Přejít na obsah

Dakie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7 585
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Dakie

  1. Kůže je fajn,ale na těch světlých dveřích a vedle toho plastu kolem ovladače,hmmm nevím.Připadá mi to nějak nejednotně až přeplácaně. :kuk:

    přeplácaný to rozhodně není, krásně to ladí s černým plastem u okna.. a ty područky jsou fakt špičkový, můžu jen doporučit :palec2:

  2. jo a neberu to jako službu provozovateli, nýbrž jako výdělek provozovatele.. navíc teď na tom finančně nejsem zrovna ok, takže holt vynechám..

  3. to není válka SH proti OC ale Olinovo nesmyslný kecy atd... ale to je jedno, nebudu tady rozpoutávat flame bo zas dostanu banána, protože to je asi tak jediný, co on dokáže...

  4. Tos ani nemohl, skončili číslem 1/2009, pak už nebyl čas a nenašel se pokračovatel... :( Škoda.

    Pojedeš na Chabry?

    to je škoda, musíš někoho zapojit :)

    kdy to je?

  5. teď nevím jestli to je na mě nebo na co ten smajlík <_<

    ne, na tebe to opravdu nebylo, přečti si můj předchozí příspěvek ;)

    gelger: promiň, ale přijde mi to fakt zbytečný, se tu navážet do "lowthy" jen proto, že koupil upravený auto ;) sám dobře víš, že jsem zastánce toho, aby si člověk udělal na autě co nejvíc sám, ale přesto tohle neřeším a je mi to úplně jedno.. řešit jestli si někdo přijel pro poháry nebo někdo na pokec je trošku out.. prostě to je sraz pro všechny milovníky aut "tečka" každej si tam najde spřízněnou duši, člověka s kterým se rád uvidí a pokecá s ním, naváže nový kontakty s lidma z fóra, tohle je původní myšlenka tohoto srazu tak, jak jsem ho začal.. ;) nemám nic proti tobě, ani proti "lowthovi" - jeho jsem bohužel neviděl osobně, takže nemůžu posoudit jeho chování tak, jako ty...

  6. berte to tak, že porota nemá moc zkušeností s hodnocením upravených aut a hodnotí jen podle subjektivního dojmu - hlavně vzhled, podvozek a motor už neřeší.. osobně se mi Axonka líbí, ač má některé prvky, které nemusím. To že si lowtha koupil auto, který už jezdilo TC a objíždělo vlastně jen srazy, je jen jeho věc, holt ne každej má čas a zručnost si s autem vyhrát, ikdyž co tu píše, tak si už na ní něco dělá.. Ono je to jednoduchý někoho soudit za to, že si koupil upravený auto.. Pak jde hlavně o to, jak se k tomu dotyčnej chová..

×
×
  • Vytvořit nový...