Přejít na obsah

Vavris2

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Vavris2

  • Narozeniny 28.11.1992

Návštěvy profilu

2 076 zobrazení profilu

Oznámení Vavris2

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. A není to spíš ESP to tlačítko vedle rádia pod vyhřvem zadního okna ? toto ubíra na otáčkach a zamezuje prokluz kol je to funkce dobrá, ale když se chce človek rozjet nebo prudce přidat na snehu blatě a nějaké kolo začne prokluzovat tak to okamžitě stáhne otačky a drží je to tak aby kola co nejvíce šli do záberu akorát s tim jsem nikdy nikam nedojel :D vždy vipínam ;) a když je ESP v akci tak na budikách bliká oranžová kontrolka a když je OFF tak svití trvale a je to dobré, že se s vypnutým dá jezdit a ABS funguje.
  2. Ahoj ahoj tady tuto firmu osobně neznám, ale už jsem o ni hodně četl nebo viděl příspěvky na fb ( Superb Club CZ&SK ) tady tak se jmenuje skupina tam když se zeptáš budeš vědět více a nebo pak porovnat ceny jak vychází repas a nové světla u nových vím jen, že jsou dva výrobci jedni máji světla OK a druhý děla světla na nic že do nich teče atd atd :)
  3. Děkuji za odkaz jinak mřížku už vyrezanou mam da se říct úplne stejne s minulého denního svíceni takže objednám a uvidíme s eletrikou se snad nejak poperu
  4. Ahoj mužeš napsat více info o tom denním svíceni ? nebo nějaky odkaz kde koupit. Já mám teď podobný vzhled ale jedna strana mi přestala svítít a už se nedají koupit.
  5. Zdravím též řeším tuhle věc akorát na rakev kola max výjmečně. Koukal jsem na thule a ty se pohybuji od 3 k ale to mi přejde docela dost když rakev povezu max 1 krát do itálie na lyže a pak několikrát v čr za zimu na lyže. Na netu jsem viděl že se prodávají i origo škoda držáky ale jaká to je kvalita to nevím. Jinak ano na kola je nejlepší držák na kouli s tím souhlasím.
  6. Vavris2

    Muj povoz

    SUp 1,9 TDi plných 85Kw
  7. No formou vymeny nevím to by bylo docela drahe já bych to zkusil připojit na VAG a tady na foru jsou někde hodnoty ktere by melo mit každe čidlo nevim myslim že 2,5V ale nejsem si jist nekde to jsem to tu našel... pak bych zkusil zkontrolovat zda nemaš zoxidovane kontakty jak na řidíci jednotce v kufru tak na pojistkach na A sloupku u spolujezdce plus ty čidla Ale já to zkoušel a nakonec jsem stejne na nic nedošel tak jsem to dal do servisu pac neumím s tou diagnostikou... jinak je tu o par řadku vejš i odkaz co daval Pavska a tam jsem se taky dost dočel... A to čidlo by melo fungovat tak když otočíš tím tahlem co vede k naprave tak by se mela otáčet i ta kovová tycka co vede do toho čidla a když jsem to měl připojene na VAGU tak jen v určitem rozpetí pohybu te pačky mi to ukazovalo ty spravne hodnoty co má to čidlo mít když jsem to přetočil tak to ukazovalo blbosti !!! takže ta kovova tyčinka v tom čidle se musí otačet kdyby náhodou jedno čidlo doma mam ( nove náhradní ) Tak snad jsem aspon trochu poradil..
  8. Vavris2

    Výfuk

    Zdravím mam dotaz zda jsou stejne výfuky motorizací jako je 1.9 96kw 85kw a 77kw plus zda se nějak rozdělují třebas i dle roku. Já mám 1.9 85 kw rv 07 a chtěl bych nahodit výfuk z 96 kw jediny co jsem na bazosu nasel. Z bazos proto protože jej chci zkusit vykuchat ( jen ty dva tlumiče ).
  9. Zdarec řídící jednotka je v kufru pod tapecem v levo to najdeš raz dva :-) a čidla jsou: přední je u levého kola když jej sundaš tak ho najdeš podle plastovych táhel možná jde vidět i když vytočíš kola a zadní je pod plastem co kryje zadní nápravu a je umístěny v levo tež uvidíš dle plastového táhla to poznáš jak nic tež jsem měl podobny problém a bohužel to byla řidící jednotka. Tak hodně štěstí
  10. Zdravím tak vyřešeno odkaz jsem si pročetl vše ok, ale nakonec jsem vytáhl řidici jednotku a ta je špatná už se mi podařilo sehnat zánovní tak doufám, že to vydrží. Jinak nová co jsem se ptal stojí cca 7 tisíc což je docela ranec.
  11. Tak svorkovnici jsem našel lehce zoxidovana byla prostrikl jsem jaj tu černou tak i tu v kufru hodil jsem to na VAG a chyba stále stejný. Jak budu mit čas tak to proměřim a ještě si pročtu to tvé vlákno. Akorát teď budu cca týden jezdit jiným autem takže to chvilku potrvá.
  12. Řídící jednotka zoxidovana nebyla ještě ji mužů zkusit prostriknout kontoxem. A na tom A sloupku to je priblizně kde ? Supa jsem ještě ne rozebíral a netuším v kterých místech se svorka nachází.
  13. Nikdo nic ? :-( mě se to nechce vest do servisu
  14. Zdravím nechci zakládat nové téma jelikož je to stejná závada akorát jsem jsem nenašel jak ji vyřešit. Jak je známo světla svíti do země napojil jsem to na VAG hodilo mi to chyby: 2 závad nalezeno. 01539 - svetlomety nejsou serizeny 35-00 - -65535 - ridici jednotka: chyba v pameti 00-00 - - Když chybu smažu tak se mi tam v momentě ukáže znovu. Pak jsem zkoušel další měření: 12.04 V napajeci napeti (svorka 15) 0 spinac svetel stav 0.0 km/h rychlost vozu 0.00 akcelerace 2.44 V Napeti uroven snimac predni 1.54 V Napeti uroven snimac zadni 105.2 % ovladac Motor aktivovani 61.44 s cas konstanta Dle toho jsem usoudil, že je špatný zadní snímač koupil jsem vyměnil a chyba ani tak nezmizela. Má otázka zni zda už se s tím někdo setkal. Připomínám, že když rozsvítím světla hodí to ještě chybu něco s motorkem světla, ale ta jde smazat a už se neukáže. Takže teď nevím co mám shánět dál zda novou jednotku nebo motorky do světel či úplně něco jiného. Momentálně mam jednotku na řízeni sklonu světel odpojenou.
  15. Nikdo nic žádné zkušenosti ?
×
×
  • Vytvořit nový...