Přejít na obsah

jardaper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jardaper

  1. jardaper

    Volba tlumicu

    Ahoj potřeboval bych poradit. Rozmýšlím se mezi Bilstein B4 a Sachs Super Touring. Co by jste doporučili. A jaky k tomu pružiny?
  2. jardaper

    Jaký olej

    Zdar, znáte někdo oleje YACCO http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/eshop/69-1-Motorove-oleje/185-2-10W-40/5/1696-Yacco-VX-500-10W-40-1l
  3. prosím o radu jaká je idealní hodnota predvstriku a při jaké tepoltě paliva u motoru 1.9.TDI 81kw ASV? na tomto videu to seřídil na nejakých 60
  4. prosim o radu mam nakodovano na OG2 15000km a chtel bych si to nastavit na 10000km kde to zmenim?
  5. mam ten samí problém "příliš mnoho přenosových chyb pro pokračování" pouze při spojení na adresu 03 ABS-Brzdy. Na ostatních adresách mi to nedělá. Kabel mám čínu , vag304, notas w764bit pod xp modem. Když sem to nainstaloval na jiny notas s w732bit tak se s adresou 03 normalně spojím stim samim kabelem. A ted kde je problém? V kabelu to asi nebude když fachá na w732bit bez problému. Co třeba ovladače?
  6. ahoj mam problem s prepínačem směrovek. Přerušovač pod výstražným trojůhelníkem cvaka jak blbej. Přepínač jsem se pokusil prostříkat konatktolem ale cvakání se ještě zhoršilo. Chci si koupit nový a ted přemýšlím jaký? 8L0953513J ten tam mám 3U0953513D to je skolebkou Můžu je zaměnit? Jaký jsou mezi nimy rozdíly? Jaký je lepší?
  7. jj neboj četl sem jí, nechci se dohadovat co se zkroutí a co ne snad všechny značky se zkroutily. Jen sem napsal svou zkušenost a vím že Meyle už si nikdy nekoupím.
  8. Tak to můžou, ale ATE rozhodně lepší a kvalitnější než Meyle.
  9. MÁm zkušenost s předníma kotoučema Meyle které se mi po 5000km zkroutil, mechanik mi říkal že to není dobrá volba. Na radu mechanika sem si koupil ATE. Asi bych už nekupoval nic jinýho než ATE,BREMBO,ZIMMERMANN
  10. jardaper

    Jaký olej

    Prosím o radu. Jak zjistit pomocí vagu kolik km zbývá do výměny oleje?
  11. tak bych videl problem s prasatkama nebo ve vodicím čepu.....
  12. jardaper

    Zarovky H4

    Osram Night Breaker Plus dobrá volba
  13. Měl sem taky problém že se mi kroutili kotouče na předku. Zvlnili se mi dvě sady. Když jsem dával třetí sadu tak sem vyměnil kotouče i s destičkama na zadku a zatím se nic nezkroutilo. Auto kupodivu i lépe brzdí. Myslím si že když špatně brzdí zadek tak ten předek to prostě nevydrží a mužete tam mít kotouče jaký chcete.
  14. jardaper

    Jaký olej

    Chystám se na výměnu oleje. Chtěl bych se vás odborníků zeptat zdali je dobré před výměnou motor "pročistit" nakým přípravkem popřípadě jakým?
  15. Jak nejjednodušeji vyndat podtlakovou banku z motoru ASV?
  16. Čistil jsem to tady tím http://www.technika-vm.cz/cistic-vstrikovaciho-systemu-sprej-400-ml/ Ale asi to moc nepomáha na turbo pač po aplikaci mi to stejnak spadlo do nouzáku. Asi se to až do turba nedostane....... A kde že to ty turba čistěj na tom severu?
  17. Tak já sem to dělal sprejem ,kterej je dost natlakovanej a jemně rozprašuje takže až zas takoví riziko tam není. Čistící účinek byl hned znatelnej na EGR ventilu, po aplikaci byl krásně čistej. Kontrolu hadiček udělej tak,že je po jedný vyndavej jeden konec ucpi a do druhého foukej. Nebo je rovnou vyměň a máš klid a jistotu že jsou OK.
  18. Tak jsem to dnes udělal dle tvého návodu (akorát jsem si koupil čisticí sprej) tak snad to trochu pomůže.........
  19. Tak a jsem tam kde jsem byl. Turbo zas vypíná. Prostě na těch našich silnicí se pořádně nedá turbo protáhnout.(delší dobu v zátěži) Tak ted me bude asi čekat vyčištění turba. Nevíte náhodou někdo kdo by to zvládnul v Ústeckém kraji?(Louny,Chomutov.Most....)
  20. jardaper

    Zarovky H4

    Typ na H4 které svítí do bíla???
  21. jardaper

    Zarovky H4

    Ahoj. Potřebuji nejakej typ na žárovky H4, které svíti do bíla. Díky.
  22. Zdravím všechny.Měl jsem taky ten problém že vypadavalo turbo u O1 81KW 2001. Byl jsem z toho docela neštastnej. Při překročení 3100 ot/min prostě auto spadlo do nouzáku. Po znovu nastartování zas jelo normálně. Pročetl jsem mnoho temata s touto tematikou a po kontrole hadiček,ventilu N75 jsem došel k závěru že budu muset nechat vyčistit turbo. Jenže než jsem se k tomu dostal tak se řešení našlo samo. Cesta do německa. 600km tam a 600km zpět z toho 2/3 po německých dálnicí svižnou jízdou. Cestou tam mi vyplo turbo dvakrát. Cestou zpět už nevyplo. Potom jsem zkoušel auto vytáčet 3000 4000 4500ot/min a ani jednou turbo nevyplo. Tuto cestu jsem jel ještě jednou šlapal jsem na to, zkoušel auto vytočit do kopců a turbo nevyplo. Auto znatelně lépe jede. Má lepší tah a větší zrychlení. Co se teda vlastně stalo? Že by se v Turbo při dlohodobé zatěži ten usazenej bordel nak vypalil???
  23. Tak můj problém vyřešen. Vyndat starter a promazat. Ted už nic nepíská.
  24. Ahoj. Mám stejný problém. Po nastartování se cca na 1-2 sec. ozve takové nepříjemné zapískání z prostoru v motoru před řidičem. Známej automechanik mi řekl že je to stertérem že se prej špatně vrací a že je zapotřebí ho vyndat a vyčistit. Ještě vyzkouším startovat s vypnutým climatronikem jak sem se tu dočetl.
×
×
  • Vytvořit nový...