Přejít na obsah

Diesel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    335
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Diesel

  1. Řehoř - To je parádička, moct jezdit a druhé brzdy v klidu připravit. Good práce!

    Diesel - Hned to vypadá líp, vid? Řekl bych, že mít to sundané blbost není. Já jeden den dělal zadní a druhej den přední a komplet dole viz foto výše.

    Nj ale sundavat se mi to teda vůbec nechtělo ;)

  2. Už tu ta otázka padla ale odpověď jsem nenašel. Jak je to s multifunkčním volantem? Mám takový tušení, že nebude chodit.

    Čau.

    Tak můžu směle říst že MULTI volant CHODÍ bez problému.Fotky mám,ale ne v záběru s wolantem.D-Dot mám asi 14 dní a v pohodě :palec2:

  3. Bohužel se přidám.

    Mám úplně ten samej problém a mám TDI 81kw m.r.03.kotouče i vzadu, a pedál zabírá tak v polovině dráhy,a pak brzdí v pohodě.Dnes sem to zkusil s tou přitaženou ručkou,a světe div se,ono to brzdilo jako ze začátku hned nahoře.A to sem v loni měnil kapalinu,vyměnil i hlavní brzdovej válec a pořád to samé.Tak mi nebo nám všem někdo prosím poraďte co s tím,a jak to opravit.Moc díky za všechny zde postižené.

  4. Zdar.

    Sorry za OT ale prostě musím.Mohu jen doporučit.Ráno telefon a domluva,dopoledne osobní návštěva a v poledne už stahování oken dálkou a jako bonus odemykání kufru taky pouze dálkou ( machrovinka :palec2: ).

    Takže VŘELE DOPORUČUJI.

    A ještě jednou DÍKY :skoda:

×
×
  • Vytvořit nový...