Přejít na obsah

Dominikk19

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Dominikk19

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Za kolik ? Dnes jsem objednal v ŠA za necelých 7K.. Díky moc.
  2. Zdravím, Mohl by mi prosím někdo poradit s číslem dílu ozdobné lišty přístrojové desky, která vede kolem radia? VIN: TMBAH9NP7K7068782 Díky moc za případnou pomoc.
  3. Omlouvám se za špatné podanou otázku. Myslel jsem spíše, jak demontovat ten plastový rámeček bez jeho poškození :-) možná se pouze jen špatně dívám do návodu... Díky. D.
  4. Ahoj, nemáte někdo prosím návod na to, jak u S3 demontovat displej rádia? Předem moc díky.
  5. Ahoj, Chtěl bych se zeptat zda při výměně budíků je nutné jakkoliv kódovat po výměně nebo je to čistě jen ukazatel? Případně prováděl někdo už někdy výměnu? Díky za odpověď.
  6. Zdravím, Věděl by mi někdo poradit, jak vyměnit climatronic ve Škoda Super III? Stačil by nějaký manuál, případně foto jak vycvaknout plastovou mřížku kolem climatronicu ''bez poškození'' :-) Děkuji za pomoc.
  7. Ahoj, Také vám svití po zamknutí auta lehce zadní světla u O3 facelift full LED? Svití tam malinké led diody. Nemyslím funkci ''coming home'', ale prostě po zamknutí auta celou dobu svití zadní světla. Nejde to za dne vidět, ale v noci se to zlehounlinka svití. Setkali jste se s tím někdo ? Můžete prověřit ? Děkuji.
  8. Ahoj všem, Mám jednoduchý dotaz. Pokud opravu ( servis ) provadí autorizovaný servis, tak mám nějakou záruku ? Například, když si nechám udělat nové rozvody a něco se stane a budou moci za to rozvody zodpovídá za to servis, když se to stane třeba půl roku po výměně ? Nebo brzdy apod. Děkuji.
  9. Děkuji za odpověď. Auto je v servisu a nechal jsem zkontrolovat vše na co jen příjdou. Tak uvidíme :-)
  10. Měl jsem to taky. Výměna skříně termostatu.
  11. Motor: 2,0 TDI 135kW Převodovka: Manuál Díky moc za každou odpověď
  12. Ahoj všem, Jsem vlastník Octavii 3 RS 2015 a při jízdě cca od 70km/h se začne projevovat střídavé hučení, které od 150km/h pomalu mizí- žádný kov o kov, jen hučení (- wu - nic - wu - omlouvám se nevím jak to popsat :-) ) a občas se to projeví i jemnou vibrací do plynového pedálu. Ostatní pedály jsou bez vibrací. Četl jsem, že u tohoto RV byl problém s uložením převodovky- 10.4 mám objednaný servis, tak tam přednesu svůj dotaz..ale kdo ví.. Kdyby jste někdo věděl, co s tím, nebo nějaký nápad prosím o radu.. Ocením vše PS: Byl jsem v autorizovaném servisu, kde kontrolovali ložiska kol a ty jsou OK. A podle nich je vše ok a jsou to jen pneumatiky, ale teď jsem přezul na letní a pořád totéž.. A určitě by to nehučelo střídavě.. Nájezd: 79tkm Ještě jednou díky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...