Přejít na obsah

Hefidlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hefidlo

  1. https://www.car-nav.cz/skoda-columbus-mib2-5-originalni-navigace-skoda-superb-3-apple-carplay-android-auto-mirrorlink/ tohle narvu do rapida ? nebo presneji da se tam narvat neco co ma i bezdratove apple car?
  2. hoj, ja sem si snim chvilku i psal :-) ale ted nejak prestal komunikovat :((
  3. někdo na moravě na kodování ? ideal Ostrava?
  4. Pokud tam dáš něco, co má větší lumeny počítej s větším teplem. Může, ale nemusí, se ti pokazit pokovení reflektrou. Dalé dost možná budeš nelegalní z důvodu přepalování některých měřených bodů. Tudíž nejen, že tě za to mužě někdo dojebat, ale taky budeš oslňovat ostatní. Nicméně to říkám jen jako doporučení :-) ať si každy děla co chce :))
  5. Zdar,  chtel bych poresit to kodovani :-) jen tedka je korona a ja cekam az  budu mit po servisu :-)  at mi to servisaci trebas nedej boze zase nedaji  zpatky.. :-))  takze bych to videl  za cca 2-3 týdny :-)  co vsecko  mi tam muzes nahazet? :-) 

     

  6. Může být i širší okolí na Moravě :-)
  7. Zdar, je tu nějaky VCDS koder z Ostravy? rozoupal jsem se po dvou letech že bych něco málo doplnil :-) za předpokladu že to nema vliv na zaruku :-D kdyžtak mi prosim napište :-) lahev slivovice na oplátku ... :-)
  8. Chystám se vyrobit bazmek na bezdratové nabíjení + bezdratové adroid auto, zkoušel už někdo ? at neřeším něco co už by mohlo být. postup: 1. rozchodit bezdratove AA přes nejaky adroid dongle 2. Vytisknout na 3D tiskárně platformu ktera by sedla přesne do toho prostoru pod tim kde se připojuje USB 3. do platformy přihodit bezdratovou nabiječku 4. uživat si jen položení telefonu do určeného prostoru.
  9. pouzivam android auto normalne. kazdy den. je potreba si uvedomit par veci: 1. android auto neni oficialne na uzemi cz poporovan. 2. tvuj system v telefonu ma pravdepodobne jeste stále Google now a ne ne google assistent. Google now je predeslaverze, ktera častečne fungovala. Asistent v aute je nejaky divny port z telefonu. Často se mi stalo že to na telefonu funguje vyborně v aute nejde... Dokonce mi parkrat spojila služba dva jazyky dohromady. 3. pokud chceš google assitent který je uplně někde jinde musíš mit telefon ppřepnutý do angličtiny. Nicméně nejsme si jisty jestli xiaomi google assistent podporuje. Ja mam google pixel telefon .. což je refereční model. 4. PoOkud chceš použivat neják normálně Google assistent nebo google now.. Je potřeba na něj mluvit anglicky.. čeština stále není podporovana. Snad se dočkáme tento rok. 5. Ohledně volání.. ja sem si všiml, že při telefonování to stejně přepina na BT propojeni. Takže bych čeknul jeslti tvuj telefon spravne telefonuje z auta přes BT a potom bych zkusil renstalovat AA nebo jinou verzi. Bohužel Google je ve vývojí AA stale pomalý a často mi nefunguje něco v nové verzi co předtím jelo.
  10. Mno jako optik to navrhnout dokážu má to ale pár problemu. První je legislativa, ktera je daná. Další je cena a neposlední řadě požadavky zákazníka. Takže má člověk svázané ruce :-)
  11. Jasně ? jako může to být pěknější :-) kazdopadne legalita je už jiná. Na to se chtěl jen upozornit :-) škoda že skoro každý šetřila a neudělá přímo full led. :-) lampu
  12. Vím že tu je časový odstup od tématu. Nicméně. Světla na auta navrhuju, takže snad mohu říci svůj názor. Výměna žárovky za ledky je hovadina. Ještě k tomu u zpátečky. Ta parabola je tam napočítána přesně na ohnisko vlákna žárovky. Tím pádem ta ledkova žárovka tam bude totálně defokusovana. Jelikož vím že zpátečka je jedna z nejvíce otravných funkci na legalitu, dovolím si tvrdit že na 99% touto výměnou udělá člověk z te lampy nelegální signální svítilnu. Takže pokud si chce zachovat jakékoliv světlomet či svítilnu legální neměňte ty žárovky na které je to navržené. ?
  13. Hefidlo

    Bi-Xenony

    jaj tak to se omlouvám, myslel sem že mluvíš o sweepu. Mno pokud tam je řízeni těch ledek co jsou na jedné straně toho světlovodu pomocí PWM tak by to šlo postupně rožnout. Nicméně PWM je celkem drahá věc a rapid je levnější auto a z funkčního hlediska k tomu není důvod. Takže to podle mě doprogramovat nepůjde, protože tam k tomu pravděpodobně bude chybět právě ta PWMka což je kus hardwaru.
  14. Hefidlo

    Bi-Xenony

    určitě nedá, celý světlovod nasvětluje jedna nebo dvě diody. Z jedné nebo druhé strany. Takže to není možné.
  15. Ja koupil android včera. Takže povím co nejdříve, nicméně předtim jsem jel od zaři na Apple Car a tam jsem mel kabel 20cm i 2 metry a nikdy to nespadlo.
  16. nemůžeš to někde na sdílet? ? nechci lozit do ruskeho dropboxu a jeste se tam nekde zbytečne registrovat.
  17. jo jo na ty otáčky jsem si už přišel :-D za začátku sem si říkal nízké otáčky.. co nejnižší spotřeba a prdlajs.... občas sem jel lehce svižněji a hele ono to má nižší spotřebu... teď dokončuji 7000 km a průměrnou mam 4.5 :-) pravidelně jezdím Ostrava - Nový Jíčín přes Příbor. Krmení jen Verva 100.
  18. škoda :/ protože tohle bych zrovna ocenil. stejně jako vyhřívané přední sklo :-D
  19. Ahoj, prošel sem a nenašel na rapidu tak snad to neduplikuji. Řešil ste někdo vyhřívaný volant na rapidu ? je to věc kterou bych celkem ocenil. :-) Na octavii 3 je tak, že by se to jen prohodilo a připojilo nějak aby se to zaplo s vyhřivanim sedačky? Dik :-)
  20. mlžení je normální, důležité je aby se to následně odmlžilo. Pokud by to bylo zamlžené delší dobu tak to na reklamaci je.
  21. Ahoj, da se dokodovat i automatické přepínání dálkovek? nebo na to chybi HW ? když mám standartní light assist?
×
×
  • Vytvořit nový...