Přejít na obsah

Tuomma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Tuomma

  1. V 25. 7. 2023 na 19:50, Prograw napsal:

    Zdravím, objednával jsem se dnes do servisu na běžnou prohlídku + olej a paní mi telefonicky sdělila, že je svolávací akce na kulové čepy? Víte o tom někdo? Superb 3 FL, 2022.

    Byl jsem před měsícem na servise ve 30.tis km a taky mě je měnili, jedná se o uchycení pátých dveří, byla to otazka cca 10 minut. 

  2. To by mě zajímalo, protože skutečně dálková na dálnici funguji špatně a kamiony oslňují. Nemůžeš to zjistit? Pokud by to ferda skutečně uměl, hned bych k němu kvuli tomu zajel. 

  3. V 19. 5. 2022 na 22:45, Deliberator napsal:

    Chlapi, kdyz mate aktivni carplay a telefon na podlozce, nabije se vam?

    mne se akorat jaks taks udrzuje ve stavu nabitosti.

    Mám iphone XS a i pri aktivnim carplay se v pohode nabiji a vse funguje (superb 3 fl. )
     

  4. Tak tedy original brzdy na Kodiaqu zatím velké zklamání. Ve 20.tis mam měněné zadni na zaruku, v 60. tis jsem musel menit predni i zadni, v 90.tis predek a nyni na 102.tis mi uz zase hučí a jsou před smrtí zadní. Vzdycky měněny v autorizaku za originaly, premyslim ze nyni vyzkousim zimermany o kterych jsem cetl ze vydrzi vic. Mate s nimy nekdo na Kodiaqu zkusenosti?

  5. Mně se rozsvítila kontrolka když mi zbývalo necelé 3000km do velkého servisu a technik mi řekl, že když je odjezdim v klidu tak to vydrží. A v pohodě jsem je dojezdil. 

    • Pozitivní 1
  6. Myslím si, že se škodovce brzdy na kodiaqu vůbec nepovedly a Jaro92 nemusí být hned závodník, protože má zadní brzdy k.o.

    Já jsem měnil zadní desky i kotouče na záruku v cca 21.000 km, protože strašně hučely a špinily a nyní jsem byl na servise v 60.000 km a mam vyměněné přední i zadní desky i kotouče, protože mi už svítila kontrolka opotřebení a byly sjetý.  Když jsem se divil, dozvěděl jsem se že adaptivní tempomat brzdí jenom zadníma a že současný materiál už nevydrží tolik jako dřív. Je pravda ze na trojkové octavce scoutu 4*4 dsg jsem také předek desky i kotouče dělal cca po 65.000 km pravidelně, ale ne zadek. 

  7. Tak dnes jsem měl Kodiaqa v servise po 60 000km. Výměna motorového oleje vč filtru, palivový i vzduchový filtr, olej v DSG, v haldexu, desky + kotouče přední i zadní, kabinový filtr, desinfekce klimy a stalo to 36.000 kč v olfinu v HK. 

  8. V 27. 1. 2021 na 13:27, Libor111 napsal:

    Ahoj, máte někdo prosím nějakou hlubší zkušenost s CAR PLAY?

    Jedná se mi o to, že jsem musel vyměnit Android za iOS, v Android Autu vše fungovalo perfektně, například nebyl problém příjmout/odmítnout hovor i na volantu, kdykoliv jsem mohl stisknutím tlačítka PHONE přejít do telefonu v infotaimentu Škoda bez odpojování AndroidAuta.

    Toto vše u Apple nejde, nebo to neumím nastavit. Prosím zkušenější o rady nebo potvrzení.

    Škoda Superb 2016 a iPhone12

     

    Ahoj ja pouzivam car play s iphonem pres dva roky a funguje vyborne. Samozrejme i prijem a ukonceni hovoru pres volant a bez nejakeho nastavovani

  9. Tak jsem ho vcera videl na cernaku, bohuzel jsem nemel u sebe mobil abych ho vyfotil. Predni maska je vystrcena dopredu jako u enyaqu a svetla maji novou linku jako ve videu. Zadni svetla maji take upravenou optiku a vevnitr vypadal stejne jen mel ten hnusny dvojramenny volant. 

  10. V 5. 5. 2017 na 11:01, ferda25 napsal:

    Co lze:

    protočení ručiček po zapnutí zapalování v budíkách, položka dotankovat v palubním počítači, zavírání 5 dveří krátkým stiskem, zadní světla s denními, aktivace corner v mlhovkách, ESC OFF/Sport, XDS+,  air-care, zobrazení otáček ventilátoru v automatickém režimu, trvalé vypnutí start/stop, odblokování videa za jízdy, easy entry u řidiče a spolujezdce(závisí na výbavě - to vlastně platí u všech položek), aktivace follow to stop......

    Ferdo, mohl bych se k tobě objednat? Rad bych trvale vypnul start stop, a nechal dokodovat ostatni vychytavky. 

×
×
  • Vytvořit nový...