
Srpen 12, 200619 r Zdravím,ja budu muset vyměnit startér a dát jinéj,strašně to blbjě startuje,někdo mě říkal že tam je dokonce snad z benzínovýho,motoru.Ale to asi bude pálka že??octavia kombi 19tdi 81kw Mam za 3522,- s DPH novej se zarukou, zas takova palka to neni...
Srpen 13, 200619 r Autor Tak dnes jsem ten Valeo vyčištěný a promazaný dal do Golfíka a hoši,to je paráda a zvuk.S tím starým Boschem se to nedá srovnat.
Srpen 13, 200619 r tady už Valeo složen Neni ten VALEO o dost vetsi???Nebo to jen zkresluje foto??? A jsou oba na TDI???
Srpen 13, 200619 r Autor Oba jsou TDi a oba stejně velké.Jinak bych neřekl,že Bosch patří do šrotu.měl jsem i nové Bosche a montovat a šly super
Srpen 13, 200619 r Oba jsou TDi a oba stejně velké.Jinak bych neřekl,že Bosch patří do šrotu.měl jsem i nové Bosche a montovat a šly super Asi to ta fotka zkreslila. Jinak super foto serial se starterem.Nekomu to muze pomoci s demontazi.Kdysi jsem tak kuchal starter co jsem mel v 110R:-) Ale na novy bych si asi netroufnul:-)
Září 6, 200618 r Nemáte někdo představu kolik stojí nová volnoběžka do starteru, občas se mi stane, že startuju jenom to jakoby zasičí a nic. Kamarád automechanik mi říkal, že je to stržená volnoběžka v převodovce starteru.
Září 6, 200618 r Nemáte někdo představu kolik stojí nová volnoběžka do starteru, občas se mi stane, že startuju jenom to jakoby zasičí a nic. Kamarád automechanik mi říkal, že je to stržená volnoběžka v převodovce starteru. kupoval jsem neorigo a tusim 550,-
Září 7, 200618 r Tak to jde, jeden problém jsem se škubáním vyřešil a už se rýsuje další, ale ten starter už je jenom třešnička. Nevíte chlapi nějakou adresu kde to objednat. V autokelly jsem to nenašel.
Únor 10, 200718 r Tak se tady rozpršelo tak jsem ze zahrady šel do dílničky a cvičně rozebral,vyčistil,namazal a složil startér z Octávie TDi.Tady pár foto.ten rozhozený je používaný starší VALEO a za ním pro ukázku nový BOSCH Jakým mazacím tukem jsi to namazal? Je na to nějaký "special"?
Únor 12, 200718 r Cosby,nedávno jsem měl v ruce oba typy staterů VALEO-BOSCH a řekl bych ,že VALEO je o něco málo větší a v mém případě jsem se setkal s problémem počtu zubů na pastorku (VALEO=11,BOSCH=10 a prumer o 1mm menší).Podotýkám se stejným typ.označením a v tu chvíli jsem se dostal k otázce použití na mé vozidlo.Názory na to se různily někdo říká ano jiný zase ne ,tak 50 na 50.Co tomu říkáš ty? Na autě mám momentálně VALEO.
Září 1, 200718 r Zdravím přátelé, máte někdo zkušenosti s demontáží, rozebráním a vyčištěním a zpětnou montáží startéru? Mám motor 2,0 85KW AZJ a občas je slyšet že po startu chvilku řehtá. Bylo mi doporučeno že možná bude stačit akorát vyčistit a promazat. Dá se startér vyndat a rozebrat doma v garáži?Je na to potřeba speciální nářadí popř. nějaké speciální finty? Nevyskočí na mě ze startéru hned nějaká pérka apod které pak už nedám dohromady? A když se to podaří,čím čistit a čím mazat? Díky za každou radu a poznatek.
Září 2, 200718 r ja to delal taky poprve ale na fabii ale nemel by vtom byt zas takovy rozdil,nejhorsi bylo ho vyndat ven, ty srouby byly zazrane do toho hliniku, a pak uz to byla brnkacka, rozeberes nic na tebe nevyzkoci nejsou tam zadne pruziny:) pak jsme to hodil na noc do tech benzinu a rano vycistil kartacem vysusil namazal a starter startoval jako novy:) uz me to taky srao to hrceni pri startovani ve skodovce mi rekli ano da se vycistit posilame to do bosh servisu oprava bude stat 4000
Září 4, 200718 r Teda koukal jsem na to a na dvoulitru je ten startér docela pěkně nedostupný, vedou kolem něj minimálně 2 hodice a nějaké trubky asi od serva. Navíc je docela pěkně sežraný od soli,takže povolení bude nadlidský výkon. Nevím jestli se do toho sám pustím (
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.