Přejít na obsah

dalik73

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    130
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dalik73

  1. dalik73

    Kódování Kamiq

    Pak to také jde samozřejmě tak že odpojíš kabel pro management nabíjení baterie ( start-stop ). Já jsem to tak udělal sice to hlásí závadu start-stop systému, ale jen jednou za start. Dokonce jsem byl teď i na servisní prohlídce a světe div se oni ho nezapojili.... Tady najdeš kde to na baterce je :
  2. Ahoj, dle mojich zkušenosti se aktualizace map (a nejen map) provadí automaticky, resp. ti vyběhne že je dostupná aktualizace a ty jí jen spustíš... To co máš na fotce je to že systém hledá nějaký update z mistních zdrojů tj usb atp.
  3. Ahoj, jestli myslíš to co jsem zakroužkoval tak to je start-stop systém... já jsem ho odpojil, nesnáším když mi vypne motor... a baterce to dělá dobře... :-)))
  4. Jj kolecko se stale tocilo... tak jsem to nechal a odešel z auta (i zamkl) a včera jsem to dokončil... Dnes to zatim aktualizovat nechtělo, takže mě ani nevzali do servisu neboť zavada se neprojevila... ha ha ha... Tak doufam že se to nejak vzpamatovalo a uz to bude normální... Uvidíme...
  5. Já jsem dal teď aktualizovat... aktualizace proběhla tak uvidím zítra...
  6. Takže žádná změna, to samé mám už hodně dlouho ...
  7. Bohužel jsem musel přesunout návštěvu servisu až na středu 23.9. takže pak podám info jestli to neustálé vybíhání aktualizace vyřešili či nikoliv...
  8. Dnes jsem se objednal na 21.9 do servisu... Takže uvidím co s tím udělají... ??
  9. Bohužel to samé se děje i u mě... ještě jsem se nedostal s tím do servisu...
  10. dalik73

    Rozměry kol

    Ahoj, také jsem vybíral 17" disky dle TP. Zapisovat se mi do velkého TP nechtělo a originály drahé jako prase... Nakonec jsem vybral Dezenty... mají 3 druhy (barvy) celé stříbrné pak matné s leštěnými plochami a celé matné ... Já jsem vybral ty matné s leštenými plochami zde. Jak vypadají na autě se můžeš kouknout u mě.
  11. Název pojišťovny: ČSOB Limit plnění v mil: 200 mil. Pojištění skel: ANO - 5tis. GAP: ANO na 570tis. POV bonus v %: MAX HAV bonus v %: MAX - spoluúčast 2 tis. Cena: 12 492,- rok / 1041,- měsíčně K dosažení této ceny pomohl POJIŠŤOVÁK
  12. No do servisu stejně musíš, ale ne s autem ale se sebou... Musí v servisu z tebe udělat ověřeného uživatele, teprve pak jde odemykat nebo zamykat atd. ??
  13. dalik73

    Rozměry kol

    ja bych je neprodával, raději bych si je nechal napsat do TP, to vyjde určitě levněji ? ?
  14. Škodovka znovu svolává Scalu a Kamiq kvůli eCall systému Závada se může vyskytnout u modelů Scala a Kamiq vyrobených od března 2019 do února 2020. Více si o tom můžete přečíst na svolavacky.cz Ověřit si jestli i Vaše auto nepotřebuje opravit můžete na webu Škoda Auto stačí zadat VIN. Ps. vytvořil jsem vlákno, aby tak důležitá informace nezapadla
  15. Pánové už jste někdo řešil nebo ještě lépe má už někdo v autě internet?
  16. Tady je ten návod od Infolinky ŠA: 1. Smažte uživatele ve vozidle 2. Smažte vůz v garáži na ŠKODA Connect 3. Proveďte tovární nastavení ŠKODA Connect ve vozidle: MENU – NASTAVENÍ – TOVÁRNÍ NASTAVENÍ 4. Vypněte zapalováni, vystupte z vozu a zamkněte vůz. Nechte vůz zamknutý cca na 5 minut 5. Zapněte zapalování 6. Přihlaste se ve voze pod svým účtem jako hlavní uživatel
  17. Já stále řeším hlavního uživatele , 7 návštěv v servisu (posledni včera) a stále nic... Globus bílej, takže signál má, ale vždy to skončí na hlášce "Aktivaci vozidla nelze provést. Obraťte se na servis" a já v tu chvíli vždy vyjeknu "a co kur.a asi poslední 3 měsíce dělám" ? ?
  18. Že se jedná a softwérouvou chybu si myslím i já resp. že je chyba někde na škodováckých serverech. Dle mě stačí pokud nejakej IT od ŠA vleze do jejich serveru a dle VIN smaže předchozího uživatele nebo ručně přidá mě jako uživatele... ale to neřeší problém jako takovej... že tohle se při dalším prodeji vozidla bude opakovat... ? ?
  19. Ahoj, já mám Kamiqa vyrobeného 12.7. 2019 (dle app MyŠkoda) do prodeje 08/2019 - výbava style + Amudsen a Lauru tam normálně mám... Je teda fakt, že jsem ho kupoval až letos v únoru od prodejce jako předváděcí vůz, takže nevím jestli tam něco dohrávali nebo tak...
  20. 13 a 14.5 Kamiq opět u doktora ? 13-tého zkoušeli nové fígle od ŠA - výsledek ten že doporučili výměnu celé jednotky... 14-tého výměna jednotky a dokonce i tabletu (ten vymněnili kvůli bočnímu prosvítání- více méně preventivně) + další fígle a kejkle z dílny ŠA - výsledek opět NULA. ? Pokračování není momentálně známo jelikož se opět čeká na vyjádření ŠA ( asi dostanu nově vyrobeného Kamiqa a tenhle pujde do šrotu ?)
  21. Soft přehrávali pouze jednou a to protože to byla svolávačka... Jinak zas ukazoval několik emailů, ale vše bylo k ničemu... ??
  22. Tak bohužel stále nevyřešeno ani 4 návštěva servisu nepomohla... Dle zdělení servisu se čeká na vyjádření IT oddělení ŠA a pak prý dají vědět... ???
  23. Tak to jsem rád, že jsem Ti pomohl vyřešit problém s parkovacím senzorem... ?⚒️?
×
×
  • Vytvořit nový...