Host Makyn20 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit, je to asi měsíc jak je zima tak jsem furt poslouchal při přejezdu nerovnosti co mi tam vrže nebo chrastí. Tak jsem dnes vyndal všechny věci z kufru a jeli jsme to projet. Seděl jsem v zádu a přišel jsem na to, že když trochu zatlačím na 5 dveře(tím je trochu odlehčím od těsnění tak to přestane. Je to v tom místě viz obrázek. Dal jsem tam takový molitanový tužší hranol mezi plech a těsnění a je klid po pěšině. Nemáte stím někdo zkušenosti? Protože moje řešení není dlouhodobě vhodně. Prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 ještě fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 už jsem to tady psal. Měl jsem problém s pátými dveřmi když jsem jel po nerovné vozovce tak mi dost bouchalo něco vzadu nejdříve jsem si myslel že je třeba nedotažená rezerva nebo hever ale pak jsem zjistil že byl špatně seřízenej doraz na 5.dveřích stačilo povolit ten imbus seřídit dorazy na obuch stranách stejně a bylo vyřešeno. Lajdáci na jedné straně byl doraz moc zastrčenej a nedotýkal se pri zavření kastle a pak to bouchá na levo bylo vydět 6zoubků a na pravé jen 4zoubky dal jsem oba na 7zoubků a teď to perfektně sedí a i lícuje. Prostě ty dorazi na 5. dveřích povitáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Mě zase u Roomstera a to není tvůj případ, teď v zimě vrže plato když ho vyjmu je klid. To plato je výmysl, není na roletku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) 4 voltys: Dík moc, tvoje rada sedla jak pr.. na hrnec:-) Ušetřil si mě den bez auta a servis další reklamace:-D Ještě, že máme toto fótum. 4 Escrito. To ti věřím. Já jsem plato ještě trochu prořízl protože jsem do něj dával dva ovaálný reproduktory tak to těd taky není ono ale vyřešil jsem to tak, že jak plato nacvakáváš na ty capliky, tak jsem z duše na kolo ustřihl dvě kolečka a navlík je na to a je to dobrý a pak jsem ještě na tu hranu jak ta deska dosedá tak na konec jsem tal kousek molitánku na každou stranu a je to dobrý.Je to vidět i na tý fotce Editováno: 18. Prosinec 2010, autor: Makyn20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Hlavně že se to vyřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Ahoj, na kolik zoubků jsou dány origo dorazy přímo z výroby? U Fabie II Combi FL. Mám měněné 5.dveře kvůli korozi osvětlení SPZ a nějak to ve škodovce moc neseřídili. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.