Přejít na obsah

Nelze vyjet z garáže


abit

Doporučené příspěvky

U nás je to asi takhle - Městský Příživníci jsou vidět výhradně v centru města - tam, kde jsou vyznačené zóny omezeného stání v uličkách před obchodama (20 minut s "parkovacím kotoučem") a zóny zákazu stání s výjimkou rezidentů - a to ještě pouze mezi zhruba osmým a dvacátým dnem každého měsíce. V tu dobu totiž mají šanci vybrat nejvíc na pokutách od lidí, co jedou na nákup a náhodně "díky" frontě v krámě přetáhnou o 5 minut. A to si těch 20 minut museli vyřvat obchodníci z centra, kterým šly tržby do prdele - původně bylo celý centrum placená zóna nebo zákaz. Na sídliště měšťáci ani nepáchnou, aby vyřešili nějaké zablokované auto nebo hovado, co si postaví káru napříč přes 3 místa, to už jsem neviděl několik let. Pokud už je někdo ochotný zablokovaný výjezd a nejen ze soukromého pozemku, ale i z místa na veřejném parkovišti vyřešit, jsou to "státní" PaChové z obvodního oddělení. Co jsem se doslechl, budeme mít velmi brzo asi další problém na krku, protože starosta údajně nechal najmout soukromou odtahovku, která bude všechny nesprávně a "přesčas" parkující odtahovat - kam se ještě neví, zato už se ví, že za to bude výpalný minimálně 4000,- !!! Ve městě v centru prakticky žádná volná místa nejsou, kde byly nějaké plochy, jsou parkovací automaty nebo zóny se zákazem - radnice rejžuje kde může. Předevčírem jsem musel zaparkovat na náměstí, když jsem hodil jedno "Brno" (10Kč = hodinová taxa, méně nelze) do automatu, vyplivnul mi lístek s časem posunutým dopředu - jako bych už měl 5 minut "odparkováno" = 8% předražení jen to fikne. Dovolání neexistuje, na radnici je už bůhvíkolikátý období pořád ta samá banda. U MP slouží arogantní vypatlaný bezmozci, kterým dala autoritu jen uniforma a pistole na prdeli - rozhodně ne přístup k řešení problémů obyvatel.

A pak si jednu nedejte... :aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono s nedostatkem parkovacích míst je asi problém všude, i u nás. Na jednosměrné ulici kolem našeho bloku je asi 25parkovacích míst a stojí tu 50 aut. To že stojí při krajnici(je to obytná zóna, tudíž je to zakázáno) jako problém nevidím, ale pokud stojí příliš daleko od krajnice nebo před vchodem to už problém je, ale naši milí policajti nevidí ani jedno. :-( Než jsem si zaplatil stání v garáži města, občas mi nezbylo než hold parkovat u vedlejšího bloku nebo na parkovišti nedalekého obchodu(cca 1-2min chůze), ale nikdy jsem si nedovolil bránit v průjezdu ulicí:-( Ale hold každý jsme jiný a pár hovad(omlouvám se) kterým stačí že oni stojí a ostatní jsou jim ukradení, se mezi náma najde:-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tak koukám zakladatel tématu abit nějak nahodil téma a už se tu v něm ani neukázal ,že by ho někdo načapal při vypouštění pneu? A vzal zákon do svejch rukou kol4:rip:

Zatim sleduju odpovedi. To vypousteni kol by mozna bylo reseni do doby, nez me nekdo ze sousedu praskne majiteli vozu a ten mi rozmlati nejake okno.

Jinak jsem zatim rozjel akci na urade a navrhl jim umisteni nejakych betonovych kvetinacu naproti me garaze (ale tak abych ja vyjel). Tak uvidim.

Editováno: , autor: abit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednak ta kyselina na leptání skla je jiná než fosforečná (nebudu tady uvádět jaká - je z důvodu vysoké toxicity a agresivity prodejná jen na základě spešl dokladů, pro znalé - je "bezkyslíkatá"), a druhak tohle už může zavánět trestným činem poškozování cizí věci - pokud boční okýnko + práce při výměně překročí 5000,- CZK, máte na krku soudruha prokurvátora - a že bych si to být takovým "vytrestaným majitelem" nechal vyměnit just za expres sazbu a ve svátek, aby to za víc jak 5 litrů bylo - naprosto by se to obrátilo proti tomu, komu jsem já zablokoval výjezd... Chce to něco, co a) způsobí víc nepříjemností nebo veřejné ostudy než skutečné a reálné hmotné škody a b ) nevyžaduje to od samotného "vytrestávajícího" speciální postupy nebo pomůcky... Takže dobrá je mouka nebo práškové kakao do mřížky sání ventilace (účinné hlavně v létě a zejména u starších aut bez filtrů v topení), případně dobře odleželé kyselé mléko (u všech a hlavně i v zimě), výkaly připlesknuté nejen na čelní sklo - ani nemusí být lidské, takové psí lejno namazané na kliku NEJEN řidičových dveří je úžasná "chuťovka", dobrá pomsta je i silikonový olej nalitý těsně nad gumičky stěračů (neviditelné dokud si ty stěrače nezapne) a nebo jednoduše nastříkaný sprejem přímo na některé oblasti čelního skla, už jsem viděl i plechovky od konzerv přivázané k nárazníku a schované pod auto - a jednou dokonce umístěné maximálně zákeřně - přivázané asi 1,5m dlouhým provázkem k PŘEDNÍMU nárazníku... Ten randál pod podlahou musel být strašný... lollollol

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no hezké nápady :D bohužel už se mi ale stalo že zřejmě majitel domu před kterým jsem parkoval jednu noc mi polil čelní sklo,střechu a kapotu olejem-zřejmě mu pro průjezd nestačili 4m místa a neparkoval jsem před žádným vjezdem... když jsem ráno potřeboval rychle odjet a v domění že skvrna na čelním skle je lehká námraza (opravdu to tak vypadá) jsem pustil stěrače, než jsem se se hnul od chodníku trvalo to cca dvě a půl hodiny... úplné odstranění mastnoty z gumiček a laku ještě asi týden... nechápu co k tomu koho vedlo ale dokáže to hodně znepříjemnit život- na odstranění se osvědčilo výborně savo v rozprašovači

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dovolil bych si trochu ozivit toto tema. Nema nekdo zkusenosti, zda a jak je mozne si nechat namalovat takovou tu zlutou caru zakazu parkovani do prostoru pred garaz a pripadne to doplnit o znacku zakaz zastaveni? Kdo to musi schvalit a jde to vubec? Klidne bych si to i zaplatil sam, experti blokujici garaz uz me take pekne serou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...