Publikováno Leden 5, 201114 r Záhada pro mě nevídaná Když jsem auto koupil, tak se mi TRIP nuloval při každém startu a také průměrná spotřeba. Když jsem pak vyměnil baterku, tak mi trip zůstával pořád a to samé průměrná spotřeba. Nic se nenulovalo. Pak se tuším odpojovala baterka potřetí a teď trip zůstává,ale spotřeba se po každém startu resetuje. Chci to nastavit do původní podoby, tzn.: trip a průměrná spotřeba se resetují při každém startu. Neví někdo jak na to?
Leden 5, 201114 r Autor nedávno jsem si fotil PP kde jsem měl 100tis na mobil a když se na to ted divam tak tam male cislo nemam
Leden 5, 201114 r http://www.vybermiauto.cz/data/car_images/424/testy/test_131268158883.jpg Pod tou horní čárou vpravo...
Leden 5, 201114 r Bych si také tipl,že jsi přepnut do módu dlouhodobé spotřeby - což je 2 pod čarou na maxidotu.
Leden 5, 201114 r Autor Ale o tom že má Maxík dvě paměti jsem nevěděl. A to jsem si říkal že už mě nic nepřekvapí Zkusím to zítra přepnout zda to půjde z ničeho na 1 Díky pánové.
Leden 5, 201114 r Autor Já ho samozřejmě četl, ale tuhle část jsem asi nějak vynechal. Až teď jsem si v něm ověřil informace od vás.
Leden 7, 201114 r Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny.
Leden 17, 201114 r Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny. No podle té fotky je tam nastavená okamžitá spotřeba a ta je těsně před nastartováním nula (aspoň v mém autě), kdežto většina popisuje průměrnou a ta se skutečně po dvou hodinách nuluje a pak ta dlouhodobá ... prostě je nejlepší vzít návod a pročíst a mrknout na to co mám zapnuto jako aktuální. :)
Prosinec 30, 201113 r Ja len doplním, že ani krátkodobá pamäť 1 sa nenuluje pri každom štarte, ale vtedy, ak auto malo vypnuté zapaľovanie viac než 2 hodiny. jde tato hodnota posunout třeba na 12hodin ?
Prosinec 31, 201113 r měnit na 12 hodin ani jinak nejde pamět 1 a 2 nejde přepínat v režimu okamžité spotřeby - musí být přepnuta na jinou položku
Prosinec 31, 201113 r ja to myslím jinak - jedu např. hodinu zastavim na 2.5hod, rozjedu se pocita se novy kratkodoby prumer, zase zastavim na 3hod apk jedu dale a zase mam jedničkovou spotřebu od znova kdyby to šlo nakodovat aby se od poslední 12hod pauzy pamatovalo zas 12hod nebo jinou hodnotu toje jedno ale 2 hod je málo jasné mame spotřebu č.2 ale ja kdyz chci prumer za ten den tak jedine musím nulovat č.2 rano a vecer tam mam prumernou spotřebu za ten den ale tohle by krasne mohlo fungovat i na paměti č.1 a paměť č.2 je proste dlouhodoba spotřeba z x Km
Leden 12, 201213 r Co moze byt spatne, ked sa mi resetuje pamet dlhodobej spotreby uplne nahodne? V servise povedali ze sa to stava na novych autach (mam OII FL MR10) upgrade jednotky nemaju oficialne a dokonca pri volnobehu ked stojim na krizovatke okamzita spotreba zacne rast skoro na 39 lit/km. Diagnostika im nevyhodila ziadnu chybu.
Leden 12, 201213 r když zastavíš tak to ukazuje litry na hodiny teda aspoň mě a jedničkovej Superb to měl taky
Srpen 11, 201213 r ja se zeptam . jde nastavit na standart polodotu octavky nastavit trip ukazatel aby jel dale nez do 999km ? nuluje se mi na tisicovce a jede od nuly. ://
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.