Přejít na obsah

Š.e.m.í.k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Š.e.m.í.k

  1. Mám 1.4 16V a ten samý problém mi to taky začalo dělat po 100tis km. Vyměna všech svíček nepomohla a ani výměna vzduch. filtru ( kapal z něj olej). Do Škoda servisu nejdu protože mám velmi špatné zkušenosti. Vag píše chudá směs paliva. Na kterém válci to už nepíše. Kde najdu ten EGR ventil?? a mohu si ho vyměnit sám??
  2. Mě to psalo taky, většinou při rozjezdu nebo při zpátečce. Pak to asi za den shaslo a za par dnu den se to objevilo znovu. Vždy se to rozsvítí s EPC kontrolkou. Ta po novém nastartování zhasla. Nyní mi to píše: 17566 - snimac tlaku v sacim potrubi (G71) - neverohodny signal P1158 - 35-10 - - - Sporadická Ani v novém VIS o tom nic nepíšou. Teď mi to svítí skoro neustále. Po dni to zhasne a druhý den se to rozsvítí znovu. Chystám se do servisu, ale když říkáš že to jen smažou a nic, tak to si ještě rozmyslím.
  3. Ahojte dělal jsem test akčních členů palubky a zjistil jsem, že mám dva druhy gongu. Když mi dochází benzín tak to protivně pískne. V služební Octavě je místo písknutí ten gong. Chtěl bych to písknutí změnit na ten hezký gong. Mám Fabču 2001 Confort. Ve VIS jsem nic takového nenašel. Poraďte prosím...
  4. s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý???
  5. Taky silně uvažuju o Tempomatu. Už sháním páčku. Z motáže mám trošku strach. Odkud je Cosby? Já jsem z FM tak kdyby se někdo nabídl s malou pomocí... Nemáte někdo levně tu páčku? Díky za nabídky. PS: do sekce bazar jsem se už díval.
  6. No my vyrábíme ŘJ do nových fábii a to je SIMOS7 jenomže jich je více variant. Tak musím ještě zjistit číslo ŘJ které se dávají do 16V. Pak se do toho nahrává komunikační software a nakonec to nastavení přes VAG. Vymenit jednotku není problém. Já ještě neumím spárovat s imobilizerem.
  7. To že motor shasne hned po nastartování a kontrolka bliká se mi stalo když jsem měnil ŘJ a nezpároval to s imobilizérem. tzn že imobilizer se nespojí s jednotkou a ta motor automaticky vypne. Jakou značku jednotky máte v těch nových Fabkách? já na 2001 mám Magnetti. V práci vyrábíme Simos tak uvažuju o výměně. (navíc by byla zadarmo)
  8. Myslím tím, že když potáhnu za prut tak mi zůstane v ruce a kolem šroubu (alespoň to tak vypadá) je spousta zbytků z chemoprenu.
  9. Zdravím... když jsem byl na myčce tak jsem omylem zavadil o anténu a zjistil jsem že je tam jen přilepená, tzn. že nemá žádný kontakt s prutem. Je ten prut šroubovatelný nebo je napevno? Mám pocit že Felicie to mají šroubovatelné. Bude mi tam prut z felicie po malé úpravě pasovat?
  10. Ty xenony jsi tam už měl nebo sis je tam dodělal? Xenony se mi moc líbí, ale předělání z normálních světel bude určitě dost drahé.
  11. Zdravím všechny. Zajímalo by mě co znamenají jednotlivé zkratky vybavy v servisní knížce. Je např. kontrolka otevřených dveří taky výbava navíc?? Díky
  12. Ta cena je jen za práci, že? Kolik jinak stojí samotný park. system?
  13. Můžu potvrdit že to u Fabie funguje. Měl jsem stejný problém. A taky mi po vytáhnutí baterie svítily kontrolky EPC a Elektronika motoru, ale to je zase jiný příběh :-)
  14. Čaute, zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat?
  15. To máš pravdu. Já za 660 raději vyměním olej
  16. Zdravím, mám ten samý problém. Taky by mě zajímalo jak tu anténu demontovat.
×
×
  • Vytvořit nový...