Přejít na obsah

martyx1876

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem martyx1876

  1. Tak po roce můžu konstatovat, že studená bílá není ideální. Minimálně z designového pohledu. Až bude chvíle, tak tam dám nějakou neutrální bílou, ta bude akorát. Někde kolem 4000K. V noci se mi to vůbec nelíbí ta bílá je fakt extrémně bílá, počítám tak kolem 7000K a to je dost velký rozdíl. Neví někdo jakou teplotu má originální světlo?
  2. Já je tam mám a maximální spokojenost. Dokonce jsem tam nacpal 20" kola a nemám s tím problém :-)
  3. Tak na efekt určitě. :-) S těma žárovkama je to takový humpolácký :-)
  4. Na rychlo jsem udělal tyhle. Je to tady celkem špatně vidět, ve skutečnosti jsou ty ledky v mlhovkách studenější než ledky v denním svícení.
  5. Já dával tohle http://www.svetzarovek.eu/p-107847/k-716/zarovka-led-h8-10v-24v-50w-cree/ a žádné chyby.
  6. ok, sorry nějak jsem se odvázal, v kufru led super :-) :-)
  7. Jedna z věcí, která mě u mého supa nadchla. Z počátku jsem nevěřil, že to bude fungovat. Teď když jezdím v noci, tak na páčku světel vůbec nešahám. Jak si to to auto šteluje je naprostá bomba.
  8. Tak já už tam nemám žádnou žarovku, všechno pěkně v led. Akorát jak jsem dal mlhovky, tak je vidět rozdíl proti dennímu svícení. Ta teplota je tam jiná, já tam dal tuším 6000K a v denním svícení bude tak 4000K. Nikde jsem nehledal správné hodnoty, je to čistě subjektivní dojem. Rozhodně to je lepší než žárovky, s těma to je hnus. :-)
  9. Zdarec Supe. Nějak jsem přehlédl tvou otázku, sorry. Mě to nepíše žádné chyby. Dokonce ani když jsem dal led do mlhovek :-)
  10. Přesně, platil jsem něco málo pod 3000,- . Kupoval jsem 2x sada (předek a zadek) a jednou kufr. To je taky sada (levá a pravá). Tu ledku do kaslíku jsem měl už koupenou z dřívějška. Kupoval jsem společně s ledkama do mlhovek.
  11. Svítí to fakt peckově. Předtím jsem měl vzadu červenou origo, teď všude bílé. :-)
  12. Ty v předních a zadních jsou zaměnitelné. Je to vždy sada, levá a pravá. Vyměňuje se celý modul. Kupoval jsem to na tuning in. Do kaslíku jsem dal https://www.tuning-in.cz/bila-zarovka-led-do-obrysovek-4smd-led-12v.html tyhle tuším a bohatě stačí. Tady se musí to světlo rozloupnout a vyndat žárovička a místo ní strčit tu ledku. Ve dveřích https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-dveri.html a v kufru https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-kufru.html. Jdu vyfotit ven jak vypadají všechny čtyři dveře otevřené.
  13. Výměna 10 minut komplet. To nekecám [emoji3] jen se to vyloupne. Ty stropní mám bílé a světla akorát, takže jsem neřešil. Vyměnil jsem tedy v kaslíku. Tam byla taky hnusná žlutá žárovka. Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk
  14. Já to tam mám, svítí to jako kráva :-) a výměna easy. Už mi vadí jen žluté ledky v "baterce" . To je poslední teplá bílá co mám v autě. Vyměnil jsem i světla ve dveřích a svítí to o hodně líp než origo.
  15. No já měl víceméně problém jen s tím, že jsem kameru nalepil pod zrcátko a druhý den jsem ji lepil dolů kvůli gps signálu. Pak jsem složitě hledal kde je signál, o centimetr vedle místa co ji mám teď už se gps nechytla. Teď se chytne cca po minutě. Jinak protažení bylo naprosto bez problému. Ke kameře je dodáván takový umělý nástroj, krásně se s ním čalounění nadzvedne. Protažení mi trvalo tak 5 minut, max. Zapojení pak cca půl hodinky. S tou zadní kamerou to bude drobet složitější. Ale myslím, že to nebude až takový brutus. Plzeňáček by ti mohl poslat nějaké podrobnosti k protahování dozadu.
  16. Mám pár , bez toho bazmektu na zpožděné vypnutí. :-) Kabely nejsou vidět nikde, jen pár centimetrů u kamery.
  17. Já používám blackvue 650 1ch a maximální spokojenost. Z venku není až tolik vidět. Dokoupil jsem si k tomu ještě "krabičku" na zpožděné odpojení od zapalování. V praxi to funguje tak, že zajedu do garáže, kamera se přihlásí k Wi-Fi a odešle nahraná videa do cloudu. Za dvě hodinky se odpojí od baterky. Čas záleží na nastavení. Nemusím tudíž vytahovat kartu pořád.
  18. Tak tohle by mě asi vůbec nezajímalo. Bylo by to první co bych se snažil vypnout. :-)
  19. Mě to nabíjí, ale přijde mi, že max půl amperou. Neměřil jsem to, ale když to připojím přes android auto a jede GPS, tak to neudrží napětí. Spíš vybíjí. Jestliže chci nabít tel, tak musím přes popelníkovou zásuvku.
  20. Mám CZ verzi. Stahoval jsem arm 1.6.281030 a to dnes. Instalace proběhla v pohodě. Je pravda, že už jsem měl nainstalovanou starší verzi. Nevím přesně jakou, ale to by asi nemělo mít vliv.
  21. Já mám s6 edge + s android email 6.0.1 a jede mi to. Sice tedy na columbusu, ale jede. Stahoval jsem tady http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#variants
  22. Tak to je dobrý. Já včera dělal různé testy a jediné mě jasné je to, že se to otevírá synchronně. Přemýšlel jsem, že přidělám kameru k výfuku. Ale asi by to nebylo uplně dobré. Aby bylo vidět na klapky, tak by musela být přímo proti výfuku a to horko by jí asi neudělalo dobře. A hlavně je to asi jedno, na závadu jsi přišel a to jak se otevírá, nebo zavírá klapka, není asi podstatné.
  23. Tak to přesně nevím. Při vypnutém motoru byla určitě práva otevřená. Levá nevím. Při režimu sport byli otevřené obě. Jezdím sport pořád, akorát si přepínám d a s. Je možné, že to zůstane v režimu v jakém se chcípne motor. Nechápu, proč by to mělo být na půl. V neděli na to mrknu a hodím sem foto. Ať máš dokumentaci pro servis :-)
  24. Mrknu ti na to v neděli. Ale když jsem zjistil, že tam mám klapky tak jsem na to koukal. A otevírali se stejně. Při vypnutém motoru byli otevřené. Teď jsem u moře a auto jsem musel nechat doma :-(
×
×
  • Vytvořit nový...