Přejít na obsah

Zdena_VM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Zdena_VM

  1. Teď to nemám před sebou, ale v LCODE je možnost je natáhnout ... labely najdeš v adresáři kam jsi instaloval VAGCOM ... je tam adresář label a zvolil jsem, tuším 30-bit :-) XPL jsou české, LBL anglické. Jakmile natáhneš, doplní se popisky k jednotlivým bitům.

  2. OK - tak já projdu ještě jednou to 9-ku. Procházel jsem jen to hlavní dle návodu. Ofiko VCDS to samozřejmě je, labely jsem tam natáhnul - jen návod kde co najdu mám z netu asi pro verzi před FL - nešel jsem všemi byte postupně. Jasně že je to II FL, ale všude se to zjednodušeně píše III, tak jsem v tom pokračoval. ;) Díky za radu! :palec2:

  3. Prosím o radu - chtěl jsem přes VAGCOM nastavit automatické zamknutí dveří při rozjezdu, ale VAGCOM se mi nechce spojit s jednotkou 46 - Komfortní systém. S ostatními jednotkami se mi spojí. Mám Octavii III RS, v max. výbavě ... nevíte, kde by mohl být háček? VAGCOM je oficiální, aktualizoval jsem na verzi 10.6.1; Bez probléml jsem např. odemkl servisní menu v Columbusu, do 09 - Centrální elektronika se také dostanu, ale tam vlastně není s tímhle autem co nastavovat, potřebné věci jsou již z fabriky aktivovány.

  4. Ty, překvapivě to na pohodlí nepoznáš - uskákané se mi to nezdá. Nízké rychlosti jsou OK, od 60ky slyšíš zadní gumy ... ale nic nepříjemného to není :-) Dneska jsem nazul zimní 16ky DUNLOP 3D a ty jsou tedy fakt tichoučké.

    Presne to som cakal - mne doslova nicia usi moje (cca 6mm) 225/45 R17... V 40-ke neskutocne dunia a vo vysokych rychlostiach zas hucia na drsnom asfalte - hlavne zadne gumy.

    A ako to je s pohodlim na tych 18"? Myslim v meste - dlazba, jamy...Nie je to nejake uskakane?

  5. ... no, trošku hlučnější, resp. v autě při vyšších rychlostech neslyšíš nic jiného než pneu ... ale zase skvěle sedí a zatáčky kde jsem s Roomstrem jel a cítil že to není ono je to jako na kolejích (a to mám na Roomsteru taky nízkoprofilové). Zimní mi dají zítra 16ky, to je jasné ...

    Ako sa Ti pozdava jazda na 18"?

  6. Budu mít - tohle jsou fotky ještě ze salonu, snad o víkendu něco spáchám :-) S motorem jsem spokojený, je tichoučký - teda proti PDčku ;-) a zátah taky jde. No benzín to není, ale mě se RSo líbí spíš vzhledově než že bych si ho pořizoval jako žihadlo :-)

  7. Zdarte - tak jsem čerstvým jaitelem tohodle mazla - TDI CR DSG, Supreme vnitřek, Columbus ... no prostě referentská Škoda Auto :-) Zatím si zvykám, ale je to naaaadhera!

    DSCN5334.jpg

    DSCN5335.jpg

    DSCN5337.jpg

    DSCN5342.jpg

    • Pozitivní 1
  8. Tohle mi jde od začátku ... zadal jsem kód na spárování s bluetooth a tel.seznam se mi v Columbusu objevil ...

    Ahoj,

    prosim vyresil jste jiz nekdo synchronizaci telefonniho seznamu v Android Samsung Galaxy S s RNS510?

    Připojeni probehlo bez problemu, z telefonu jde volat, ale pri pokusu zasynchronizovat telefonni seznam dostanu hlasku " synchronizace nema opravnei".

    Predem diky za radu.

    FraZi

  9. Neměřil - ale mám stejný chip jako dělalo www.auto.cz s Oktávkou a Ti to na brzdě měli. Motor je jako vyměněný, já jsem 100% spokojen a neřeším zda to skutečně má 113 nebo ne. Prostě to za to stálo a určitě je to dobře odvedená práce p.Jandy - ne jako v ABC chiptuning kde nabízí chip na starou Oktávku přes zásuvku čož je holý nesmysl.

