Přejít na obsah

Kačenka Hawranek Dobiášová

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kačenka Hawranek Dobiášová

  1. Ahoj a dobrý den, ráda bych se zeptala na komunikaci mezi VAG a autem- třeba se s tím už taky někdo setkal a řekne mi, kde je zakopaný pes :-) Mám W7, Home Edition, x32. Kabel se naistaloval, VAG běží. Po připojení k autu a testu kabelu hlásí, že OK. Když ale dám Autoscan, ve Stavu komunikace mi pořád jen běhají písmenka a čísla, chápu z toho jen Try=1....Try=2....Try=3.... Na starém počítači mi to fungovala normálně (stejný operační systém, stejná bitová verze). Pochybuji ale, že to bude novým počítačem.
  2. Chci se zeptat, dneska mi přivezli objednané kompletní řízení TRW (6Q1 423 051 CG), ta samá firma mi dodala i snímač úhlu otáček (XS 6Q0423445). Chci se zeptat, bude mi tento novější senzor fungovat s tím servořízením?
  3. Díky za odpovědi :-) Podle servisní knížky mají najeto od poslední výměny 50 000 km, ale pro jistotu bych asi nechala mechanika, aby se na to kouknul....kdybych teda chtěla nechat vyměnit rozvody, pumpu a kladky....na kolik by to vyšlo? (jak v origo tak neorigo servisu). Jen upřesním že motor má 55 kw a najeto 150 000 km. Ještě bych zabruslila trochu jinam- našla jsem motorový olej v sání (u té plastové děrované trubky odvětrání motoru) a natekl až ke škrtící klapce (vzduchový filtr nedotčený)- olej byl čirý. Je možné, že ten, kdo před prodejem doplňoval olej to přehnal a olej se dostal odvětráním z motoru nahoru k filtru nebo to může být něco vážnějšího?
  4. Ahoj a dobrý den :-) Ráda bych se zeptala, kdy se mají u tohoto motoru měnit rozvody? Hledala jsem na internetu, leč nic kloudného jsem nenašla....Díky :-)
×
×
  • Vytvořit nový...