Přejít na obsah

Kvido27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Kvido27

  1. Cituji: "Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu"

    není to spíš tak, že po vycvanknutí přední části nahoru, je potřeba sedašku zatlačit dozadu a mírně dolu, aby se vycvakla z těch zadních kovových úchytů? ;-)

    Sedačku jsem vyndaval už dvakrát ...

  2. V 17. 5. 2021 na 21:11, bajky napsal:

    Bolo by super a zaroven pre ostatnych pomocou,keby si zverejnil ci si dorabal origo sklopne tazne,alebo iny typ a aku mas konfiguraciu.Podla prirucky na 2.0 tdi 140kW,4*4 ak nie je z vyroby,tak nedokazes nainstalovat.

    Mám 2.0 TDI 110kW 4x2. Kupoval jsem origo sklopné 3V0803881. Jednotku 5Q0907383N a elektriku 3V0055204C

    Co se týká možnosti dodatečné instalace, tak ve velkým TP je v bodě 17 (zatížení spojovacího zařízení) uvedeno "Z 90" - co jsem se dočetl, tak podle toho jde poznat, zda jde tažný dodělat a dodatečně zapsat do TP

  3. Ahoj, já jsem dodělával tažný na sedanu bez přípravy, železo jsem sehnal na sbazaru za cca 5500 nepoužitý a elektriku na netu (myslím super-parts.cz) za 1500.

    Elekriku jsem si nátahnul sám, zapojení a nakódování mi udělali v autorizáku. Vše funguje jako by to bylo z výroby :-)

  4. coze jsou prosim tohle za kola ? presny model prosim pripadne odkaz kde je sehnat , delaji se ale v 17 ?? nekdo tu psal snad ze jsou to borbet ale na strankach jsem je nenasel

    taky by se mi moc libila kola z passatu cc nevite nekdo kde je rozumne sehnat?

    Na tý červený jsou RSW 331, mám je a na autě v 17" vypadaj super :palec2:

  5. Dodo: jj přesně tyhle mám.

    Středy jsem pořádně odmastil toulenem a po 2 měsících se nikde nic neodlepuje a držej jak přibitý. A to auto myju v myčce a nebo doma wapkou.

    U OI se mi u originálních kol loga na po pár umytí v myčce poškodily - sloupla se z nich taková slída

    post-32633-1275045474,3186_thumb.jpg

  6. Velikostí asi ne, Omicron má 500GB Imitation a funguje mu to, mě 500GB TEAC ne, podle mě to bude kombinace typ elektroniky Disk->USB a typ HDD (energetická náročnost), Dopředu nejde říct kterej ext. disk bude fungovat, bohužel.

  7. Velikostí asi ne, Omicron má 500GB Imitation a funguje mu to, mě 500GB TEAC ne, podle mě to bude kombinace typ elektroniky Disk->USB a typ HDD (energetická náročnost), Dopředu nejde říct kterej ext. disk bude fungovat, bohužel.

  8. s ifounem to bude asi problém s podporou USB MASS STORAGE u IPHONE

    a co se týče toho HDD tak jsem zjistil, že to neběhá s každým 2,5" diskem, mě to chodí jen s TEAC 250GB, WD 500GB ani TEAC 500GB rádio nevidí :angry:

  9. Dneska jsem vyjel autem z garáže a maxidot mi začal hlásit poruchu postupně všech žárovek co v autě jsou, od obrysovek až po hlavní světla. Všechny světla svítěj jen blinkry zablikaj třikrát a pak už jen svítěj a kontrolka bliká asi dvakrát rychleji než obvykle.

    Dík za radu

  10. jednou jsem to nechtěně vyzkoušel - vběhl mi čokl před auto a musel jsem na to hodně dupnout, várningy se rozlblikali s minimálním zpožděním

    předtím jsem to párkrát zkoušel, ale nikdy takhle brutálně. je pravda že by to mohlo spínat trochu dřív

×
×
  • Vytvořit nový...