Přejít na obsah

semi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem semi

  1. Během dne od 6 - 18 hod. v Plzni, byla odcizena má Fabia RS 05, nikde známky po okně či vypáčeném zámku. Auto stálo od Policejní služebny cca 200 m.!!! Ty Šm...i nemají už soudnost, od teď měním postoj ke všem recidivistům!!!! Auto sice pojištěné, ale byl to mazel!!! Moc mi bude scházet!!!
  2. Ahoj, potřebuji poradit jak mám odstranit vrzání sedadla řidiče. Je to hnus, stačí se lehce hnout zadkem a vrže to. Zvuky vychází někde od uchycení opěradla, nevím to ale jistě. Díky
  3. asi máš plnou schránku, nemohu se ti ozvat na ty pneu za 2990 Kč

  4. Já mám na FRS baterku 62Ah 560 A, větší mi tam nejde, mám velikost truhlíku 24 x 17 cm. V pohodě tam stačí.
  5. Ahoj já měním u mé FRS olej po 10000 km, olej Castrol 5w30 podle normy 507.
  6. Ahoj, mě to dělal na FRS senzor otáček, cena 800 kč senzor a 120 kč svorkovnice, cena práce nevím ale dali si na to se zjištěním závady cca. 3,5 hod. tzn. tak 1200 kč práce a diagnostiku mi neúčtují. Ahoj Semi
  7. Ahoj, mám další problém. Po studeném startu když auto běží na sitič tak mě děsí zvuk motoru a výfuku. Je to takovej dusivej zvuk ( blaf, blaf) a občas mi zaklepe ve výfuku kovový zvuk( cinkání), jako by byla urvaná přepážka ve výfuku a o něco tam narážela. Ten dusivý zvuk motoru je jen 3-4 min, jen co jde sitič, pak slyším spadnout sitič a je to v pohodě, volnoběh je plynulý a zvuk motoru je perfektní.Samozřejmě servis opět tvrdí že se jim ještě nestalo aby u nového auta byl problém se špatným výfukem. Dále že dusivý zvuk při sitiči je též normální u tété motorizace 1,6 MPI. Máte někdo stejný problém, nebo mi napište jak je to u vašich aut, moc děkuji. Auto mám od 11/2009, Tour-triumf 1,6 MPI, naj: 1600 Km.
  8. Ještě to nechám zda si to čerpadlo sedne a pak zajedu do servisu a budu na ně tlačit. Zatím jsem se tam byl jen zeptat zda není nějak hlučné, já totiž nikdy v jiné OI 1,6 MPI nejel, takže fakt to nedokážu posoudit zda je špatné. Ten servismen jen řekl že je hlučnější a že to na reklamaci není. Nechci psát název servisu škoda, nerad bych rozjel novou debatu ale jedná se o jednoho z největších prodejců Škoda, VW, Audi pro ČR. Myslím si že je to jen o lidech. Mějte se.
  9. Ahoj také jsem se stal 11.11.09 majitelem Toura. Stříbrná barva, 1,6 MPI, řazení tuhé, nádrž na klíč. Mám dost hlučné palivové dopravní čerpadlo v nádrži, v servise mi řekli že to není na reklamaci pokud chodí. Jak jste na tom s čerpadlem vy? Je to takové hučení a leze mi to po pár min. na nervy.
  10. Já mám stříbrnou diamant. Semi
  11. Odkud jsi? Nemáš NA Oc 1 RS komplektní nárazník na prodej?Vím že to sem nepatří díky.
×
×
  • Vytvořit nový...