Přejít na obsah

MartinRendl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MartinRendl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já řešim něco podobýho. Mám 1,9 TDi 81 kw AHF. Byl jsem na emisích a mechanik mě to asi čtvt hodiny tůroval a skoro jsem neprošel. Poradil mě že to prý dělaj čidla teploty chl. kapaliny a mám si ho vyměnit. Prý to posílá špatný data o teplotě do jednotky a proto nejdou udělat emise. Tak sem koupil čidlo EPS za 500 a ted mě budík na teplotu ukazuje taky kraviny. Tak a teď babo raď. Chtěl sem koupit termostat, ale asi se na něj vyprdnu a zkusim tam vrátit původní čidlo, protože s ním to makalo normálně. Ohřálo se to na 90 a drželo.
  2. Ahoj, Termostat ŘJ určitě neovládá. Jestli se neotvírá tak je po něm. Kup si novej a vyměň ho.
  3. Doma bych to radši nezkoušel. Ja si to nechal dělat u profiků a vyjde to na 1100,-Kč i s desinfekcí. Někdy se šetřit nevyplácí. Když se klima posere tak je to pak ranec.
  4. MartinRendl

    Odkud jste..

    Ahoj, já jsem ještě trožku víc na sever. Šluknov
  5. Může být i API GL 4 bez toho + ? Třeba tento http://www.vatoil.com/index.php?product=47
  6. Tak spínačku mám přehozenou a všechno maká jako nový. Ještě jednou dík za rady.
  7. Tak sem si koupil dnes spínačku za 700,-. Rozebral sem to a zjistil že mě prodali neco jinýho (Auto kelly). Když sem tam vrazil starou zpět tak to začalo blbnout ještě víc. Při pomalém otáčení klíče v zapalování v jednom bodě rozsvítěj kontrolky a o kosek dál zase zhasnou. Takže to vypadá opravdu na tu spínačku. Asi bude vychozená. A proč to dělá zrovna při zpátečce, tak z toho sem taky jelen.
  8. Dík za odpovědi. Zkusim tu spínačku a dám vědět jestli to pomohlo. Jinak kontrolky někdy po zapnutí klíčku poblikavaj, tak snad to bude ono. Součástky kolem el. asi origo že. Těch náhražkovejch šmejdů z Číny se docela bojim.
  9. Zdar Pánové. Prosím o radu. Při zařazení zpátečky občas chcípne motor. Stává se to čím dál častěji. Někde sem se dočet že to dělá špatná spínací skřínka. Co vy na to. Dík za rady. Mám 1,9 TDi 81KW AHF rok 2000
×
×
  • Vytvořit nový...