Přejít na obsah

Mike

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Mike

  1. Ahoj, trochu z jiného soudku....když mám plnou až 3/4 nádrže, tak se mi při každém ostřejším brždění/rozjezdu nebo přejetí vyššího příčného prahu, ozývají výrazné rázy z nádrže od nafty narážející do stěn. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám OIII kombi.

  2. OK, tak co já jsem zatím viděl tak: "načerpejte palivo" a "doplňte kapalinu(?) do ostřikovačů". Žárovka mi zatím nepraskla, ani jsem nevařil... Pak ješte "imobilizér aktivní", "chyba při přizpůsobní klíče", "chyba čidla stavu oleje"... :) Když otevřeš dveře, tak se zobrazí pěkné autíčko, které signalizuje jaké dveře jsou otveřeny, vč. kufru.

    Jj, "imobilizér aktivní" vlastně taky znám :p

    U těch otevřených částí auta, podle návodu to může zobrazovat i kapotu, ale záleží na výbavě auta.

    Kdy vám tu ukazuje tu hlášku "imobilizér aktivní"?

    Pokaždé když nastartujete?

    Mám taky Maxika, ale tahle hláška se mi tam snad ještě neukázala..?

    (možná pří instalovaní maxika a kodovaní kličů, ale tím si nejsem úplně jistej)

  3. Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, mám motor 1.4 MPI 44kw.

  4. Měl jsem minulý a předminulý týden ten samý problém, ukazatel teploty klesal při jízdě mimo město - při menší zátěži motoru. Dnes jsem měnil termostat včetně čidla, ten termostat měl uvnitř ulomenou jednu "packu", která drží tu pružinu, takže se potom nemohl zavřít a zůstal otevřený. Cena termostatu + čidlo - ve Škodovce to prodávají dohromady - 1134 Kč. Oprava trvala známému mechanikovi přibližne hodinu. Mmch, taky mám motor 1.4 MPI 44kw.

  5. Zrovna se vracím od Cosbyho a rádio se mi v maxidotu taky neukazuje. Zapojený a nakódovaný je dobře - Cosbyho Symphony se mi hned na mým Maxidotu zobrazilo. Dle Cosbyho bude chyba v rádiu - možná soft. chci si ho nechat přehrát a uvidím, takže možná budeš mít stejněj problém Bobíku. Nevíte někde, kde je v Brně opravna těchto rádií? - vím, že jsem tuto informaci tady někde viděl...

  6. Výškově stavitelný, jsou obě. Žádný airbagy, jsou přiměřeně použitý vzhledem k jejich stáří - rok 01 + dám mu zpět svoje - jsou ve stejným stavu...tipoval jsem tak 1 500 Kč.

  7. Nemám představu, kámoš má totálku, vnitřek je ale v poho, tak že bych si je od něj vzal a dal me svoje bez vyhřívání. Nemůže ji prodal celkově, musí si jí nechat, takže mu je jedno jaký tam budou sedadla, když už to auto stejně asi nepojede...

    V servisu Škoda mi říkali, že budu muset vyměnit centrální ŘJ, abz to fungovalo, což mě odradilo.. takže to teda není až tak pravda?!

  8. řj je pod sedačkama(jejich součást) ;)

    Tak ta ŘJ k tomu asi taky bude. Musí se to nějak připojit k centrální ŘJ nebo to na to nemá vliv? Je to tak hrozný to tam nainstalovat ty sedadla?

×
×
  • Vytvořit nový...