Přejít na obsah

Ladas123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ladas123

  1. Ladas123

    Zimní pneu

    Se čtrnáctkama vůbec nepočítej. Na F2 vypadají příšerně. Dej minimálně patnáctky - letní i zimní.
  2. Ahoj. Teď jsem přečetl všechny stránky a nikde ani zmínka o tom, zda se vám neoriginální rádia ukazují na maxidotu.
  3. Nevím jak hodně se špiní kombík ale neřešil jste někdo zas.rání pátých dveří na krátké F2? Samotné zástěrky to nezvládají.
  4. Nevím jestli jsou otvory již z výroby nebo dělané dodatečně. Ten čínský kryt jsem nekoupil z obavy aby se teplem neroztekl, nebo dokonce nechytil. Kvalita výrobků z Číny není na špici. Navíc mám auto ještě v záruce tak jsem šel do origo včetně montáže.
  5. Kryt do paketu pro špatné cesty je prý plechový. Pokud sháníte plastový kryt jedná se o něco jiného. Správné označení krytu je 6Q0825237AB - tlumení protihlukové. Cena origo dílu v servisu je 684,60 + DPH, + 4ks šroub krytu mot. oct 8,60 + montáž. Celková cena 1.006,- Kč. Namontováno včera, čas cca 25 min. Podle techniků žádný problém. Mám F2, 1,2/51kw, benzín - Ambiente.. Spodní strana krytu je hladká a strana pod motorem má na povrchu různě velké duté kostky zřejmě pro tlumení.
  6. mambo Nezapomeň odpárat knoflíky ... :-)
  7. Tohle můžu potvrdit. 20 let myju auto na své zahradě na stejném místě a 9let dvě auta a nezjistil jsem žádné poškození trávníku nebo okolních rostlin. Dřív jsem používal Jar, dnes různé šampony včetně těch s voskem.
  8. Podle popisu od Igora se tam nedostaneš, nebo mě prodali jiný hák - je širší než díra. Ještě ho nemám namontovaný. V létě jsem neměl čas a teď se mi moc nechce neb je zima. Snad o Vánocích. Krytku lehce vyndáš šroubovákem - je jen lehce nacvaknutá. Pod ní je šroub který drží plast a asi i hák. Při nějaké jiné akci v servisu jsem chtěl aby mechanik namontoval hák ale nějak se mu nechtělo. Prý je nutná demontáž plastových krytů. 1. boční kryt C sloupku- nad platem 2. pod ním jsou údajně 3 šrouby které drží boční plast. 3. Další šrouby jsou vzadu od 5. dveří vč. světla 4. Další jsou pod opěradlem sedadla. Nechce se mi to celé bourat tak zkusím vyndat jen některé, odtáhnout plast a když nepraskne tak prostrčím ruku s hákem a zacvaknu ho tam. Pěkně se to kecá ale uvidíme jaká bude skutečnost.
  9. Ladas123

    Zimní pneu

    Měl jsem stejný problém. Místo letních 195/55/15 jsem dal na původní disky zimní 185/55/15. Řetězy nepoužívám ale pokud bych potřeboval jet občas na hory tak bych je mohl použít - na 195 by nešly. Nové disky pro zimáky 14 palců nekupuj. Na F2 jsou malé a blbě to vypadá.
  10. emkon: Mám to úplně stejné jakoko ty (včetně barvy auta) jen mám jednu čepičku modrou :-) . Nejde jen o reklamu ale také to líp vypadá bez podložky. Zvlášť u F1 kde je na předním nárazníku vylisovaný rámeček kam RZ dobře pasuje. Ta plastová podložka trčí před auto.
  11. Ladas123

    Prahové lišty

    Voda pod ně určitě zatéká. Na F1 je budu mít už 7 let a je to v pohodě. Mám je přilepené pouze origo páskami.
  12. To je fofr. Odslal jsem dřív než jsem napsal dotaz. Asi nemám blbnout v práci. Hák jsi montoval sám, nebo v servisu? Jaké je číslo dílu schránky na brýle? Dík.
  13. Ladas123

    Hlučnost motorů

    Čus. Které části kufru jsi tlumil a jak?
  14. Je to vidět asi po delší době. Je rozdíl ve stárnutí laku - pod nálepkou je lepší - barva bývá tmavší. Mělo by to jít v pohodě rozleštit:-)
  15. Hasičák mám v krátké Fabii na stejném místě. Práškový, 1kg, bez origo držáku. Podložil jsem ho, opřel o podběh a zajistil suchým zipem bez vrtání do kastle nebo tapecu:-)
×
×
  • Vytvořit nový...