Přejít na obsah

Zekon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zekon

  1. Osobně bych raději taky originál. Sám ho mám, tak vím, o čem mluvím. Švagr nemá originál a je to znát. R.
  2. Zekon

    TOMTOM 6

    Něco najdeš třeba zde nebo zde. R.
  3. Zekon

    navigace

    Tomtom je dle mého taky lepší. Ale teď raději Garmin, protože dokáže využít GPS v mé E90ce. R.
  4. Zekon

    navigace

    Crake: no, ty mapy u Garmina zas tak složitý nejsou... R.
  5. Zekon

    TOMTOM 6

    U Tomtom 6 je dle mého chyba, že možnost určení způsobu navigování (nejrychlejší/nejkratší) nelze určit při vyhledání trasy jako u Tomtom 5. Jestli chceš navigovat na nejkratší, musíš to nastavit již v menu - změnit předvolby - další - další - předvolby plánování. Co se týče upozorňování na překročení rychlosti, je to vážně nepoužitelné (aspoň v Praze). Nejsem si jistý, jestli i u iGO se dávají POI do adresáře s kartou jako u Tomtom. Bohužel to teď nezkusím, protože jsem iGO odinstaloval a MDA má u sebe přítelkyně. Co ti nejede? POI v Tomtom? Tam by neměl být žádný problém. Jestli jsi je vážně dal do složky s mapou (musí to být mapa, kterou používáš). Možná je problém v tom, že jsi nenastavil upozornění na blízký pod zájmu (POI). A ještě malá připomínka, stahuj i obrázky bodů. R.
  6. Přesně tento problém teď řeším. Nejhorší je, aby se kočárek líbil slečně, byl praktický a ještě se vešel do kufru Fabie. R.
  7. Zekon

    Odkud jste?

    A já Praha 4 Kamýk R.
  8. Zekon

    Krádež

    Tak to bych se asi po... Mě stačilo, že mě v sobotu fábku vykradli. Hlavně, ať ti to dobře dopadne a pojišťovna vše zaplatí. R.
  9. Rozhodně do toho jdi. Sedadla jsou vážně super. A vyhřívání sedadel si nech udělat rovnou taky. Jak už bylo řečeno, rozdíl Dymamic vs. RS je pouze v barvě potahu. R.
  10. Co myslíš automatickou myčkou? Já jezdím do myčky pravidelně - Shell. Zrcátka nesklápím, jen anténu. Naposledy jsem byl u Shellky na Balabence, a kvalita umytí velmi dobrá. Místo PVC "kartáčů" tam jsou "hadříky". R.
  11. S kámošem jsme to u Audi vyřešili konektorem pro možnost připojení externího zdroje. Docela se divím, když někdo udělá takovou věc, jako zaslepení všech zámků, že s něčím podobným (konektorem) nepočítá. R.
  12. Tak jsem si před cca čtrnácti dny koupil MP3 Evolve Neo 4GB s FM modulatorem a zatím spokojenost. V Praze jezdím s naladěnou frekvencí 87.5 fm a žádné rušení a ani šum. O víkendu testnu mimo Prahu. R.
  13. Zekon

    Držák nápojů

    http://auto.asp2.cz/ R.
  14. Laky.M: neboj, četl jsem to :-). Mě šlo jen o to, zda někdo neví, jestli to mělo být osazeno (dodáno) již prodejcem. Jestli sada koberečků obsahuje i uchycení. R.
  15. Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály. Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky. R.
  16. Zekon

    GPS ve Fabii

    Já to mám takto (tedy telefon a v něm Tomtom): nebo takto: R.
  17. Zekon

    Strohá palubka

    Přesně jak říká Bobík. Včera jsem jel s kámošem, na palubku si položil nějaký papíry a tužku. Na první křižovatce byli papíry na zemi a tužka na silnici. Jinak u Punta jsem komunikátor taky málem chytal na křižovatce (ležel v kaslíku na palubce). Jen díky tomu, že se okna nedají zatáhnout až dolu nevyletěl. R.
  18. Zekon

    Strohá palubka

    "strohá" palubka u Fabie je naprosto super. Nic tam nedávej. Osobně mi kaslíky a všemožné píč*viny na palubce vadí. Když kaslík, tak zavírací a ten tam nedáš . R.
  19. Miressek: to se tam možná potkáváme. Jinak mě nejvíc vadila při zapínání pásu, ale už nevadí. Jen spolujezdec si občas stěžuje, když se kurtuje. Nezvedám ji, mám ji stále sklopenou. Ručku nepoužívám, jenom v zimě když blbnu. R.
  20. U mě se můžeš podívat taky. Praha 4 Kamýk. Dneska se budu pohybovat kolem IKEA Černý Most. Loketní opěrka je super a jedna z věcí, co jsem chtěl hned při koupi nového auta . Jestli chceš, písni na ICQ: 260 711 376 nebo Skype: Zekon1 R.
  21. Tak mě to jede takto: Cestou ke cosbymu pro maxíka, trošku jsem pospíchal . R. edit: tohle je kolík: http://www.youtube.com/watch?v=VPzDRVauILk&NR=1
  22. V Kopřivnici nevím, ale ve Štramberku na náměstí je hospoda a tam vaří pivko. Více na www.truba.cz nebo na www.relaxvpodhuri.cz R.
  23. astrana: když nemáš origoš rádio, bude horní "třetina" černá. To samé, když ho máš a vypneš. R.
  24. honza72: vidíš, na muzeum jsem úplně zapoměl. Taky jsem tam byl, je to hned vedle. R.
  25. honza72: tak já tam jel i z důvodu, že jsem měl nové auto a potřeboval jsem najezdit nějaký ty km. Taky jsem si tam udělal tři dny volna. R.
×
×
  • Vytvořit nový...