Přejít na obsah

hondatko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hondatko

  1. Ahoj, já zase vypozoroval zvuk jako by dobíhal nějaký ventilátor při přidání plynu a po poklesu otáček na volnoběh se ozývá zvuk podobný právě nějakému ventilátoru který se jakoby dotáčí. Ten zvuk trvá tak ca 3 sek po spadnutí otáček motoru na volnoběh. Když vypnu AC tak to nedělá. Celkově se to projevuje jen když klima maká víc, v teplejším počasí. Nahrávat jsem zkoušel ale není to z toho patrné
  2. Občas taky vrzne mam najeto 50tkm a pozoruji i občasné bouchnutí od podvozku. Zkusím s tím do servisu a jestli budou chtít nahrávku tak nevím když se tak děje nahodile, to mám během jízdy držet mobil a natáčet ?? Když o tom vědí tak to maj vyměnit
  3. Vrzání od B sloupku jsem taky vypozoroval a při pootevřených dveřích klid takže asi opravdu oko zámku
  4. hondatko

    Tesnenie dverí

    Včera zjištěné prasklé venkovní těsnění v rohu okna (pravé vzadu). Má někdo zkušenost ?
  5. Ty 5. dveře "krása" hned se kouknu na svoje jinak kdo již opravoval tužkou jaké má zkušenosti s origo šťetcem mě přijde dost tlustý na opravu malých ťupek.
  6. Taky jsem měnil okno a naší známku v poho přenesli. Když jsem sloupaval rakouskou po dovolený tak to by asi nesvedli.
  7. Máte někdo zkušenost se smradem z kilmy ?? Mám najeto ca 23000 a když přijdu do teplýho auta např po nákupu tak se po nastartování do kabiny dostane smrad a nevím jestli je to třeba už špatným filtrem a nebo třeba jestli se mi do auta nedostala nějaká myška a teď smrdí ta.
  8. hondatko

    Brzdy

    Tak tak, já mam najeto 21 tkm a už mi to taky ustává, teď mi to lehce písklo po delší době.
  9. hondatko

    Brzdy

    řekl bych že se tak neděje kvůli rzi z vlhka, píská i po jízdě při parkování kdy jsou kotouče jíž čisté. Pravda děje se nahodile a při slabším brždění. Šlo mi hlavně o to jestli to již někdo řešil a abych předešel větším problémům.
  10. hondatko

    Brzdy

    má někdo zkušenost že při couvání (typicky při parkování a mírném přibržďování) pískají kotouče či destičky?? Děje se opravdu jen při couvání a ze zadní nápravy.
  11. Jaké kdo máte zkušenosti s cenou za výměnu oleje na oba intervaly ? Mám namysli rozdíl v cenách pevný vs. proměnlivý.
  12. hondatko

    Brzdy

    vzadu to mám úplně stejně
  13. ja pri prebirani daval 270 Kc, tak me zajimalo jestli to je standart nebo nejaka special cena v ramci predprodejniho servisu
  14. Přezouval někdo v autorizáku ? Na kolik to tak vyjde ?
  15. udělej jak někdo radil vem si úvěr někde od banky tam si vyjednáš lepší podmínky a i rovnou s pojistkou třeba. osobní zkušenost
  16. Tak se přidám do klubu dnes zjištěná prasklina, nejsem si vědom od čeho nic sem nezaregistroval. Takže dnes řešeno s pojišťovnou a objednání skla a zítra bude vyměněno.
  17. Máte někdo zkušenost že Bolero nehraje že nenajde stanice jen šumí ?
  18. jj o tom indexu jsem to sledoval proto jsem radši objednal 88 na 15" kola a z výroby budu mít 16"
  19. ty zápisy v TP na různé varianty pneu jste měli již od převzetí nebo jste museli nechat dopsat ?
  20. tak tak, v mojí bance by mi půjčili za nějakých 10% takže bych jim dal navíc asi 100tis. Teď mám nabídku za necelá 4%.
  21. Já osobně beru část auta na úvěr a myslím že se dají vyjednat celkem dobrý podmínky. A další peníze se ušetří při pojistce oproti individuálně sjednané i po slevách to dělá klidně několik tisíc ročně na POV i HAV
  22. hondatko

    Fabia III

    nj když jsem objednával tak na skladech nebylo nic ale přes dva měsíce čekání mám za sebou tak snad už to uteče
  23. hondatko

    Fabia III

    červená corida, 16" kola Beam, nosiče, sunset, rádio bolero
  24. hondatko

    Fabia III

    na F3 combi 1,2 tsi 81 kW s výbavou style a k tomu pár doplňků
  25. hondatko

    Fabia III

    tak ať makaj už se těšim na autíčko ale mám termín až 1.2
×
×
  • Vytvořit nový...