Přejít na obsah

pajjap

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pajjap

  1. Díky wirer aspoň za toto. Vypadá to, že nikdo nic mladšího nemá. V každém případě je to velká škoda, že stránka https://www.poi-radary.eu už neexistuje.
  2. Zdravím, není tady někdo, kdo má stažené radary z https://www.poi-radary.eu ještě předtím než byla stránka zrušená a kdo by byl ochotný je poskytnout ke stažení? Díky
  3. Ahoj, také bych se připojil k dotazu ohledně dodání textilní sady, děkuji
  4. Takže se také přidávám ke spokojeným zákazníkům octaviamana. Vše bez problémů, jenom ty šrouby v kapotě mi daly, než jsem je vymontoval. Jinak vše pasuje. Ještě jednou díky
  5. Sypu si popel na hlavu. Teď už je vše jasné.
  6. Ahoj mám motor 1,6 75kW a chtěl bych se zeptat. Když je motor studený, tak po nastartování asi 10 - 15 vteřin běží nějak divně, jakoby na 3 válce a skoro chcípne, potom se najednou otáčky zvýší asi na 1500 a za chvilku je to už normál, ale docela mně to štve. Když je motor teplý tak nic. Jinak občas se taky stane, že otáčky neklesnou na volnoběh, ale chvíli jim to trvá a spadnou sami nebo musím šlápnout na plyn. Díky za odpověď.
  7. Díky za přesná čísla spínače, mám OI facelift, takže to sedí přesně. Jinak ještě dotaz, kdybych ho koupil, tak potom otočím klíčkem a už se rozsvítí palubka, aniž bych zapnul světla? Pochopil jsem to dobře?
  8. Díky za odpovědi, já s vozíkem jezdím minimálně, takže není co řešit, škoda 8 stovek. Jsem rád, že jsem se něco nového dozvěděl. Ještě jednou díky a ahoj.
  9. A nemáš představu na kolik by to vyšlo? Když to nevyměním, tak jsem z tohoto fora pochopil, že by to nemělo ničemu vadit. Já jsem se lekl, že to mám rozbité. Díky.
  10. Ahoj, mám jen dotaz, mám dodatečně montované tažné zařízení a při zapnutí směrovek mi neukazuje kontrolka, které by měla signalizovat funkci směrovek u vleku a přitom vlek svítí. Musí se ta funkce někde aktivovat? Díky za odpověď.
  11. Měl jsem ten samý problém s velkým chladičem. Dal jsem to jednomu elektromechanikovi a ten to v pohodě rozebral a opravil za docela slušný peníz. Rozhodně nechoď do autorizovaného servisu, jsou to vyděrači a hnedka objednávají novou součástku místo toho, aby se snažili něco opravit. Jinak s tím, jak se to rozebírá to nepomůžu, protože jsem to ani neviděl.
×
×
  • Vytvořit nový...