Přejít na obsah

Motaaa

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    1 806
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Příspěvky zveřejnil Motaaa

  1. Souhlas s Petrem já mám xenony jeden z prvních na autě a jsem rád že je mám dodnes jsem nemusel měnit ani jednu žárovku ve světlech kromě té parkovačky nebo co to je co Miklisek abych měl led skoro stejnou barvu jako xenon.Jinak nevím jak ostatní ale já dálkové skoro nepoužívám není třeba jen když něco se mi nezdá tak si probliknu jinak vůbec.A to co ty tu řešíš 10 tis jestli dát nebo nedát jak se ti to zdá moc nedávej a budeš litovat jako každý kdo je tam nechtěl jak jsem je doporučoval.

     

  2. Rypicong říkám mají na to specialní pastu na mazaní od škodovky a to jediné pomůže ty gumy se mohou měnit pořád dokola ale nemá to smysl pokuď to nenamažou mi řekl Přijímací technik.

     

  3. Tak před týdnem  jsem byl v servise kvůli vrzáni přední nápravy.Známy přijimací technik AS jak byly na konferenci techniku ve škodovce tak jim řekli čím se to maže je to nějaká specialní pasta kterou mi to namazal a je klid nic na retarderu po zhoupnutí nevrže.Tohle je moje zkušenost stím a věřte že jsem mu dal čist tuhle debatu jen tak pro zajímavost ale jak jsem mu řekl že to vrže hned věděl o co jde že třeba namazat že výměna nepomůže že to začne znovu.

×
×
  • Vytvořit nový...