Přejít na obsah

Cartrend OBD II


RST

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zde podělit o své zkušenosti s výše uvedeným zařízením a uvítám naopak vaše zkušenosti a informace.

Kdo by nevěděl, jedná se o jednoduchý "kapesní" diagnostický přístroj pro všechna vozidla vybavená OBD II, k dostání v různých supermarketech.

Součástí balení je i knížečka a CD s prográmkem pro identifikaci chybových kódů. Přístroj dle popisu má zobrazovat a umožnit i mazat chybové kódy v elektronice auta a má i několik dalších funkcí jako přečtení VIN, diagnostika výfuků (lambda) atd.

Moje zkušenost je takový, že v mojí fabii se přístroj s autem ani nespojil, po chvíli snažení napsal "Link error" a nic. V jiných několika fabiích se připojil, načetl a ohlásil "No codes", ačkoli aspoň u jedné měly chyby být. Podobně se to stalo dnes u mojí OI, kde chyby měly být, Cartrend napsal No codes a přitom VAG dnes ukázal 2 chyby, 1 imobilizér (před časem jsem způsobil zmatení imobilizéru špatným startováním)a 1 z minulého týdne (rozsvítila se EPC a motor jel v nouzovém režimu, zřejmě chyba v pedálu plynu, nebo v ovládání klapky). Takže Cartrend evidentně nefunguje jak má. Je v záruce, takže půjde nejspíš zpět k prodejci.

Nikde jsem o něm moc po netu nenašel, zde ve fóru taky ne, tak bych docela rád znal zkušenosti i ostatních s tímto udělátorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...