Přejít na obsah

jardaper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jardaper

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jardaper

    Volba tlumicu

    Ahoj potřeboval bych poradit. Rozmýšlím se mezi Bilstein B4 a Sachs Super Touring. Co by jste doporučili. A jaky k tomu pružiny?
  2. jardaper

    Jaký olej

    Zdar, znáte někdo oleje YACCO http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/eshop/69-1-Motorove-oleje/185-2-10W-40/5/1696-Yacco-VX-500-10W-40-1l
  3. prosím o radu jaká je idealní hodnota predvstriku a při jaké tepoltě paliva u motoru 1.9.TDI 81kw ASV? na tomto videu to seřídil na nejakých 60
  4. prosim o radu mam nakodovano na OG2 15000km a chtel bych si to nastavit na 10000km kde to zmenim?
  5. mam ten samí problém "příliš mnoho přenosových chyb pro pokračování" pouze při spojení na adresu 03 ABS-Brzdy. Na ostatních adresách mi to nedělá. Kabel mám čínu , vag304, notas w764bit pod xp modem. Když sem to nainstaloval na jiny notas s w732bit tak se s adresou 03 normalně spojím stim samim kabelem. A ted kde je problém? V kabelu to asi nebude když fachá na w732bit bez problému. Co třeba ovladače?
  6. ahoj mam problem s prepínačem směrovek. Přerušovač pod výstražným trojůhelníkem cvaka jak blbej. Přepínač jsem se pokusil prostříkat konatktolem ale cvakání se ještě zhoršilo. Chci si koupit nový a ted přemýšlím jaký? 8L0953513J ten tam mám 3U0953513D to je skolebkou Můžu je zaměnit? Jaký jsou mezi nimy rozdíly? Jaký je lepší?
  7. jj neboj četl sem jí, nechci se dohadovat co se zkroutí a co ne snad všechny značky se zkroutily. Jen sem napsal svou zkušenost a vím že Meyle už si nikdy nekoupím.
  8. Tak to můžou, ale ATE rozhodně lepší a kvalitnější než Meyle.
  9. MÁm zkušenost s předníma kotoučema Meyle které se mi po 5000km zkroutil, mechanik mi říkal že to není dobrá volba. Na radu mechanika sem si koupil ATE. Asi bych už nekupoval nic jinýho než ATE,BREMBO,ZIMMERMANN
  10. jardaper

    Jaký olej

    Prosím o radu. Jak zjistit pomocí vagu kolik km zbývá do výměny oleje?
  11. tak bych videl problem s prasatkama nebo ve vodicím čepu.....
  12. jardaper

    Zarovky H4

    Osram Night Breaker Plus dobrá volba
  13. Měl sem taky problém že se mi kroutili kotouče na předku. Zvlnili se mi dvě sady. Když jsem dával třetí sadu tak sem vyměnil kotouče i s destičkama na zadku a zatím se nic nezkroutilo. Auto kupodivu i lépe brzdí. Myslím si že když špatně brzdí zadek tak ten předek to prostě nevydrží a mužete tam mít kotouče jaký chcete.
  14. jardaper

    Jaký olej

    Chystám se na výměnu oleje. Chtěl bych se vás odborníků zeptat zdali je dobré před výměnou motor "pročistit" nakým přípravkem popřípadě jakým?
  15. Jak nejjednodušeji vyndat podtlakovou banku z motoru ASV?
×
×
  • Vytvořit nový...