Přejít na obsah

mar72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mar72

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dík, zmátl mne obrázek v dilenske příručce kde je vyobrazena hvězdička a ne imbus, tak jsem se raději pro jistotu zeptal než se do něčeho pustím
  2. Mohl by mi někdo napsat přesné označení klíče na povolení vodících čepů na brzdovém třmenu FS III? Dík.
  3. mar72

    Topení

    Tak potíže s topením u mě vyřešil autorizovaný servis Škoda výměnou radiátoru topení a teď už může zas začít mrznout !
  4. mar72

    Topení

    Tak to buď rád není horší pocit než vystoupit z moderního auta prošpikovaného elektronikou zmrlý jak sobolí ... !
  5. mar72

    Topení

    Tak jsem zašel oveřit těch pár rad co tady někteří napsali, směšovací klapka zdá se chodí ale posuzováno jen poslechem, hadice k chladiči teplá za chvíli ale i při teplotě kolem 0st je náběh topení mdlý a ani teplota vzduchu foukaného do kabiny mi nepřijde nějak vysoká, myslím že když zas klesnou teploty níž v autě bude zas zima. Asi jedině zkusit servis zda není vadné nějaké čidlo nebo něco podobného.
  6. mar72

    Topení

    No přesně moje slova, po cestě kterou jsem absolvoval a po tom jak zmrzlý jsem z auta vystoupil jsem z topení ve Fabce nemile překvapen, zkusim vše prozkoumat podle rad co mi zde pár lidí napsalo a uvidím zda to bude lepší.
  7. mar72

    Topení

    Motor je 1.4 16v teď je auto v garaži není možnost vyzoušet, zkusím zítra a uvidím ale taky jsem toho názoru že to šidí nějaké čidlo.
  8. mar72

    Topení

    No předpokládám že když píšu do tématu Fábia II, Roomster tak je jasné jaké auto mám . Mám Fabii II MR2009, topení naplno (28st), klimatizace vypnuta, vnitřní cyrkulace vypnuta, ventilátor zkoušen pochopitelně od 1 po 4, ofuky podle potřeby ale subjektivně nejvíc to topí při nastavení do interieru, zbyle nastavení mi přijde už jako smíšené se studeným vzduchem. Ukazatel teploty nekolísa takže termostat asi funguje dobře ale auto prostě topí slabě.
  9. mar72

    Topení

    Mám dotaz ohledně výkonu topení,auto jsem koupil na podzim kdy bylo vše OK aspoň se to tak jevilo ale při mrazech které teď panují a delší jízdě (cca 620km) kterou jsem absolvoval jsem z auta vypadl zmrlý jako pes. Auto prostě i při nastavení max. teploty topí slabě, kde hledat příčinu. Nemá někdo nějaký rozumný nápad nebo jen servis?
  10. Jo,jo pochopil jsi mě dobře, přesně tohle jsem myslel . Dík za radu, jsem rád že nikam jezdit nemusím a je to jen taková výrobcem nedořešená prkotina kterou zvládnu sám.
  11. Nevíte někdo jak přesně je nacvakla na zámku DEFEND LOCK ta gumička kolem zámku kterou se zamyká? Auto bylo v servise a pochopitelně že se teď otáčí tak bych chtěl vědět zda to zvládnu dát dokupy nějak sám nebo musím do "autorizovaného" servisu znovu!
  12. mar72

    Posunuta palubka

    To canzou : Zkus hledat tady Manuály
  13. mar72

    Posunuta palubka

    To canzou : Stáhni si dílenskou příručku na Roomstera po B-sloupek je to stejné jako Fabia II, takže demontáž palubky tam určitě bude. Na tu dílenská příručka samostatně není je součástí programu ELSA.
  14. mar72

    MaxiDot

  15. mar72

    MaxiDot

    Musím se taky pochlubit, díky Honzovi72 už mám ve své Fabii taky MaxiDot a jsem moc spokojenej . Honzovi ještě jednou dík za rychlou a bezproblémovou montáž!
×
×
  • Vytvořit nový...