Přejít na obsah

CHM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 599 zobrazení profilu
  • big

Oznámení CHM

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Výměna kabelového svazku ve dveřích řidiče u Roomstera 2007 ve značkovém servisu mě letos vyšla na 3147 Kč. Bylo nefunkční stahování okénka.
  2. Fotky mají být vidět 3, ten odkaz mezi nejde smazat aniž by se nesmazala i fotka.
  3. Zástěrky na ROOMSTERa jsem pořídil především proto, aby mi kamínky neomlátili lak na prazích za předními koly. Tomu zástěrky určitě pomohou. Po roce provozu jsem ale zjistil, že zcela ucpávají odtokové díry předních podběhů! Vrstva bahna na fotce mluví za vše. Řešení je poměrně snadné, stačí nožem uříznout nesmyslný výstupek zástěrky. Že to pomůže, ukazuje fotka pořízená po dalším roce ježdění. [attac hment=168295:ZAS_PO_UPRAVE.jpg]
  4. Chtel bych dokoupit odkládací schránku do zadních bočních dveřích Roomstera. Podle informace oficiálního prodejce je součástí výplně dveří a dokoupit nelze. Řešil někdo tento problém?
  5. CHM

    Zimní pneu

    Na šířku 195 se podle techničáku nedají použít sněhové řetězy, to mi připadá blbý, jezdim občas i na hory. Ale spousta Roomsterů na nich jezdí. Hodně jich má taky Polaris 2, ty mají ale hmotnostní index jen 82.
  6. CHM

    Zimní pneu

    Mám zinmí kola Semperit Speed Grip 185/55 R15 86H, ktere jsem koupil přímo od dealera s autem. Nedávno jsem jednu zničil, jel jsem po prázdné. Uvažoval jsem, že si koupím nějaké, co vyhrávají v testech (GoodYear Ultra Grip 7+, Continental Winter Contact , Dunlop SP Winter Response, Pirelli Winter 190 SnowSport, apod.), ale narazil jsem na problém, že pneu 185/55 R15 85T uvedenou v TP, mnoho výrobců nenabízí. Z těch uvedených jsem v internetových obchodech nenašel žádnou. Jde hlavně o hmotnostní kategorii minimálně 85! Zajímalo by mě tedy, jaké pneu 185/55 R15 85T se vám podařilo sehnat. Já nakonec zůstal u Semperitu.
  7. Právě přítelkyně došila nový látkový "strop" schránky na brýle, tak posílám pár fotek. Upřímně řečeno vyříznutí je pěkná fuška, pokud člověk chce aby to alespoň trochu vypadalo. Ale výsledek se dostavil, tak to stálo za tu práci. Kolem stropu jsem zvenku do různých příček navrtal dirky, jimy protáhl drátek a navlékl starou černou ponožku, kterou přítelkyně na koncích sešila aby byla pěkně napnutá. Brýle mám zaoblené do stran, takže i po složení jsou dost vysoké. Jak je na fotkách vidět, přesahují nožičky přes odklápěcí část schránky.
  8. Polystyren z rezervy jsem taky vyhodil a hever zabalil do hadru a ještě se mi tam vejdou monterky a zakládací klíny. Super je prostor za rezervou. Tam mám namísto polystyrenu nářadí, upínací hady, smetáček a rukavice. Výhoda je, že se nemusí odklápět celé dno ale stačí jen zadní úzký pruh. Jako madlo jsem použil popruh z rezervy Může mi prosím někdo změřit vnitřní rozměry schránky pod předním sedadlem? Jsou obě stejné, když má řidič nastavitelnou výšku? Díky
  9. Schránku na brýle jsem si dokoupil a jednoduše namontoval sám. Měl jsem ji v ruce, když jsem sundaval původní kryt, takže jsem věděl kam strčit šroubovák a odtlačit. Velice mě ovšem zklamalo, že se mi brrýle do schránky nevejdou - narazí do stropu dříve než se zavřu víko. Takže se chystám strop schránky vyříznout. Pokud bude zájem podělím se o výsledek
×
×
  • Vytvořit nový...