Přejít na obsah

Fanda apm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fanda apm

  1. Zdravím Mám taky problém se spotřebou u OII 77Kw.A nebo spíš s maxidotem.Na nádrž najedu +/- 800-900km což je asi normál,ale maxidot mi ukazuje jak průměrnou 15l tak dlouhodobou spotřebu kolem 14l.Při volnoběhu se místo 0 u okamžité spotřebi ukáže " -- " tohle a po rozezdu to dokáže vyběhnout až na 68l.Zkoušel jem vyresetovat spotřeby,ale nepomohlo to.Vyměnil jsem palivový filtr a zkontroloval jsem těsnost spojů potrubí ale žádná změna.Prosím teda o radu jestli stím máte někdo zkušenost.
  2. Fanda apm

    Alarm

    Zdrávím.Prosím o radu.Mám OII.Po uzamčení DO se auto zamkne ,ale po chvíly se rozblikájí blikny ale alarm je zticha.Po napíchnutí mi to zjistilo vadnou houkačku,nebo pojistku houkačky a snimač vnítřního prostoru.Pojistka je dobrá,aspon myslím že jsem našel tu správnou,ale chci se zeptat kde je namontována ta houkačka a kde najdu ten snímač.Díky za info
  3. Zdar.Tak po napíchnutí jsem zjistil,že mám špatnou houkačku alarmu a vadný snímač vnitřního prostoru!Nevíte někdo kde ta houkačka a ten snímač v autě najdu?
  4. Čágo.Mám stejný problém.Žádný spotřebič zapnutý není a všechny dveře na autě jsou pořádně zavřené.Jestli někdo víte kde je chyba prosím o radu.Díky
  5. Prosím o radu.Na Felicii po odjetí cca 120km mi začne něco strašně mlátit do volantu.Nemá na to vliv ani brzdy ani spojka ani plyn.Po chvíly to zase přestane a po ujetí další delší vzdálenosti znova.Auto bylo14 dny na stk a tam žádnou vůly nebo problém nenašly.zkoušel jem přehodit i gumy,ani to nepomohlo.Je divné,že to začne dělat až po ujetí minimalně 80km.Při kratší vzdálenosti to neudělá!
  6. Zdravím Koupil jsem Octavii s 2 obyčejnými klíči.Přítelkyně mě pořád uhání ke koupi dálky.Mám koupit orig nebo ten od Raksa?
  7. Taky napíšu svou zkušenost. Origo vydržely 155tis. Pak tam šly normální ATE a nepřežily. Stočil jsem je a šly do pr.. úplně. Pak jsem koupil Zimmermany, vyměnil na nápravě co šlo mimo tlumičů a opatrně zajížděl. Po cca. 10tis se začaly kroutit. Odmítal jsem to řešit a teď po 18tis. od výměny se vibrace ztrácí. Dal jsem v posledních dnech brzdám nářez a zatím se chovají dobře. Snad se pnutí uvolnilo, lehce se zkroutily a teď se provozem srovnávají. Doufám, že to vydrží. Zdar. Píšeš že po orig.jsi tam dal kotouče ATE a nepřežily!!!Po další výměně jsi teprv udělal nápravu!!Nevím ale myslím si že při koupení kotoučů Ti každý správný prodejce doporučí překontrolování vůle ložisek,silembloků a čepů na nápravě!3 roky vozím do autorizovaného servisu Škoda brzdy jedině značky ATE a to na všechny tipy a musím zaklepat,že za ty 3 roky jsem měl jedinou reklamaci kotoučů a to neůspěšně vyřízenou z duvodu vůle ložisek kol.Neříkám může se stát a narazíš na nějakou špatnou kvalitu,ale správnou montáží a postupem to musí fungovat.
×
×
  • Vytvořit nový...