Přejít na obsah

super(b)man

Uživatel
  • Počet příspěvků

    250
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil super(b)man

  1. sekla se napínací kladka a uškvařilo a roztraho to řemen, kterej rozflákal několik dílů kolem sebe.. na faktuře je práce : výměna krytu za řemenicí, výměna uložení napínací kladky, dem+mon kompresoru chladiče, dem +mont čelní stěny... když jsme se tam byli podívat takna stole ležela doslova hromada rozbitých dílů. No a aby toho nebylo málo, tak dneska ráno jsme tam auto vezli zpět... přestal nám svítit levej xenon... tak jsme si řekli, dobrá to bude reklamace, vždyť celej ten předek měli rozebranej... a ono ne... zase smůla..je to nová závada.. takže teď čekám na diagnostiku závady jestli to bude startértoho světla, nebo lampa... no nějak se nám lepí smůla na paty... někdo asi necjhce abych v červenci měla svatbu, protože zatím to vše platíme z peněz našetřených na svatbu :angry::(:angry:<_<:angry::(

    Tak to byla klika,ze to nerozbilo kryt rozvodu a nepotkalo se to....

    Svatbu neřeš,nevdáš se teď,vdáš se jindy :smich:

  2. No nevím a chlubit se nechci,ale já kupoval teď komplet sadu origo balenou za 13 tis sice bez ůčtu a záruky (ůčty nepotřebuji a původ mi je jedno) ,ale origo čili půl sady mi za ty peníze přijde dost.

  3. No vida tak to je velmi divné.Tak to tu jsme dva tábory.Ikdyž se píše že všechny typy superba mají stejnou nádrž,tak několik lidí tady potvrdilo,že nacpat tam víc než 54 litrů je nadlidský výkon.Tak to jsem zvědav na čem se shodnem.Jak říkám za sebe,když jsem tam nacpal 50 litrů,tak jsem byl rád a představa že bych tam natlačil ještě dalších 10-12 litrů je nepředstavitelná pro mě.Znovu podotýkám že dojezd jsem měl nějakých 15-20 km

    Ještě může být problém se zavzdušněním nádrže,mimochodem je tam ještě takovej čudlík :) ten když potlačíš tak si to foukne....

  4. Bixenon znamená, že výbojka má dvě (tedy bi) "vlákna" - tedy patří do patice místo H4, kdežto xenon místo H7, páč místo druhého vlákna má druhou žárovku (dálková světla) :)

    Teď jsem koupil xenony od firmy XENIUM a luxus....se divím, že už je tam nemám dávno.

    To je pořád dokola,Bixenon má clonítko,které se při přepnutí na dálková otevře!

    Žádná dvě vlákna nic typu d2s i v tlumených i dálkových...

  5. Dělá se to proto aby motor jak se říká"nežral vlastní hovna" a sál jen čistý vzduch.

    Mám ho zaslepený už asi 100tis/km a zároveň jsem vyndal KAT spotreba o 0.4l nižší,na výkonu to nepoznáš.

    Co je hrubě chcípat nevím,motor se chová normálně.

  6. Ja si myslim ze hrubka dosticiek nemá vpliv na brzdny ucinok.

    Tym nemyslim ze ked su dosticky uplne zodrane na kov ze brzdia rovnako iba to ze ci maju dosticky 4mm alebo 8mm tak to bude brzdit rovnako podla mna.

    musíš si to zkusit,nikomu tady necpu můj názor ale vím jak se chovají desky 5mm a jak nové.

    Po městě při 50km/h toho moc nepoznáš,ale při brždění třeba ze 150km/h je to brutální rozdíl.

  7. JJ přesně tak na Aukru to seženeš.

    Jinak se to chová ok,ani ve městě ani na dálnici se motor nehřeje a to nejsem zrovna předpisový jezdec.

    Motor se zahřívá rychle cca po 5ti km mám provozní teplotu....

    CLONA

  8. Co tak třeba,ze to topí v zimě daleko rychleji???

    Co tak třeba sůl a štěrk v zimě na chladiče??

    Neboj nejsem z těch co se chlubí kde jakou píč..vinou,ale přijde mi to jako praktická věc.

  9. Souhlasím, takhle rozvrzaný auto jsem ještě neměl a to mám najeto 55tis. Oktávka první generace ve sto tisících si ani nevrzla, tady řešim pitomej popelnik, ten jsem vyhodil a koupil větší rádio, palubku, ta by se usela vyrubat kvůli blbým úchytům a nikdo to nedá zase pak dohromady, bederka v sedačce že je volná, konstrukce sedáku s vlí a křupe v zatáčkách (ted už ne zaplaťbůh), středová loketka rozvrzaná a drnčí na volnoběh, plasty airboxu, plechové rezonance v 2200otáček - na ty jsem ještě nepřišel, jakoby od spolujezdce z palubky.

    No asi soudruzi udělali trochu víc chyb, vyvažuji tyhle některé interiérové nedostatky komfortem z jízdy, místem v autě, výborným motorem a malou spotřebou ;)

    To mi přijde divné,máš vážně skutečných 55tis?

    Mě mimo palubky, airboxu a pantu řidičových dveří nevrzalo nikdy nic a to mám 340tis...

×
×
  • Vytvořit nový...