    To sis nechal těch 113kW změřit nebo jen věříš reklamě? ;)
  10. Tak já zrovna dnes dojel z chipu od CIMBU - mám vyměněnou jednotku, max spokojenost - motor táhne krásně od spoda a auto je fakt živé, tahá nádherně i na 5.stupeň od 120ti ... prostě lahoda. 113kW je poznat :-)

  11. Tak jsem hotov :-) Auto jede jako z praku, jsem spokojený :-) Během víkendu změřím zrychlení. Byla to docela rychlovka, vyměněna je celá ŘJ a přizpůsobena palubce. Dojeli jsme tam 3 tak nevím zda někdo nechyběl - p.Janda čekal zájemců více.

    Díky za organizaci!

  12. Kontakt na me - 603/102848 - dojedu tam presne na 16hod - pak musim valit zpet do prace, mam toho moc a odjizdim pak do Nemecka. Snad vse klapne. Prosim ten kontakt na p.Jandu - jestli ho mas.

    Diky,

    Z.

    Preju dobrou noc a hezky zitrek, kdy by neco, zejtra sem rano jsem na nete kolem 07:30 v praci obmezene. Cauky a vecer na chate.
  13. Prosím ještě o mobil na p.Jandu - pro případ že bychom se hledali. Vím kde ten servis je ale pro sicher.

    Díky,

    Z.

    Misto akce z popisem od p.Jandy je : na konci Valašských Klobouk směr Horní Lideč je JUBEKA, autorizovaný servis

    Škoda a benzinpumpa, tak tam.

    Jeste info pr Roomster a RS : Jo ještě něco, pánové s Fábií RS a Roomsterem, pokud přijedou, tak ať mají

    přívěsky s PIN imobilizéru ( šedobílý přívěšek na 2. klíčích...).

  14. Díky za info - přijedu s Roomsterem, RS do toho nepůjde, je to pro něj dost peněž (jak jsem psal). Dám zprávu jak jsem dopadl - dneska jsem projížděl to RSo v sérii 96kW tak jsem zvědav co to udělá s Roomsterem když bude mít 113kW.

    Z.

    Misto akce z popisem od p.Jandy je : na konci Valašských Klobouk směr Horní Lideč je JUBEKA, autorizovaný servis

    Škoda a benzinpumpa, tak tam.

    Jeste info pr Roomster a RS : Jo ještě něco, pánové s Fábií RS a Roomsterem, pokud přijedou, tak ať mají

    přívěsky s PIN imobilizéru ( šedobílý přívěšek na 2. klíčích...).

  15. OK - díky za potvrzení ale kde v těch Kloboucích? ... je to docela dlouhá dědina ...

    Zdravim panov z Moravi a potvrzuju, ze p. Janda potvrdil akci 23.10.2008 - 16:00hod. ve Valasskych kloboucich. Dekuju a verim ze se vas tam sejde co nejvic. Preju hodne stesti, spokojenosti a hodne km bez nehody.
  16. Jak jsem napsal do PM - potvrzuji ale cas co nejpozdeji to pujde, pripadne pokud pojede kolem Valasskeho Mezirici tak nejlepe tam. Casove absolutne nestiham ale slibil jsem to tak to dodrzim - tedy pokud nelze zmenit misto - budu ve Valasskych Kloboukach - dej vedet cas.

    Z.

    Panove z MORAVI dejte vedet,ozvete se ti, ktery se nahlasily aby to pak nevipadalo ze jenom kecame. Dva potvrzeni a dva ne, chybi mi DeMajo a Agentoos.

    p. Jandovy ndes nahlasuju ze 23.10.08 v 16:00 vyhovuje vsem prihlasenym. Kdo dorazi se bude moci chlubit nalepkou CIMBU na aute a konema pod kapotou.

  17. Dobrej nápad :-) Chlapi - jeden z Vás tam byl s Roomstrem 1.9 TDI - jak dopadl chip? Díky za info.

    Moravaci kolik Vas prijede do Valasskych Klobouku? Berte to jako generalku na ctvrtek 23.10.08 kolem 16:00 . Staci potvrdit stylem O.K. prijedu a cas mi vyhovuje. Dekuju za informace. Zdena VM klidne se zeptej, nekoho co byl v Sukoradech z Romstrem jak dopad a jak se mu to pozdava.
  18. Čau, čím později tím lépe - každopádně prosím o PM jak to vypadá s tou cenou na TDI. Díky, Z.

    Zdravim panov z Moravi, vas den se blyzi a neni dohodnuta hodina, skuste v prubehu dne navrhnout nejakej rozumnej cas. Ja bych navhoval nekde v ropeti 14:00 - 17:00. Dejte vedet co nejdriv abi sem moch nahlasit p.Jandovy cas.
×
×
  • Vytvořit nový...