Přejít na obsah

Akvils

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Akvils

  1. Díky za upřesnění odkazu na část vyhlášky týkající se pneumatik. Ale mám ještě jednu otázku, rychlostní index zimních pneumatik si můžu zvolit jaký chci, třeba i o dva stupně nižší, když budu mít upozornění v obrysovém poli řidiče? V TP mám rychlostní index V, z předchozíha auta mi zbyli zimáky s rychlostním indexem T. Na stránkách jednoho prodejce pneumatik jsem četl, že je možné použít pouze o stupeň nižší rychlostní index, ale podle toho jak je to psané ve vyhlášce to chápu tak, že je můžu použít klidně T.
  2. Ještě odkaz na novou vyhlášku http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/7ADE511C-FEE0-463E-A16A-E52453019AA2/0/sb01342014.pdf
  3. To co uvádí Pawouk je citace z vyhlášky č. 341 z roku 2002. Dnes jsem byl zeptat na STK a tahle vyhláška už neplatí, je nahrazena 341 z roku 2014. V nové vyhlášce v paragrafu 21 není o zimních pneu ani slovo. Na STK mi řekli, že není možné u zimních pneu použít nižší rychlostní index, musí být to co je v TP. Na zimu jsem chtěl dát 15 kola, ale s rychlostnim indexem V jsou jen celoroční. Takže budu muset dát asi 16, přitom jako základní pneu jsou v TP uvedený 15 a 16 jsou jako alternativa. Jakou velikost zimáků dáváte na 2,0 TDI 103 kW?
  4. Ahoj, na své OII combi mám černé hagusy a chtěl bych je do matné stříbrné barvy. Řešil to už tady někdo? Mám namysli odstín barvy (tak jako je originál) a jakým typem barvy stříkat (část hagusy jsou asi hliníkový + plastový krytky).
  5. Akvils

    Fólie na sklo

    Vím, že mě asi ukamenujete za toto téma, ale chci si dát sluneční fólie a řeším jakou propustnost a jak budou vypadat na autě. Zkoušel jsem hledat tady na fóru, ale asi hledam blbě, protože jsem nic moc nenašel. Zajímaj mě hlavně fotky aut s fóliema, FI combi v šedivý metalíze by byla přesně to co hledam
  6. Není náhodou loketní opěrka pro O1 a F1 stejná? Rozdíl je jen v držáku? Zdeněk
  7. Takže pokud nemám v autě vypínání bagu originál z výroby musimkoupit novou řídící jednotku airbagu za cca 11 000,- Kč, nelze to dodělat, nebo "upravit" pouze v softwaru + vypínač ?
  8. Mě pin zijistili v Písku v Autokápl bez problémů (mám MR 06) a to jsem tam dokonce přijel s vlastním klíčem, který jsem sehnal tady fóru. Taky jsem se poptával v jinejch servisech nikde se jim do zjišťování pinu nechtělo, vždycky hledali nějaký problémy proč to nejde. Tady mi to udělali bez problémů.....
  9. Ahoj, sháním 3-tlačítkový sklopný klíč na FI MR 06, nevíte jestli někdo z Jižních Čech nabízí tenhle typ klíče, nebo ho dokáže sehnat za lepší cenu než ve značkovém servisu? Díky za radu :-)
  10. Taky přemejšlim o loketce do FI MR 06, ale zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi loketkou do Fabky a Octavky? Myslim, že by mohli bejt stejný, nebo se liší v uchycení ? A nevíte jestli se dělá origo loketka v černý barvě - stejnej černej potah jako u výbavy ambiente? Když jsem viděl na prodej loketku do Fabie, tak vždycky šedivá :-(. Případně kde sehnat origo loketku za dobrou cenu.
  11. Díky za tip na dalšího výrobce tažnýho zařízení. Je nutný dělat výřez do nárazníku a montovali jste si tažný sami, nebo ste si ho nechali namontovat? Počítam s tim, že bych si ho namontoval sám. No zatim to asi vydim, že pujdu do tohodle typu http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu&idItem=690 , dobrá cena, sklopnou zásuvku má taky a kolega ho má odzkoušený (sice na jinym typu auta) ale je s nim spokojenej. Ještě by mě zajimalo jak se sundavá zadní náraník?
  12. Rozhodl jsem se na svojí FI combi MR 06 pořídit tažný zařízení. Rozhoduju se mezi tímhle : http://www.levnatazna.cz/z10448-tz-skoda-fabia-sdn-kombi a tímhle : http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu&idItem=690 Máte někdo s těmito značkami zkušenosti ? Kolega kupoval na Forda tažný od Polskýho výrobce Autohak (druhá varianta) a je s nim celkem spokojenej, montáž bez problému do přpravenejch otvorů v karoserii a kvalita taky neni špatná.
  13. že by nikdo neměl podobnej problém ??
  14. tak jsem uvedený postup nulování servisního intervalu zkoušel a taky se mi to nepodařilo, mám MR 06. Je chyba v tom návodu, nebo to u tohodle MR nejde "manuálně" (baz VAGU) vynulovat ?
  15. Tak sem z toho teda jelen . Ten PIN v budíkách nejde zjistit jinak než z toho štítku co je ke klíčum? Jeden známej tuhle řikal, že by se musel náhrát novej kód imobilzéru do řídící jednotky a pak podle toho udělat stejný klíče. Ale tahle poslední varianta se mi moc nezdá, asi zkusim zavlat do škodovky a ještě jednou se na to zeptat.
  16. Ahoj, nedavno sem se stal majitelem fábky combi 1,4 16V, 55kw, dovezené z DE. K autu jsem dostal pouze jeden klíč (s DO). Pro jistotu jsem si chtěl nechat přidělat rezervní klíč, ale tady jsem bohužel narazil. Ve škodovce jsem se dozvěděl, že náhradní klíč mi přidělají podle VIN a číselného kodu klíče (má to být nějaká karta kterou rovněž nemám :-( ).Ve firmách zabývajících se výrobou klíčů mi řekli, že tenhle typ klíčů nedělají - většinou kvůli kodu (imobilizéru) v klíči. Máte někdo zkušenost s přídělání náhradního klíče?
×
×
  • Vytvořit nový...