Přejít na obsah

vlacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    188
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil vlacek

  1. rekl bych ze ten mechanik toho v hlave taky moc nema,misto toho aby ti rekl kasli na to budes oslnovat ,je to na ostudu tak ti rekne to mam moc watu a roztece se ti parabola ,to je neskutecny a ty nechces riskovat rozteceni paraboly ,ale oslneni protijedoucich ridicu ti je jedno. achjo lidi zamyslete se, vam se taky nelibi kdyz vas nekdo oslnuje :-(

  2. pochybuju ze ty philips diamond vision 5000k maj homologaci pro nase silnice ,jelikoz je nemaj ani v nabidce na strankach philipsu :-)

    a zminovane zarovky OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H4 me vydrzeli pul roku,pak odesla jedna a dalsi den druha.tak sem tam vratil h4 tesla ktere tam uz byli pri koupi a drzi do dnes a to uz tam jsou 5 let a jak dlouho tam byli pred koupi auta netusim :-)

  3. motor toci ale nenastartuje

    01050 Kontrola žhavicích svíček -

    - přerušení/zkrat na kostru/zkrat na plus

    01204 Snímač teploty chladicí kapaliny -

    - zkrat na kostru/přerušení/zkrat na plus

    01209 Signál otáček od alternátoru, sv.W -

    - žádný signál

    jeste tam byla jedna chyba ale ja blbec si ji nepamatuji po smazani uz to nic nenaslo

  4. ja jen ze cesi sou narod kutilu a clovek s toho ma vetsi radost ze si to zvladl opravit sam a jeste usetrit .treba muj deda,na parkovisti mu nejakej fetak rozkopl zadni mlhovku ten cervenej kryt a on posbiralal vsechny ty strepy a dokazal to slepit aniz to clovek poznal ,pritom mohl koupit za 100 kč novou ,ja si zpravuval zadni stahovačku lanko bylo hodne poniceny kdyz to videla moje zena rekla ze to uz nepujde opravit a ono to slo a funguje to 3 roky :palec2:

  5. to je potreba rozdelat a kouknout kde je problem hodne veci se da opravit :-) jo a v prednich dverich igelit nemam a netece mi do auta a v zadnich igelit je a tece tam ;)

  6. Pánové, prosím o radu. U Octavie z r. 1997 se mi po nastartování motoru nevrací klíček a jede mi stále startér. Může mi někdo řísi číslo dílu, které je nutné objednat k opravě. Je to jakýsi díl za spínačkou. Pokud to někdo dělal prosím o montážní postup a kolik cca stojí ten díl a kde se to dá sehnat. Prosím, nekamenujte mne, že to tu už bylo. Dík.

    zdarec taky mam tenhle problem jednoho krasnyho dne pri startovani ve spinacce cosi luplo a ted to nastartuji ale klicek musim vratit rucne uz to tak mam 2 rokya nejak sem neprisel nato co se stalo a uz vubec nevim jak to spravit,nejakej navod by se hodil a co je to ten ořech ?

  7. Dneska jsem zjistil, že mi z Octy uniká olej, zatím to vypadá, že je to z věci, která je na fotce. Je to jakejsi výměník(?) tepla mezi vodou a olejem. Jinde kolem vany, turba apod. stopy po oleji nejsou... Výměník nebo co to je se nachází přímo pod olejovym filtrem. No tak jsem trochu dotáhnul to plastový víko a zajímá mě, jeslti to stačí jen dotáhnout, nebo je potřeba to rozebrat a vyměnit tam nějaký těsnění? Asi bych se na to normálně neptal, ale blížej se svátky a celkem dost ježdění a nerad bych zustal někde stát. Setkali jste se s tím někdo u vašich aut? Co to u vás vyřešilo? Díky za jakoukoliv odpověď ;-) A jinak šťastný a veselý ;-)

    jj taky sem to menil a plno dalsich ,jsou tam 2 tesneni nahore a dole

  8. ja to asi nechaapu kdyz vidim ten obrazek s tou podlozkou tak je umistena v poloze a nad ni jsou jeste dalsi 2 matky a ty kdyz povolim tak se me to rozpadne na jednotlive dily tlumic zvlast pero zvlast ? nebo jak se to dela ? prosim vysvetleni

×
×
  • Vytvořit nový...