Přejít na obsah

McMichal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem McMichal

  1. Díky, ve škodovce si to kvůli tomu chtějí nechat 2 dny, auto ale potřebuji každy den
  2. Ahoj Poslední dobou me zlobí parkovací asistent. Mám DSG a při zařazeni zpátečky mi po chvilce napíše optický parkovací systém není k dispozici, nebo nereaguje vůbec Metě s tím někdo zkušenost co by to mohlo být?
  3. Vypálil jsem to a nic. Po trojkliku mi to CD vyhodí a když ho vrátím, tak nic Jaký je prosím přesný postup při vypalování?
  4. Pokud tu aktualizaci 4120 stáhnu z uložto, nemusím se ničeho bát? A je v aktualizaci velký rozdíl v mapách? Mam superb 5/2012 Nebo kde se ještě dá obstarat, popřípadě kolik stojí u skodovky. Dekuji
  5. Jeste otázka. Jak vyměnit spodní mřížku v nárazníku? Jsou tam dva krajní kvůli mlhovkam, to problém neni, ale potrebuji vymenit tu dlouhou středovou a nevim jak ji vyndat.
  6. Upraví mi ty konektory ve Strakonicích? Je to pro mě Španělska vesnice
  7. Uz jsem je objednal a jen co přijdou, hurá směr Strakonice :-) Musi se na nich ještě neco upravovat kromě elektriky, nebo tam padnou jak prdel na hrnec? :-)
  8. McMichal

    Kessy

    Ahoj, ví někdo jak u Kessy zamknout nastartované auto?
  9. Tak je tady na fóru někdo kdo už to má a může poradit, rict jak to funguje ...atd.
  10. Řešil někdo tv tuner dodělat pokud nebyl od výroby ?
  11. Martině za kolik? a jaký tip topení tam dává?
  12. McMichal

    Zarovky

    Pokud vypnu H1, jak to potom bude, pokud budu chtít na někoho přes den bliknout, pokud budou světla vypnutý? Xenon nebude nažhavený
  13. McMichal

    Zarovky

    Jaký to jsou patice?
  14. McMichal

    Zarovky

    Kluci, napište mi jake zarovky jsou ve světlech S II Mam bixenon a potrebuji doporučit zarovky do parkovacek, mlhovek a dálkových aby to nesvitilo tak hnusně žlutě. Dekuji
  15. Mam combi 2012 Kouknu na to. Vse hledat pod vw ?
  16. Jakékoli kódování a podobné věci jsou pro mne tabu. Potrebuji někoho kdo by mi vse udělal
  17. Ještě dotaz, hlásí parkovací žárovky taky chybu pokud tam dám LED?
  18. Z jakého VW ? Máš kod výrobku?
  19. Ahoj. Je tady někdo z plzeňská, kdo by mi odblokoval columbus, aby se dalo koukat na DVD za jízdy? Plzen, Tachov
  20. Ahoj. Muže mi prosim někdo poslat přesný návod jak nastavit odstřikovače tak, aby nejprve strikali na sklo a třeba po 5ti vteřinách na světla?
  21. Ahoj, poradí mi prosim někdo kde koupim LED zarovky do osvětlení SPZ do superba combi aby nehlásily chybu. Klidně celá světla. Pokud možno odkaz na obchod nebo přesný návod. Předem moc dekuji P.S. A kdyby mi někdo poradil i žárovkami ve zpětných zrcatkách, budu moc rád.
  22. Ahoj, někde tady byl návod jak nastavit zavíráni pátých dveří přes klíček nebo tlačítko v autě. Nemůžu to najít. Neví někdo kde to je? Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...